Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 922
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Германия
Аз също държа малките дрешки в пластмасовите кутии от ИКЕА, някои от тях вече 5 години, като цяло нищо им няма. Но аз и продавам де каквото мога за да не се затрупвам. Реално нищо не пазя, просто още не съм намерила купувач 😉

# 616
  • Вестерос
За топлото гледам врата ѝ и гърба, ако е много топъл, ѝ е топло.

# 617
Здравейте. Моля да ми препоръчате здраво и стабилно дървено легълце, 120/60, без орнаменти и декорации, без падаща решетка.
Гледах следните легла:

Pali Astrid - хубаво е, но много скъпо и размерът не е стандартен - матрачето е 124 на 65 или нещо от сорта: https://babylifemalechko.com/18917-Cot-Astrid-Bianco-Natural-0018BINA-Pali

Kinderkraft Nico - на живо не изглежда толкова добре, няма колелца и ми се струва паянтово: https://visvitalisbg.com/product/kinderkraft-bebeshko-leglo-nico … 120-sm-byalo-4456

И някакво полско Сара (марката не запомних) - здраво е, има и чекмеджета, но се притеснявам боята да не се обели:
https://moebebe.com/bebeshko-leglo-sara-60-120

Вие какви легла имате? Доволни ли сте? Някой има ли от изброените и как е?

Благодаря ви!

# 618
Ние сме с Гъливер на ИКЕА. Нашите изисквания бяха за най-обикновено креватче, с решетки отвсякъде, без никакви притурки, катушкания и т.н. Не че сме го ползвали много, но за три месеца нямам кой знае какви забележки Joy
Искахме бяло, иначе имат и дървено на по-къси парички Simple Smile

# 619
И аз харесах икейските, но мъжът ми не ги хареса, защото боята на мострите беше захабена и от тясната страна има много винтове/нитове.
А защо сте го ползвали само три месеца? Сменихте го с друго или бебчето Ви е на толкова? Simple Smile

# 620
Детето е на толкова Simple Smile
Нямахме драми със сглобяването и навсякъде, където има винтове сложихме декоративни бели лепенки и не си личи Simple Smile

# 621
Ние ползваме такова легълце: https://dundio.com/index.php?route=product/product&product_id=84890
Лесно го сглобихме, изключително стабилно е, има три нива на матрака, чекмедже и е с решетки отвсякъде (на което ние много държахме). Аз много търсих дървено легло, което да е наистина дървено, а не изработено от ПДЧ, и това е точно такова - направено от масив и МДФ.
Ползваме го вече година и половина и нямам забележки. Също така се почиства лесно.

# 622
+1 за klups. Имаме по-старият модел, изключително здраво, красиво и удобно. Особено най-високото ниво. За жалост сега няма да мога да го ползвам, заради малката спалня и крайно високата ни спалня, но ще си го сложим в хола, за кеф Simple Smile

# 623
О, прекрасно изглежда това Klups! Благодаря Ви!

Ще се радвам на още мнения.
И също дали някой е ползвал Pali Astrid.

# 624
  • София/Севлиево
Това ни е леглото, закупено от Айко

До 6-тия месец си спеше спокойно в него, оттогава насам не иска и е окупирал моята спалня.
Дрехи имам още от баткото значи на около 13 години бяха най-старите,съхранявани в каквито и да е найлонови торбички на тавана на свекървата ( той е като апартамент и в едната стая пазя разни неща от големия)-нищо им нямаше,ползвах ги, оставих няколко от сантимент и другите дадох на приятелка.

# 625
Легло имам дървена кошара на lorelli - най-голямата полза беше че рано се научи да се изправя и пристъпва в него. След като навърши една годинка почти не е спала в него - спи при нас. Сглобяването беше сложно, но се радвам поне че не взех по-скъпо легло - малко излишна покупка се оказа за мен, съвсем спокойно можех да си мина и само с подвижната.

# 626
С голямото дете ползвах кошара на Дизайн Бейби, модел Деси без повивалник. Кошарата беше много удобна и качествена, абсолютно всеки елемент можете да си изберете по каталог какъв цвят да бъде.
С малкото дете взехме Лорели, уж за по-бързо от Айко. Кошарата се сглобява доста сложно, има необмислени детайли и кофти изпълнение на люлеещата функция.
Категорично Дизайн Бейби беше в пъти по-качествена, удобна за мен и детето, спа вътре от раждането до почти 3 годинки.

# 627
Може ли да ми препоръчате сайт или физически магазин, от който да купя удължители за бодита?
Ползвате ли такива и според вас вършат ли работа?

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 23:53 от hintt

# 628
Може да му препоръчате сайт или физически магазин, от който да купя удължители за бодита?
Ползвате ли такива и според вас вършат ли работа?

Леле, за първи път чувам, какво е това?

# 629
Поръчах от алиекспрес, понеже тези, които видях тук бяха същите. Ама същите-същите. Принципно не поръчвам почти нищо за детето от там, но реално няма да я докосват много-много, тъй като ще са през памперса.
Взех с цел да си ги замъкна в Гърция, тъй като ще сме много дълго време там и може да не предвидя добре дрехите. Но не стават за всички копчета. За любимото боди на name it - тц Simple Smile Но за тези на Кауфланд вършат работа. А баш те са толкова разтегливи, че не съм сигурна кога ще ѝ отеснеят - носи ги два месеца вече Simple Smile
https://a.aliexpress.com/_mLJty2G

Общи условия

Активация на акаунт