Подготовка за малкия човек - тема 22

• 46 809
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Преди седмица си купихме килимче ecoplay. Доволна съм. Взех от топло изолационните.
Момичета, бебчо е още малък - на месец е, но вече се заглежда и вчера го сложих на активната гимнастика. Има интерес сякаш. Има ли ограничение (например ако е по-малък, че трябва да го държа по-малко време и тн?) Аз вчера го държах 40-50 мин там.

Също в този ред на мисли - сега гимнастиката е на дивана, но търся да закупя от тези сгъваемите килимчета за пода. Може ли да препоръчате марка/сайт? Засега гледах 2 сайта (първият сайт е ecoplay, не знам защо така излиза линка): https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiF_J … gJEAE&nis=8&dct=1 и https://kilimche.bg

Ако имате наблюдения/обратна връзка - ще съм благодарна!

# 181
Аз от опита ми вече с 1г дете, ще кажа че съм най доволна от килимчето пъзел от Джъмбо (без части вътре) изолира добре пода, равно е и се чисти супер лестно, а е и на добра цена.

# 182
  • Русе
Заради цената и аз се бях насочила към него, но много хора ме разобедиха, та взехме на eco play
Аз от опита ми вече с 1г дете, ще кажа че съм най доволна от килимчето пъзел от Джъмбо (без части вътре) изолира добре пода, равно е и се чисти супер лестно, а е и на добра цена.

# 183
За сгъваем не мога да дам препоръка, но когато аз търсих матрак с нестандартни размери (за дървена люлка) намерих един единствен, който отговаряше. Е, поръчах го и пристигна един смотан и тънък дунапрен, който дори беше пожълтял от стоенето по складовете. Върнах го и поръчах друг максимално близък по размер, беше с кокосови вложки от двете страни и хубав, плътен дунапрен между тях. Изрязах си го с макетен нож в желания размер и стана идеално. Свекървата прекрои калъфа да пасва и готово.
Някой с препоръка за читав (за спане около месец) сгъваем матрак около 96х65? Имаме опция да вземем много хубава кошара за тънки пари, но намирането на матрак малко ме притеснява.
Това пише в сайта на производителя:
The actual mattress size is 96 x 65 cm; any replacement mattress must not be larger than 99x66cm, and not so small that a gap exceeds 3cm between the ends and sides.

# 184
Заради цената и аз се бях насочила към него, но много хора ме разобедиха, та взехме на eco play

Да ви кажа отлагах дълго килимче за игра чо същоте препоръки за пъзела, ами съжалявам честно казано,  за това и уточних да не е с разни неща посреддата(животни, букви цифри) имаше в секцията за дома такъв цветен и съм супер доволна взех 2 пакета и сега има идеална зона за игра, която е топло изолирана само вдигам пускам прахосмокачка него изтупвам, забърсвам и готово.
Тук е само с 1 пакет за проба и веднага купих още 1.

# 185
  • Русе
Както му се вика побългарено
За сгъваем не мога да дам препоръка, но когато аз търсих матрак с нестандартни размери (за дървена люлка) намерих един единствен, който отговаряше. Е, поръчах го и пристигна един смотан и тънък дунапрен, който дори беше пожълтял от стоенето по складовете. Върнах го и поръчах друг максимално близък по размер, беше с кокосови вложки от двете страни и хубав, плътен дунапрен между тях. Изрязах си го с макетен нож в желания размер и стана идеално. Свекървата прекрои калъфа да пасва и готово.
Някой с препоръка за читав (за спане около месец) сгъваем матрак около 96х65? Имаме опция да вземем много хубава кошара за тънки пари, но намирането на матрак малко ме притеснява.
Това пише в сайта на производителя:
The actual mattress size is 96 x 65 cm; any replacement mattress must not be larger than 99x66cm, and not so small that a gap exceeds 3cm between the ends and sides.

# 186
Здравейте и честит празник на всички!
 Някой ползвал ли е памперси Pine soft? Може ли мнение?! Излизат доста бюджетно и гледах рвклами в лекциите за бъдещи родители, та се чудя дали да не поръчам.

# 187
  • Wonderland
Съжалявам, ако е коментирано, но по темата за памперсите: с какво количество е добре да се запасим отначало? Grinning
И кои други марки освен Памперс бихте препоръчали?

# 188
Не се запасявайте много с 1 (2-5кг). По-добре със следващия размер - 2. И аз щях да се изкуша да купя голяма опаковка (около 150бр. понеже бяха пуснали промоции), но приятелки бяха направили същата грешка, после ще се чудите какво да ги правите или на кой да ги дадете… За марки - всеки е доволен от различни. Аз съм си доволна от памперс, приятелки пък казват, че били най-доволни от пуфис 🤷🏼♀

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 11:52 от posh95

# 189
  • Вестерос
Моето бебе от родилното беше с двойка.
Вземете един пакет за начало.
Аз ползвах освен памперс, които не ми харесаха хич, молфикс /дебели са/, пуфис, лидърските, дм-ските, от лили. Най ми харесаха пуфиса.

# 190
  • до най-прекрасния мъж
Ние започнахме с 6 пакета Лупилу, от които 3 ми останаха. Не знам колко бройки са, но много бързо умаляха. За моето дете Памперс Премиум Кеър са най-добрите пелени от тези, които сме пробвали. А те са Пуфис - нямаше ден да не протекат поне по един път, Молфикс - много дебели, Лупилу - пропускаха и те често и затова бързо се отказахме да купуваме следващ размер. Купете 1-2 малки пакета 1ца, а ако очаквате по-едро бебе, може и направо 2ка. В родилното бяха с 2ка и не им бяха големи.

# 191
Памперс премиум са ми фаворити. Бяха взела 1ца 2 пакета от 50бр, ами умаляха и на 2рия и го подарих, тоест 1 щеше да е достатъчен,  роди се 3420 и 50см, 2ка ползваше 3м някъде, 3ка 4м и вече на 4+. 9500, 71см тоест пухкава е.
Сега ползвам Литъл Ейнджълс и съм много доволна бюджетни и хубави, нямам пропуск, а нощем спи с гащи на Памперс премиум. Ползвала съм Молфикс (за мен са ужасни, дебели и изкуствени, зачерви и се дупето), пупилу ми текът, Пуфис са умалени за дупето на моята и текът също, Хъджис не са лоши, но гащичките са и плитки на дупето .. Мамия съм ползвала също и съм доволна, едни еко био не им помня името, ама и те са умалени. Това е моя опит. Ако сега с опита ми, трябва да купя и знам че чакам нормално към едро бебе директно 2ка бих взела.

# 192
Моят син се роди 4кг, 52см и използвахме Premium Care, 1 точно един месец (цял голям кашон). Не са пропускали или каквото и да е, за да има индикация да минаваме на по-големия размер, а когато за пръв път му сложих двойка му беше огромна. Странно ми е като прочета, че на втората седмица или от родилното бебетата са с размер 2, чудя се какво го налага, как разбрахте, че предишният размер е умалял?

# 193
Аз също не знам как бебета 3 кг в родилното са били с 2ка. На моето дете и единицата му беше голяма като тежеше 2,500. За всеки случай преди раждането не се запасявайте с нищо. Един пакет единица е ок за болницата, а за вкъщи бащата или друг ще купи като се види колко голямо/малко ще се роди бебето.
Иначе за мен най-добри са памперс премиум кеър. Даже хармони серията и обикновените памперс не ми харесаха, за друга марка не помислих и да пробвам

# 194
Моят се роди 3.500, използвахме 20 броя Памперс прумиъм кеър 1, после минахме на двойка, които започват от 4кг, добре си му бяха.

Общи условия

Активация на акаунт