PANDORA - Тема 8

• 42 635
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
  • BG-DE
Леле, жестоко е охлювчето 😍 Дано да е шайн, че ако е златно цената е космическа 🥴 не ми прилича на роуз. Моето сърчице дойде, страшен бонбон е, много си го харесвам 😊 Иска ми се за деня на майката да пуснат някакво намаление, че да се пробвам пак с гривната, ама надали 😊

# 436
  • BG-DE
Те продавачките в Пандора мисля, че ги задължават по време на работа да са накичени само и единствено с бижута на марката, бях гледала в YT една рускиня работила в магазин на веригата, която го твърдеше и е логично, така рекламират стоката 😊

# 437
Това Мурано с пеперудата много прилича на  благотворителната кампанията с unicev

https://at.pandora.net/de/charms-armbander/charms/charms-mit-anh … er/792614C01.html

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 19:40 от Kat san

# 438
  • Down south
Снимката не се вижда или поне аз, не я виждам? А толкова обичам да хледам комбинации и гривни.

# 439
  • Някъде там
Снимката не се вижда или поне аз, не я виждам? А толкова обичам да хледам комбинации и гривни.
И аз не виждам снимката.
Харесах си сва пръстена от силвър корт, колебая се кой да си поръчам.

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 19:31 от Искрица

# 440
  • Down south
В американската Пандора за Mother's Day, при покупка на стойност $150,  има подарък - гривна. До 2-ри май.
Гривната никак не е лоша

# 441
  • BG-DE
Е-е, не е честно 😊 пък в немската няма нищо 🥴

# 442
Здравейте, момичета, включвам се в темата ви. Преди две години продадох пълна пандора защото реших, че не ми се носи вече и е демоде. Но сега пак ги заглеждам и искам да си взема и да съчетая сребро и позлатени талисмани. С предишната имах проблем с един талисман розово злато, който потъмня и не се оправи и мисля да не купувам розово злато. Харесах много тази гривна, но закопчаването ме притеснява. Какво е мнението ви?

Харесвам също тази

Както и твърдите. Колебая се кой от трите модела.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 03:51 от Lilium :)

# 443
  • BG-DE
Първата я имам но в чисто сребърния вариант, красиво седи, няма опастност да се откопчае сама поради което не се нуждае и от осигурителна верижка. Единственият минус е, че е малко трудно да си я сложиш сам. Вас какво ви притеснява? Втората, според мен седи по-красиво без талисмани или с един, но е въпрос на вкус 😊

# 444
Самото закопчаване се чудех дали е сигурно. А на втората стандартните талисмани ли се слагат, струва ми се по- дебела?

# 445
  • BG-DE
Може и стандартни, може и клипс от серията Reflexion. За този модел обаче съм чувала, че се случва да се скъса някоя от верижките на мястото където са захванати, но не знам дали е вярно.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 14:38 от Menerva

# 446
  • Down south
Вярно е. Имаше доста негативни ревюта.
Гривната е много ефектна и ако се носи празна, може и да "издържи"

# 447
Ако се търси стабилност и сигурност, най-"железни" са твърдите. Няма късане, няма падане от ръката. Най-много някой талисман да се изниже, ако се откопчае и няма клипс на свободната страна. Simple Smile

# 448
  • Down south
Още за сините момичета.
Видяхте ли това Мурано-во октопод?

# 449
  • Някъде там
Още за сините момичета.
Видяхте ли това Мурано-во октопод?

Много харесвам костенурката, както и това, но няма с какво да ги вържа на гривната си.

Общи условия

Активация на акаунт