Подготовка за малкия човек - тема 22

• 45 911
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
За огледалото за кола- вижте как точно ще се захваща в колата, закопчалките са им различни на различните модели, т.е. някои коли нямат облегалки за глава на задната седалка. На мен ми подариха едно чудесно, което просто нямаше как да го закача, защото няма отвор на самата облегалка. Иначе препоръчвам изчистеното, ще ви е по-лесно на вас като гледате бебето

# 676
Ние сме с такова:
https://moetobebe.bg/product/ogledalo-za-zadna-sedalka
Дадоха ни го бонус със столчето Wink

# 677
Момичета относно памперсите от 1-ца или направо 2-ка взимате като размер?

# 678
  • София/Севлиево
И с двете деца почнах с единички памперс.И като свършиха минах на 2-ки.Не съм се презаоасявала,някъде горе-долу по един месец ги ползвах.

# 679
До колкото съм информирана от тук и от други теми повечето майки казват да не се презапасяваме много с 1-ца, понеже се е случвало още от болницата да ги изписват с 2-ка. (1-цята стягала на крачетата), е да, зависи вече от бебето.
Също така препоръчват да има все пак 1,2 пакета да се намират - сега навсякъде има всичко, ако потрябват ще пратиш ММ да купи и готово 😃

# 680
Голямата ми дъщеря се роди 4250кг и памперс 1, носи само 2 седмици. Малката св роди 3350 и изкара с единица горе - долу първия си месец.

# 681
Родена 3460, беше с 1ца няколко седмици, не помня точно, но ползвахме пакет и половина.

# 682
  • Вестерос
Аз бях взела 1-ца. Но като се роди ми я дадоха с двойка и си почнахме с нея после в нас, че единицата ѝ стягаше. Зависи от детето. Моят съвет е вземи единица малък пакет и двойка нормален. Поне двойката ще я ползваш после. Аз харесвам / във възходящ ред ги пиша/ Пуфис, Лупилу на Лидл, ДМ-ските в кашоните и най-хубави за мен са на Little Angels, но се намират само по борсите. Молфикс са по-плътни, Памперс също и ми бяха кофти на пипане. Мамия са хвалени, хич не ми допаднаха, тесни са горе и пак идват по-дебели. От популярните само Хъгис не съм ползвала, но са на цената на Литъл Ейнджълс, а са 54 бройки, докато последните са 84.

# 683
  • Германия
И с двете деца ползва първи размер памперси, поне първите 2-3 седмици, а и двете се родиха едри - 4кг и 4,5кг. Но взимах само от малките опаковки с по 20бр, за да не ми останат неизползвани.

# 684
Роди се 3.300, на на месец беше 4,600 и 1ца използва месец и половина някъде.

# 685
Здравейте, преди известно време имаше код за Галикс, беше с 25% отстъпка. Някой попадал ли е на код за Галикс активен в момента?

# 686
  • до най-прекрасния мъж
Зависи от памперсите. 2ката на Лупилу са големи колкото 1ца на Памперс Премиум Кеър. Започнахме с 1ца Лупилу, но след 2 седцими умаляха и минахме на 1ца Премиум Кеър и 2ка Лупилу. После си останахме на Премиум Кеър и до сега сме с тях. Пробвахме Мамия, Пуфис Сензитив, Молфикс и все се връщаме на Премиум Кеър. На нас те ни паснаха най-добре. А и все още ги намирам на сносна цена.

# 687
Мами, искам  да купя комарник за коша за новородено  на  количката, който да става  и за летния кош, който скоро ще използваме.
Вие какъв универсален подходящ комарник бихте препоръчали?

# 688
Aз съм се спряла на този, ще го взема във вторник Simple Smile
https://visvitalisbg.com/product/akuku-komarnik-za-kolichka-byal-0445

# 689
Здравейте, бебчето ми е на 3 месеца и 2 седмици. Може ли да препоръчате слънцезащитен крем за бебе?

Като цяло знам, че трябва да бъде с минерален филтър. Вие от какво сте доволни и също - трябва ли да изчакам да стане по-голям или вече мога да го мажа? Вие всеки ден ли мажете бебчетата си?

Той все още е в зимния кош, но доста често иска да смъкна сенника и тн..

ПС бях чувала, че има кремове против слънце за атопична кожа, но не намирам …

Общи условия

Активация на акаунт