PANDORA - Тема 8

• 42 534
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • BG-DE
Ама тази комбинация аз я направих от опцията за комбиниране в сайта на немската Пандора 😂 Два от талисманите ги имам само висящия ми липсва 😊

# 106
Хахаха, отивам в ъгъла да се срамувам, а глупостите ми остават тук да висят за вечни времена 😂😂😂
Извинявай 🌹

# 107
  • BG-DE
Е, хайде сега 😊 то там наистина малко дървено изглеждат но пък е много удобно човек да добие представа как горе-долу би седяла дадена комбинация.

# 108
  • Берлин
Не става от амазон. Във вторник бях на маникюр и маникюристката имаше същата гривна като моята, разговорихме по темата, от амазон купувала пандори. Ми...гривната отдалече прилича на моята, но възелчетата са два пъти по-големи, а сърцето без гравирано.

# 109
  • Down south
Зависи за какво става дума, Амазон е много широко понятие.
Пандора продават през Амазон, като трета страна
https://www.amazon.com/stores/Pandora/page/92129C8C-F186-4FB0-81 … 5D97?ref_=ast_bln
Дали се вижда?

Преди време търсех нещо конкретно и правих детайлно проучване (САЩ)

# 110
  • Берлин
Аз коментирах амазон.де

# 111
  • BG-DE
Отказах се да поръчвам от Амазон но там определено не е само ментета, стоките се предлагат от най-различни магазини, а една част директно от Амазон и доколкото разбрах точно те са си ОК т.е. оригинални но там и цените са почти същите като на сайта на Пандора, е имат и промоционални артикули, разбира се. Тъй като от три дни нещо съм грипясала днес реших да се зарадвам и поръчах новата валентинска гривна обаче, явно защото не съм съвсем добре съм я поръчала с опция за взимане от магазина, а не да ми я доставят вкъщи, а така не ми се размотава в този студ ☹️

# 112
  • Down south
Какво искаш да кажеш?

# 113
  • Берлин
Случая с амазонско менте от амазон.де. Не мога да обобщавам , само пример дадох и препоръка

# 114
  • Down south
днес реших да се зарадвам и поръчах новата валентинска гривна
Непременно да кажеш, дали ти харесва. И снимка, разбира се.

Бързо оздравяване!

PS Аз съм решила да отида и да видя тази

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 00:39 от Daylily

# 115
  • BG-DE
Благодаря 🤗 разбира се, че ще я покажа само дано успея да стигна до магазина да я взема преди да е изтекъл срока 😊

# 116
  • Лайпциг / Перник / София
Зависи за какво става дума, Амазон е много широко понятие.
Пандора продават през Амазон, като трета страна
https://www.amazon.com/stores/Pandora/page/92129C8C-F186-4FB0-81 … 5D97?ref_=ast_bln
Дали се вижда?

Преди време търсех нещо конкретно и правих детайлно проучване (САЩ)
Явно в Щатите Пандора продават и през Амазон, което е супер! В Германив със сигурност магазина в Амазон не е официален. Не мога да кажа за другите европейски държави.

# 117
  • Някъде там
Добро утро с чаша горещо кафе

Днес съм решила да посетя близкия мол и да погледна дали има останало нещо от намаленията Flushed

Искам да си купя това, ако е налично.Приятелка наскоро ходи и ми каза,че има единствено само такъв в розово злато Cry, но аз ще отида да проверя.

Искам да погледна и това сладурче

# 118
  • Down south
Това последното сърчице, е от МЕ колекцията или?
Много е деликатно.

Информативно, в американската Пандора има 30% намаление на комбинация от гривна и 3 талисмана

Цитат
Build your own bracelet
Customized just for you, choose a bracelet, then add three charms, clips or safety chains.

Sterling silver bracelet gift set $159
Mixed metal bracelet gift set $199
14k rose gold-plated bracelet gift set $259

# 119
  • BG-DE
Днес пристигна валентинската гривна, която след като не успях да взема от магазина поръчах онлайн 😊 Ами много е красива но тази закопчалка е истински ад, на практика е невъзможно сам да си я закопчаеш и за мен това е най-големият минус иначе дори клипс зоните не са особено дразнещи, защото предвид плетката не бият на очи. Друга странност, за която научих от една дама в YTube, е размерът. Реално е с 0.5см по-дълга от обявения т.е. аз поръчах 18см, а тя е 18.5, ако изобщо скоро успея да стигна до магазин на Пандора ще пробвам и по-малкия размер да вида как е и ще преценя дали да не я сменя, защото не предвиждам да й слагам талисмани 😊

Общи условия

Активация на акаунт