Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 913
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Аз използвам на Сано Максима, без омекотител, без допълнително изплакване. Засега няма проблем или някаква реакция.

Момичета, а знаете ли откъде мога да купя закачалки за бебешки дрешки? Имам няколко покрай дрехи, които съм взимала, но не откривам закачалки с място и за панталонче (просто като закачалки за големи хора, но умалени 😅). Благодаря предварително!

# 661
Аз използвам на Сано Максима, без омекотител, без допълнително изплакване. Засега няма проблем или някаква реакция.

Момичета, а знаете ли откъде мога да купя закачалки за бебешки дрешки? Имам няколко покрай дрехи, които съм взимала, но не откривам закачалки с място и за панталонче (просто като закачалки за големи хора, но умалени 😅). Благодаря предварително!
Джъмбо, Икеа.

# 662

Аз пера с течен турски препарат. На прах не съм купувала от много години. А закачалка съм в имала от Пепко и Джъмбо

# 663
Сано максима. Исках да не е течен, но всички това препоръчаха.
Това с дозировката е относително ("всичко е относително"). Моята пералня пере с 1/3 или макс 1/2 от препоръчания препарат. Такъв е модела - пере с по-малко препарат и по-малко вода. Случвало се е да видя балончета във водата в маншона и да пусна едно изплакване след това, но с нашите дрехи които пера с прах. Явно с праха дозирането ми е още по-трудно...

# 664
  • Вестерос
Момичета, какъв препарат ползвате за новородено - Тео Бебе или Сано Максима?
И прах или течен препарат? Аз съм свикнала с второто, на някои места чета, че трябва да е прах, но се чудя има ли реално такова голямо значение?!
Течен ползвам Бочко сензитив. Много съм доволна.

За банята ползвам в коритото пластмасова подложка, също съм доволна. Скоро ще я махам, че иска да сяда.

# 665
  • София/Севлиево
Течен,първо бях с Тео,но при захранването нещо не изпираше добре и минах на Сано,без омекотител,на бебешка програма,после в сушилнята пак на бебешка.
Закачалки от ИКЕА съм купувала,но най са ми удобни тези от Джъмбо,с които съм купувала дрешки(утре ще снимам двата вида и ще ги покажа).

# 666
Винаги течен препарат съм използвала на бебешка програма. Ариел и Тео ми харесват най-много като аромат, изпирали са ми всичко. Омекотител ползвам само за едно плетено одеяло, което без него става твърдо като изсъхне.

# 667
До 2-годишна възраст ползвах Ариел бебе. След това започнах с Ариел капсули.

# 668
Пера с течен Персил бебе(сензитив) с 2 изплакване, всипко така пера и не е имало не добре изплакване, даже ако не е течен по вероятно да не се изплакне добре.

# 669
  • София/Севлиево
Ето обещаните снимки:
От Джъмбо,със закачено панталонче(в случая дънки,като съвсем успешно закачвам до 3 броя дрешки)

И от ИКЕА-комплектът е от 4 различни цвята по 2 броя,мисля към 10 лв беше,водят се точно детски закачалки

# 670
В Пепко има хубави детски закачалки.

# 671
Следващата седмица ще има дрешки за бебе и за бременна и кърмеща мама в Лидл Simple Smile

# 672
Следващата седмица ще има дрешки за бебе и за бременна и кърмеща мама в Лидл Simple Smile
Ето и снимки малко Simple Smile

# 673
Аз съм много доволна от сутиените и клиновете за бременни. Детските дрешки също са с много качествени.

# 674
Някой да похвали огледало за кола? Имам отзиви само за cangaroo, но във вис Виталис ме намирам налично, а ми се щеше от там, защото ми е до Д-то Simple Smile
https://visvitalisbg.com/category/ogledala-za-obratno-vijdane

Общи условия

Активация на акаунт