PANDORA - Тема 8

• 42 620
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
От Варна съм, ще проверя дали го имат наличен тук в техните обекти.
Мислех, че като го няма онлайн - не е наличен и в физическите им обекти.

# 481
А дали някой е засякъл във физически магазин талисмана- сърце от злато? Имам гривната, но докато се наканя да поръчам се изчерпа.

# 482
  • BG-DE
Този талисман вече е спрян, ако ви попадне някъде взимайте не се чудете, че бързо свършва. Аз го поръчах от швейцарската бижутерия Christ, когато поръчах имаше 3 броя, след 2 часа беше изчерпан.

# 483
  • HH
Този талисман вече е спрян, ако ви попадне някъде взимайте не се чудете, че бързо свършва. Аз го поръчах от швейцарската бижутерия Christ, когато поръчах имаше 3 броя, след 2 часа беше изчерпан.

Днес ходихме до аутлета в Neumünster и там го имаше наличен. И промоцията 3 за 2 важеше и за намалените неща. Знаете какво следва 😂🙈

Трите за 58€. Еднаквите ги бях поръчала преди време и пакета се изгуби по пътя и после никъде ги нямаше.

Иначе това исках да свърша с тях

А сърцето го сложих тук на мястото на висулката.

# 484
  • BG-DE
Честити придобивки 🤩 Жалко, че ми е много далеч този аутлет ☹️ Ние ходим в Метцинген, до Щутгард. А, помниш ли на каква цена беше? Вчера ходих да си сложа печатите за последната онлайн поръчка и се оказа, че само един печат ме дели от подаръка гривна та се сдобих и висулката с дървото на живота 😊

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 18:14 от Menerva

# 485
  • HH
По 29€ бяха намалени и трите. Другата цена не я помня. За печатите вече гривна ли дават? Спрях да го събирам отдавна тях.

# 486
  • BG-DE
За 10 печата талисман, ако не го вземеш и продължиш да събираш (още 10 печата) гривна. Изборът е от тези модели, които са по 59€.

# 487
Катя, много красиви талисмани! Със здраве да ги носиш Simple Smile А такава отворена гривна как ми се носи...Браво, чудесни комбинации Heart Eyes

# 488
  • HH
За 10 печата талисман, ако не го вземеш и продължиш да събираш (още 10 печата) гривна. Изборът е от тези модели, които са по 59€.

2 талисмана взимах така, напълних трета карта обаче тогава имаше някаква друга промоция и не ми дадоха талисмана. После беше първият локдаун и когато най-сетне отвориха магазините, картата ми беше изтекла 🤦🏻♀ то било в рамките на година. Както и да е, исках в новата карта да ми нанесат печатите от онлайн поръчките по корона времето - и това не направиха, защото трябвало да са на макс един месец. Тогава вече много ме подразниха и реших, че няма да се занимавам с тези карти.

# 489
  • Берлин
Аз утре отивам за обици, не знам кои, знам само, че ги искам 😂

# 490
За какви печати става въпрос?☺️

# 491
  • BG-DE
За немската Пандора става въпрос, издават клиентска карта, в която за всяка покупка слагат печат. За 10 печата (покупки) получаваш подарък талисман на стойност 29€, за 20 печата гривна но при условие, че не си взел талисмана 😊

# 492
Девойки, аз поръчах това

Нямам търпение да го получа Simple Smile

# 493
  • BG-DE
Честито, като дойде да я покажеш 😊

# 494
  • Някъде там
Девойки, аз поръчах това

Нямам търпение да го получа Simple Smile
Страхотна!
 Ще очаквам да я покажеш като пристигне.
На мен ми е влязла мухата да си поръчам същата гривна като на дъщеря ми, но се чудя дали не о.к за ежедневно носене, не е ли за по специални поводи.

Тази с камъчетата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт