Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 919
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Боже за първи път виждам такова нещо. Не съм ползвала защото, щом е малко боддито почва да и стяга и на ръчичките и на гърдите, та просто минавах на следващ р-р

# 631
Не съм ползвала удължители за боди, моите дебеланки директно минаваха на следващ размер, защото при умаляване, бодито му окъсяват и ръкавчетата и на телцето става тясно. Предполагам е удачно за боди в коректния размер, което е по-плитко и не може да се закопчае заради памперса, имала съм такива. Иначе удължител за сутиен ползвах, особено в началото докато се регулира кърмата, за да не трупам излишни сутиени, които после са безполезни.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 09:40 от Radeva-87

# 632
Не съм ползвала, но в този сайт видях, че има. На Little lamb по принцип ги водят хубави продуктите: https://peleni.bg/index.php?route=product/product&product_id=284

Може ли да ми препоръчате сайт или физически магазин, от който да купя удължители за бодита?
Ползвате ли такива и според вас вършат ли работа?

# 633
Да, съразмерните бодита са друга бира. Но в момента имам поне три, които даже са ѝ широки и на ръкавите, и на коремчето, а не мога да ги закопчая Simple Smile И то се водят 3-6м Joy

# 634
И при нас е същата  работа, затова  ми се иска да купя няколко удължителя.

# 635
Здравейте момичета. Започнах да купувам дрешки за малкия човек за сега от H&M и Next, основно 56. Харесва ми качеството на пръв поглед, но ми се иска да поръчам и от по-бюджетните за проба. Какво ви е мнението за дрешките на Синсай, Уайкики и от Вис Виталис марка Rainy? Как са като качество? Ползвам сушилня. Също така колко и какви размери бархетни и муселинови пелени купихте, видях, че във Вис Виталис има доста избор на всякакви размери, но не знам малките или големите са по-използваните. Благодаря. Simple Smile

# 636
Здравейте момичета. Започнах да купувам дрешки за малкия човек за сега от H&M и Next, основно 56. Харесва ми качеството на пръв поглед, но ми се иска да поръчам и от по-бюджетните за проба. Какво ви е мнението за дрешките на Синсай, Уайкики и от Вис Виталис марка Rainy? Как са като качество? Ползвам сушилня. Също така колко и какви размери бархетни и муселинови пелени купихте, видях, че във Вис Виталис има доста избор на всякакви размери, но не знам малките или големите са по-използваните. Благодаря. Simple Smile
Синсей са бюджетни, но за мен е лошо качеството-3 изпирания и са избледнели и на топчета. Аз също ползвам сушилня. Купувам Джордж, Некст, НМ и Уайкики. Вярно е, че бързо ги израстват, но предпочитам да взема нещо като хората и да си го износи. Текстилни пелени имам няколко броя, но до сега не съм ги ползвала. Използвам еднократни.

# 637
Лично аз съм голяма фенка на ромпърите от Уайкики. Направени са с изключително много мисъл - етикетът е един и се маха лесно без да остави ръб (Синсейските имат по 7/8 етикета на дрешка и остават ръбове). Освен това циповете също са много качествено направени, а и на ръкавите има капачета, които са много полезни, ако детето не търпи ръкавици и ги маха постоянно.
Пелените от Синсей са ужасни - и материята е гадна, и размерът е малък. Харесвам тези от Джъмбо - много лекичко и в удобен за стандартен повивалник размер.

# 638
Карина, от къде купувате/поръчвате Джордж? Чета, че имат добро качество като Некст.

# 639
Карина, от къде купувате/поръчвате Джордж? Чета, че имат добро качество като Некст.

От една мацка във Фейсбук. Като живях в Англия, пазарувах основно от там и от Праймарк. Вижте в групите продавалници, много хора носят от там.

# 640
Аз съм доволна от текстила на рейни на вис Виталис. Ползвам доста от пелените 80х80 и 80х35(в началото ми се сториха странен размер, но са доста удобни при смяна на памперса да завивам телцето на бебето). Като вземам бархетните, които са с детски щампи, много са мекички.Ежедневно ползвам, пера и суша, даже наскоро поръчах още бройки.

# 641
Дрешките на Рейни са ок, но се смаляват в сушилня, тъй че 2 номера нагоре Simple Smile

Пеленки майката на М ни уши - един куп, не съм ги броила. В началото ги перях всеки ден, защото много ги цапахме, ама много. Бархетни ползвам за след баня - с една я занасям до стаята, махам и покривам с другата. Ползвам и дълги бархетни за под главичката, които натъпквам отстрани при решетките, защото връща доста и е по-лесно за смяна. Имам само една шарена, с която завивам сега като е топло, иначе белички вършат абсолютно същата работа Simple Smile Особено в началото толкова бързо заминаваха за пране, че нямах никакво време да им се радвам Joy
Честно казано в уж ползвах различни размери за кърмене, за оригване... Сега - каквото докопам, само ако кърмя легнала взимам по-голяма и я сгъвам няколко пъти, ако случайно върне да е по-дебело.

# 642
  • до най-прекрасния мъж
Дрешките на Рейни са хубави, първите ромпъри на дъщеря ми бяха техни и ми харесаха много, но вече бях заредила доста дрешки Джордж в размер 0-3 и така и не купих повече. Синсей и Пепко са бюджетни и не много качествени дрешки, но за носене 2-3 месеца стават, защото в началото дрешките наистина се израстват адски бързо. Аз от бюджетните харесвам Лупилу на Лидл и Кънибу на Кауфланд. Добро качество са и издържат доста пране и сушене.
Относно пеленките - аз купих доста муселинови - имам 3 бр 90х90 от Лидл и 6 бр 60х60 на С&А  Baby и Джордж. Големите ползвам при къпане над хавлията,  защото да мекички и попиват много добре. Малките - за оригване, за забърсване на устата при захранване, за постилане под главата като съвсем малка, защото много връщаше, а вече почти година си гушка една и спи с нея (тя така и не прие залъгалка).

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 22:00 от blue.angel

# 643
  • Германия
Следете Лидл като пуска бебешки и детски дрешки, те имат много добро съотношение цена/качество. Взимала съм както дрешките за новородено - бодита, панталончета примерно - така и тези за по-големите деца. Не взимам всичко и всеки път, но следя какво излиза и ако ми хареса взимам.

# 644
И аз съм фен на дрехите на Лидл.Страхотно съотношение на качество и цена.ОК са си от сушилнята.Малкия яде безобразно и най-редовно се налага да сменявам дрехите понеже ги е съсипал при хранене и затова и през ум не ми минава вече да взимам нещо скъпо освен пижами😀Тези на Кауфланд също са ОК но според мен се свиват повече.Пепко и Синсей според мен се свиват много.Трябва да се предвиди и да се взимат по-големи номера.Уайкики каквото съм ползвала не е помръднало като качество.Иначе съм купувала от ХМ много от началото и на Джорд съм ползвала дадени от приятели.

Общи условия

Активация на акаунт