PANDORA - Тема 8

• 42 635
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
Ох, тези сини красоти ги гледам от известно време. Много са сладки Heart Eyes Аз съм си избрала костенурката от тази колекция, даже мислех тези дни да я поръчвам, но ще пътуваме до Гърция и ще го отложа за идната седмица. Ще се похваля Simple Smile

# 451
  • HH
Защо си мисля че и трите показани талисмана са от миналогодишната латна колекци🧐

# 452
Даа, от изминалото 2022 лято са . В България колекция Лято 2023  ще е след 26 май .

# 453
  • Down south
Защо си мисля че и трите показани талисмана са от миналогодишната латна колекци🧐
Не съм ги виждала и понеже синеят, реших, че са от новите. Помня само костенурката, но тя май е от преди година, че и повече?
Аз сини неща не нося, така че явно не съм им обърнaла внимание.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 18:54 от Daylily

# 454
  • HH
В немската Пандора са пуснали 3 за 2.

Разписах се едни обеци от Ме серията, тях ги продават на по една и новото бяло Мурано.

# 455
  • BG-DE
В голяма чуденка съм 😂 дали да се възползвам от 3 за 2 и да взема такива 2 клипса и висулка
или от Christ тази свещичка 🤔

Какво бихте ме посъветвали 😊

# 456
  • Берлин
На мен висулката ми харесва много повече. Но аз не понасям симетрични гривни и не съм критерий

# 457
Menerva, аз бих взела двата клипса и дървото на живота Simple Smile

# 458
Здравейте ,момичета! Може ли да ми кажете гривните reflection roses gold, сребърни ли са или са примес от друг вид метали? Много благодаря!

# 459
  • Down south
Ако ще комбинираш клипсовете с висящия талисман, моят глас е за този със свещичката.
Имат повече "общо" и според мен, ще стоят добре.

# 460
Здравейте ,момичета! Може ли да ми кажете гривните reflection roses gold, сребърни ли са или са примес от друг вид метали? Много благодаря!
Сплав сребро и розово злато.

# 461
  • BG-DE
За шайн гривните не знам но за роуз голд четох наскоро и много се възмутих, че на тази цена продават 87% мед + 13% сребро и цялата тази сплав е позлатена с 14К розово злато, обаче както и да го погледнеш си е позлатена мед 😡 ако не беше на тази марка никой не би платил 5€ за това.

# 462
За шайн гривните не знам но за роуз голд четох наскоро и много се възмутих, че на тази цена продават 87% мед + 13% сребро и цялата тази сплав е позлатена с 14К розово злато, обаче както и да го погледнеш си е позлатена мед 😡 ако не беше на тази марка никой не би платил 5€ за това.

Много благодаря за информацията ! Тогава под покритието , когато се изтрие ще остане не сребро а черна сплав😞.

# 463
  • BG-DE
Предполагам, и преди да знам какво съдържат ги отбягвах, защото много ми напомняха на известното от соца "руско" злато 😊 Не знам какво й стана на немската Пандора изтрили са ми целия wish list 🥴 толкова ли народ поръчва, че се бъгнаха. Аз в крайна сметка поръчах от тях, как да изпусна прИмоцията 😂 клипсовете и този талисман

# 464
  • HH

Тези сигурно ще ги ъпгрейдна с едни такива шайн халкички от Ме серията. Много са са нежни, но според мен цената им е малко завишена.

И Мураното 🤍 наистина е различно от всички досегашни. Матово е, има нещо като драскотини, в които има сребърни нишки. Препоръчвам ☺

Общи условия

Активация на акаунт