Подготовка за малкия човек - тема 22

• 46 785
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Вестерос
И моите си стоят в стерилизатора, но с  конденза. Ставам, вадя, сливам със загрятата вода за АМ и правя АМ- точно 2 минути дали има.

# 166
Здравейте! Тези, които имат Kikka boo Nanna кошарка може ли да ми кажат дали платът вътре може да се сваля, за да се изпере. Не мога да намеря информация и не мога да ида в момента да я видя в магазин.
Освен това може ли да ми кажете каква кошара сте избрали next2me? И защо?

# 167
Ние взехме next2me magic. Нямаме място за голямо дървено легло в спалнята, а и много държа бебето да ми е на една ръка разстояние. То е ясно, че няма да се спи, ама поне да не ставам постоянно. Освен това има колелца и мога да си дърпам, в която стая ми е нужна. Плюс люлеещата функция.

# 168
Не съм сигурна, че конденза им пречи. Аз си ползвах колекторите мокри.
Четох в изискванията на БМК за дарители и там изискването е уредите да не се вадят к сушат преди ползване. Щом това е достатъчно добър метод за събиране на кърма за недоносени бебета и бебета със заболявания, значи е и за моето Simple Smile
Разбира се, въпрос на лични преценка и предпочитания Simple Smile

Минавам да похваля Carter's като марка дрешки (не съм виждала да се споменава май). Поръчах от About you, с намаление комплекта дойде 36лв. Като че ли се смалиха малко, но са доста разтегливи, тъй че си върнаха формата Simple Smile  Определено ще дебна пак Grinning

# 169
  • Германия
Абсолютно най-любимите ми пижами са точно на Carter’s!!! Страхотни десени имат 😍

# 170
Момичета, бебчо е още малък - на месец е, но вече се заглежда и вчера го сложих на активната гимнастика. Има интерес сякаш. Има ли ограничение (например ако е по-малък, че трябва да го държа по-малко време и тн?) Аз вчера го държах 40-50 мин там.

Също в този ред на мисли - сега гимнастиката е на дивана, но търся да закупя от тези сгъваемите килимчета за пода. Може ли да препоръчате марка/сайт? Засега гледах 2 сайта (първият сайт е ecoplay, не знам защо така излиза линка): https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiF_J … gJEAE&nis=8&dct=1 и https://kilimche.bg

Ако имате наблюдения/обратна връзка - ще съм благодарна!

# 171
На мен първия месец ми мина в сукане, смяна на памперси и сън, кога толкова време за активна гимнастика, но ако е спокойно и не се превъзбужда може да стои. Имам от сгъваемите килимчета на еко плей - хареса ми десена, че е изчистено, изолира добре, почиства се лесно, доволна съм, на 1.3 е и още си го ползваме.

Момичета, бебчо е още малък - на месец е, но вече се заглежда и вчера го сложих на активната гимнастика. Има интерес сякаш. Има ли ограничение (например ако е по-малък, че трябва да го държа по-малко време и тн?) Аз вчера го държах 40-50 мин там.

Също в този ред на мисли - сега гимнастиката е на дивана, но търся да закупя от тези сгъваемите килимчета за пода. Може ли да препоръчате марка/сайт? Засега гледах 2 сайта (първият сайт е ecoplay, не знам защо така излиза линка): https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiF_J … gJEAE&nis=8&dct=1 и https://kilimche.bg

Ако имате наблюдения/обратна връзка - ще съм благодарна!

# 172
Благодаря, Дени! А кой от трите вида? Има с различни материали.

# 173
Най-евтините е моето, PE пяна

# 174
Mecha, ние онлайн много харесахме кикабу Нана, но като я видяхме на живо ни се стори много паянтова, спрямо друга некст ту ми на Чиполино, а и наличието на крака сложени на на буквата Л при нас ще пречи на спалнята, понеже имаме шкафове отдолу и се ориентирахме към такава кошара, при която краката към спалнята се регулират и намалят.

Чико меджик ни хареса най-много от всичко видяно, но ценово е прекалено много за 6мес ползване, за нас поне.

Та идеята ми е ,че все пак е хубаво да я видите на живо .

# 175
  • Вестерос
Некст ту ми имам kiddo by my side, много ми харесва, стабилно е. Сваля се цялото да се пере.

# 176
Daisy1, избрахме килимче от серията LaPure Soft и сме много доволни, препоръчвам го. И преди съм писала за него - изолира прекрасно, не се пързаля, почиства се лесно, омекотява удара при падане.

# 177
Благодаря! А как го почиствате? Пише, че не е препоръчително да се използва парочистачка и прахосмукачка.

# 178
Благодаря! А как го почиствате? Пише, че не е препоръчително да се използва парочистачка и прахосмукачка.

Почиствала съм го с гъбичка и сапунен разтвор или с мокра и след това със суха кърпичка. Не попива вода по мои наблюдения. Дори когато бебчо е връщал мляко, остава върху повърхността и го почиствам веднага без проблем. Хубаво е периодично да се обръща на другата страна, за да диша - ние го правим веднъж на седмица.

# 179
Някой с препоръка за читав (за спане около месец) сгъваем матрак около 96х65? Имаме опция да вземем много хубава кошара за тънки пари, но намирането на матрак малко ме притеснява.
Това пише в сайта на производителя:
The actual mattress size is 96 x 65 cm; any replacement mattress must not be larger than 99x66cm, and not so small that a gap exceeds 3cm between the ends and sides.

Общи условия

Активация на акаунт