Подготовка за малкия човек - тема 22

• 46 777
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • до най-прекрасния мъж
Да, различни сме, затова се предлагат различни варианти на пазара. Между другото, по поне 2 часа сме навън, но избягвам да я храня по парковете. Мое си виждане, с което не ангажирам никого. Споделих какви плюсове и минуси виждам аз, всеки може да прецени за себе си, спрямо начина си на живот и организацията на деня си. За всеки етап от живота на бебето различни неща са удобни и практични.

# 151
Относно бебифон и камера, и с двете сме и е много удобно.
Нощно време, ако се размрънка по бебефона- поглеждам на тел и ако не се е ококорила, след малко си откъртва.

# 152
  • Русе
Аз от както забременях, в ежедневието съм с раничките на Декатлон . Малки и компактни са а събират много. Новата ми дамска чанта е чантата на количката Laughing Тя ми е напълно достатъчна на този етап.
Моята е тази:
Скрит текст:
Супер доволна и събира много. Ще си я оставя за излизания с таткото и по-натам за дамска чанта, защото е супер удобна и голяма, а разпределението й вътре е подходящо. За парка днес ще си купя най-обикновена малка раница от Декатлон. То какво ли толкова и ще нося - портфейл, ключове, телефон, 2 памперса и едни мокри кърпи. Чак пък две чанти, айде няма нужда.

# 153
Аз поръчах от нотино комплект на мустела, който беше с подаръчна чанта. Мислех, че е като козметична, а тя се пказа доста голяма. Мисля като за начало нея да ползвам за количката. Става пeрфектно! Има и дълга дръжка, която не се вижда на снимката.

# 154
  • Вестерос
Малка дамска чанта за личните ми вещи, а чантата на количката за тези на детето - така сме се организирали от раждането и засега поне не е проблем.
И аз съм така. Като ми трябва портмонето или телефона, не преравям раницата с всички неща за детето. Нося за моите неща малка чанта през рамо. А другата си виси на количката.

# 155
Здравейте. Да попитам необходим ли е стерилизатор,защото чета различни мнения? И ако да,какъв препоръчвате електрически или за микровълнова?

# 156
Првчорупайте електрическа люлка или шезлонг. От кога може да се слага бебето в такъв?
Нашето е на месец и ми се иска да мога да го слагам докато свърша  нещо  вкъщи

# 157
Здравейте. Да попитам необходим ли е стерилизатор,защото чета различни мнения? И ако да,какъв препоръчвате електрически или за микровълнова?
Според мен е въпрос на лична преценка - така или иначе до определени месеци ще трябва да стерилизирате шишета, помпа евентуално (тук пак е въпрос на лична преценка до кога..), но може да стерилизирате и без уред, зависи дали ви се инвестират 200лв или ще ви се занимава вие да си ги стерилизирате. Аз взех на филипс авент с функцията изсушаване. Не ми се искаше да купувам такива за микровълнова, нито да ги стерилизирам в тенджери и прочие, затова си купих въпросния и съм доволна. 😊 Спестява време и усилия, лично според мен си заслужава и ме улеснява. Оттам нататък всеки си преценява дали му се дават пари.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 12:00 от posh95

# 158
Абсолютно е въпрос на личен избор. Аз познавам хора, които не стерилизираха изобщо, дори в самото начало. Аз избрах да стерилизирам с електрически и съм доволна. Веднъж пробвах в тенджера и едно от шишетата ми се развали. Тези за микровълнова нямам идея как са. Има дори и някакво студено стерилизиране. С иначе моя беше без функция за сушене, но при евентуално второ дете, бих си взела задължително с такава функция. И без това този, които имах, е вече подарен.

# 159
  • Вестерос
Аз съм на кенгару 3 в 1, електрически. Доволна съм. Не суши, но ги стерилизира за 6 минути някъде. Определено е удобство пред преваряване.

Люлка нямам, имам шезлонг с музика и вибрация. Слагам я в него от като й го подариха, на погачата. За люлка бях си харесала една на Чиполино.

# 160
За мен зависи от това за какво ще го ползвате, защото може и изобщо да не ви трябва Simple Smile Моето дете не яде от шише и аз не се цедя (а и на частите за помпата ми пише, че се стерилизират само първия път). Ако не събирах кърма от колектори в началото нямаше да имам нищо за стерилизиране Simple Smile Удобно ми е, не мога да се разправям с тенджери и съм безумно мързелива - всяко нещо, което мога да включа и да се изключи самó без да броя минути е добре дошло, особено през нощта Simple Smile Да, заема място 30х20 на плота, но си има определено място, далеч от всичко, което може да го изпръска или изцапа и изобщо не ми пречи.
За микровълнова не знам, нямаме Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 16:07 от Inferiya

# 161
Ползвах шишета пластмасови на Avent и стерилизатор за микровълнова пак на Avent.
Стерилизирах всичко аз . Дълго време до 2 годинки някъде,  тк в един период като проходят децата всичко е предимно по земята и колкото и да чистиш всеки ден, друго си е да се стерилизира.
С близначки съм, никакъв проблем не ми беше да го правя по няколко пъти на ден.

# 162
  • Русе
Аз продавам на cangaroo
https://www.baby.bg/product/cangaroo-cangaroo-3-1/?gclid=Cj0KCQi … CMIgaAmKSEALw_wcB този модел в зелено за 30лв. Вече сме големи и не му стерилизирам шишетата. Само ми заема място.

# 163
И аз ползвам на Авент, купен втора ръка. Доволна съм

# 164
Ако ще сте на АМ в последствие (то ако искаш да кърмиш, но не се получи, никой не го планира) най-удобно би било с функция сушене.
На нас ни е сууупер удобно. Мием си ги, знаем кога пак ще са готови. През нощта особено не знам дали при другите трябва пак да станеш да ги извадиш за да изсъхнат. Тук, мия, слагам ги и си лягам и знам, че имам готови за следващият път.

Общи условия

Активация на акаунт