Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 927
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Милена Стоянова, и аз търся точно такава, да не е с шумкащ плат и мисля, че се спрях на тази:
https://www.baby.bg/product/koshara-na-dve-niva-kikkaboo-milky-way-bezhova/
Ние сме с такава.Купих я от Айко в София.Беше останала само мостра и ни я дадоха на -30%.Моят звяр спи в нея откакто е на 1.4 месеца .Доволна съм.За основно легло го ползваме с матрак PIERRE CARDIN.Ципа на страничния отвор е постоянно отворен при нас, за да може да си влиза и излиза, защото иначе не знам колко пъти ще издържи да го затворя и отворя, понеже заради матрака се затваря по-трудно.Сега мисля да му взема и сгъваем матрак за когато пътуваме.Ако има някой препоръка за качествен сгъваем матрак моля да сподели😀Ще се използва на вилата, а живот и здраве и от бебе ноемер две другата година пак там.Другия вариант е да купя стандартен матрак, но само той ми липсва да го подмятам ....

# 586
Чиполино Мерида ми беше третият вариант 😀
Матрачето реших да е на Pierre Cardin, масово препоръчват него в групите и реших да не ви занимавам и с това, тъй като предполагам, че и тук ще чуя същото 😀

# 587
Чиполино Мерида ми беше третият вариант 😀
Матрачето реших да е на Pierre Cardin, масово препоръчват него в групите и реших да не ви занимавам и с това, тъй като предполагам, че и тук ще чуя същото 😀

Да и нашият матрак е този по препоръка от приятели.

# 588
Сноу, аз съм в Бг и тук раждах, помня че ти си там, за това казвам, че на различноте места и лекари казват раазлични неща Simple Smile

Нашия матрак е обикновен с бамбук 10см, Магнито е по висок мисля.

# 589
Като съм тръгнала да разпитвам, да ви питам поне и за кошарка за игра. Имате ли някакви наблюдения към някой от тези модели:
Скрит текст:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

# 590
Не виждам никакъв смисъл от такава кошара. Тя е малко по-голяма от кошарата за сън. По-добре вземи такова

# 591
Ще разгледам по-обстойно тези неща, но едва ли ще имаме толкова място 😔

# 592
  • до най-прекрасния мъж
Кошарата за игра и за моето дете беше абсолютно безмислена. Тя играеше на килимче, а откакто пролази, нямаше сила, която да я накара да стои на едно място и сложихме голям килим, за да си лази по него на воля. Така че, зависи от детето. Някои деца си играят много, но моето не го свърташе и тогава, а и сега на едно място.

# 593
blue.angel и при нас така.Кошарата за игра ни е дадена от приятели, ползвана от няколко деца .Някаква маркова е , гледам я същата сега 700 лева😵Малкия я е ползвал точно две седмици.Когато се учеше са се изправя му беше интересна, защото на второто ниво на кошарата се изправяше хващайки се за едната и страна.Щом усвои това умение и му писна, се приключи и с кошарата😀Килимче за игра му бях купила най-обикновено щом се научи да пълзи извън него и с него се приключи .Изобщо за мен това са били адски безмислени покупки .Чувала съм за някакви деца, които ги оставят да си играят в кошарата и си ги ползват много, но уви такова нещо не съм видяла в нас.

# 594
Аз съм се засилила да купувам понеже майка ми през ден ме пита взела ли съм кошара 🤦🏻♀ защото нас със сестра ми ни била отгледала в кошарите (мен едва ли, че по мое време ме съмнява да е имало такива кошари 😀)

# 595
Ми то и аз съм си играла, където ме оставиш, но сина ми повече от две минути не се застоява на едно място и в такава кошара единствено и само ще реве да излиза. Зависи как е детето

# 596
Аз направо не знам кои са тия деца, които седят в такова нещо. Моето беше огън и жупел. Ако я сложиш в такова нещо:
1. Ще намери начин да излезе, в най-добрия случай с главата надолу.
2. Ще намери начин да го разглоби, заклещвайки се нелепо
3. И най-сигурно ще оглуши целия квартал и ще се пребие около 100пъти докато я вземеш.

# 597
И аз съм стояла в кошара за игра, но брат ми не. Помня я беше с мрежа с едри дупки и се държах за нея, чувствах се като в затвор бях по - голяма вече.
На нас ни подариха такава моя прителка, но нямаме място и за нея, за това е на обикновенно килимче и си играе там и лази навсякъде, ако трябва да я оставя някъде да не щъка и направи беля, я слагам в кошарата и за сън. Там може да изкара 5мин без да има рев и поразия, тоест да слезна до долу ако имам пратка, ама повече от 5мин настава война.

Последна редакция: сб, 22 апр 2023, 21:25 от Milena Stoyanova Ju 638393

# 598
милена аз и в кошарата вече не смея, току виж я обърнал цялата. Ако излизам от стаята - само вързан в столчето за хранене и му давам да държи нещо, с което обикновено не позволявам да играе, за да има мира 5 минути 😁

# 599
Момичета, а как прибирате старите дрешки на бебето, така че да се запазят максимално? Нашите са в едни пластмасови кутии от Икеа в килера, където е по-студено. Дали е ок така? Обмислях да ги вакуумирам в специални пликове, но не знам дали е нужно. Също така покривате ли с нещо кошчетата за кола и другата стара ,,екипировка"? Искам да съхраня нещата най-щадящо.

Общи условия

Активация на акаунт