Запитване за коагулация на шийката на матката

• 223
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,

Не открих нищо толкова близко до темата и проблема, който ме мъчи и се престраших
Вчера бях на коагулация на шийката на матката. Бях с пълна упойка тук като участъка беше значителен. След като се събудих - мирис на изгорял нямаше, след упойката лек дискомфорт без болка, безцветна течност няма… И започнах да се чудя нормално ли е, дали не станах жертва на лекарска алчност и само да са ме приспадали . Господ да ми прости за съмненията от невежество , но днес само за това мисля и не знам как да постъпя?

# 1
Мириса на изгоряло е по време на процедурата. След процедурата няма от какво да я има тази миризма. Течението при мен беше от 3-4 ден до колкото си спомням и не беше много обилно, въпреки че при някои жени си е повечко и по-обилно. Според мен няма от какво да се притеснявате.

ПС: не е свързано с питането ви, но все пак да си кажа - на мен ми бяха предписани глобули цикатридина - изключително съм доволна, с хиалуронова киселина са, с овлажняващо и успокояващо действие и мисля, че ми помогнаха за по-бързото възстановяване, препоръчвам ги!

# 2
Откровено казано и на мен ми предписаха цикатридина!

Общи условия

Активация на акаунт