PANDORA - Тема 8

• 42 638
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Menerva,  я кажи, моля те за тези Christ. Продават стари колекции на Пандора ли? Ако доставят до Германия и харесам нещо мога да си го поръчам с превозвач до България Wink.

# 421
  • BG-DE
РеаРink, много благодаря, току-що получих мейл, че е шипната 😊
Сладкодъвка, Christ са верига бижутерийни магазини, в които се продават най-различни марки. В Германия имат много физически магазини, а в сайта им Christ.de намерих едно сърчице, което Пандора спряха сега на зимната разпродажба, тогава го изпуснах и сега много се зарадвах, че тук го имаше. Като цяло предлагат същото като официалната Пандора, а не стари колекции но понякога някои нещица могат да "залежат" там 😊 Аз поръчах това сърце

# 422
Благодаря, Menerva. А сърчицето е страхотно, много нежно. Не харесвам злато, шайн и т.н., но това много ми хареса.Ти не поръчва ли гривна с такава закопчалка?

Последна редакция: чт, 27 апр 2023, 08:45 от *Сладкодъвка*

# 423
  • BG-DE
Благодаря Сладкодъвка, да поръчах такава гривна но беше дефектна и я върнах 🥴 На зимната разпродажба му се чудех много на този талисман и докато реша искам ли го или не той свърши, а както свърши така рязко започнах да го искам 😂 Сега да се сдобия с него, че никъде го няма, пък гривната продължавам да я мисля 😂

# 424
Включвам се и аз с нови красоти от Пандора. Въпросът ми е как поддържате  бижутата ?

# 425
  • BG-DE
Честито, със здраве да си ги носиш 😍 Аз моите ги почиствам с един препарат от dm когато се замърсят нищо друго.

# 426
  • Down south
Честита придобивка.
Писали сме много отнодно почистването. Мисля, че има обяснениея и в първият пост.

Днес съм сложила едни от белите Мурано-та

# 427
Честито, _Toni, много да те радват новите придобивки Simple Smile
Menerva, ако толкова я мислиш гривната, вземи я Simple Smile
Daylily, страхотна симетрична комбинация, както винаги при теб Flowers Hibiscus

# 428
  • Down south
Видяхте ли снимки от новата колекция?
Има красиви сини Мурано и синя пеперуда Мурано.
Пир за окото за сините момичета Sunglasses

# 429
  • HH
Видяхте ли снимки от новата колекция?
Има красиви сини Мурано и синя пеперуда Мурано.
Пир за окото за сините момичета Sunglasses

къде ги видя? Може ли линк. Онази страничка theartofpandora откакто почина авторката, спряха да я подържат и даже вече няма достъп до нея.

# 430
  • Down south
Аз се надявах, че ти ще сложиш линк.

Видях ги в една ФБ група
Скрит текст:
I Love PANDORA Heart
в която бяха сложени само снимки на неща от очакваната лятна колекция.

# 431
Вчера, влизайки в мола, реших да видя новата колекция на Пандора и направо се влюбих, не можах да му устоя! Харесах си и едно колие, но него ще видим кога ще си купя.

# 432
  • BG-DE
Кога обикновено излиза лятната колекция? В тази пеперудка направо очите ми останаха 😍

# 433
Края на май би трябвало тази година да е лятната колекция .

# 434
  • Down south
Кога обикновено излиза лятната колекция? В тази пеперудка направо очите ми останаха 😍
Някъде след Mother's Day.

Да, пеперудата е много красива.
И за мен има и едно охлювче, което обаче не можах да разбера, дали e Shine or 14K? Може и да е Rose>

Общи условия

Активация на акаунт