PANDORA - Тема 8

• 42 067
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Аз имам две гривни със закопчалки сърце - една мека и една твърда. И двете са се разкопчавали, за разлика от други, които не са се никога.

# 661
Аз имам 3 - една мека (горната от линка) и 2 твърди със закопчалка сърце. Единствено едната твърда ми се разкопча веднъж, но бебето човъркаше там преди това, та не знам колко може да се приеме за "спонтанно" разкопчаване, защото определено имаше външна намеса. Joy
Но иначе и аз съм чувала, че сърцата по-лесно се отварят, а щом така се твърди, вероятно има защо. Simple Smile
При всички случаи е хубаво да се пробва в магазина, за да се чуе хубаво щракване, както и да се вземе осигурителна верижка за мека гривна и клипс за свободната страна на твърда, та ако се отвори някога, да не си загубим талисманите +/- гривната (твърдата няма как да падне от ръката при разкопчаване, само талисмани може да изгубите, ако няма клипс).
Успех и късмет с избора. Simple Smile

# 662
  • гр.Пловдив
За много талисмани е абсурд да няма осигурителна верижка и гривната трябва да с 1,5 -2см авансова,ако искате да си я пълните.Ставя и адски тежка с толкова талисмани,моята така си отлежава вече няколко години ..

# 663
Здравейте, преди следях темата, но не съм влизала скоро.
Чела съм тук за ултразвукови вани за почистване на бижута. Някой може ли да даде повече инфо? Ползва ли се разтвор някакъв, коя вана върши работа? Благодаря предварително!

# 664
В Лидл пускат периодично такива уреди, но не съм запозната.  Пак от лидлската тема знам, че в София в Ринг мол често се намират стоки от стари промоции. Ако сте в София, проверете. Отзивите за уреда бях добри. Или пък се обадете на националния телефон и питайте къде има останали бройки Simple Smile

# 665
  • BG-DE
Нова колекция в немската Пандора, има хубави неща но основно е шайн https://de.pandora.net/de/neuheiten/#navigation

# 666
Идвах да кажа, че гледах днес в испанската Пандора новостите. И да се оплача, днес бях във физически магазин Пандора, исках да взема два талисмана от муранско стъкло, но ги нямаше Confused Имало ги в Стара Загора, дали искам да ми ги прехвърлят от там , ама трябвало да чакам 5(!) дни, не благодаря. От Силвър Корт ще дойдат за 1 ден. Много ме хвана яд, бях си намислила, че ще ги меря на място на гривната и ще ги взема, пък то...

# 667
# 668
  • Down south
Днес ходих да разгледам, имах интерес към тази гривна

не ми хареса наживо Sad Усешането беше за нещо грапаво-пъпчиво.

Зодиите са красиви.

# 669
Не ми се смейте, но на мен на тези гривни ми харесва само закопчалката, а плетката ми прилича на онези синджирчета, които слагат на нокторезачките Joy

# 670
  • BG-DE
Има нещо вярно в това 🙂 И на мен закопчалката много ми харесва и май заради това я взех в сребърния вариант 🙂 Отчитам тази си спонтанна покупка като крайно неуспешна, защото тази плетка нещо не ми харесва и как седи.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 10:05 от Menerva

# 671
  • Down south
Сега си давам сметка, че точно закопчалката ме привлече.
Ако помните преди няколко месеца купих "леката" гривна със закопчалка сърце, може би подсъзнателно съм искала да ги съчетая.
"Леката" гривна стои в кутията.

# 672
  • BG-DE
Днес ходихме до "близкия" Мол (на 70 км е 😊) и използвах да вляза в магазина на Пандора да разгледам наживо новостите, зодиакалните съзвездия са наистина много красиви, клипсовете също но реално са доста по-малки отколкото изглеждат на снимка но точно на този модел гривни със закопчалката сърце ще паснат много добре, според мен. Двойната детелина обаче най ме грабна и ММ ми я подари 😊 Тя е от две части, които влизат една в друга но биха могли и поотделно да се носят.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 19:49 от Menerva

# 673
Честито, носи я със здраве, Menerva Simple Smile

# 674
Не ми се смейте, но на мен на тези гривни ми харесва само закопчалката, а плетката ми прилича на онези синджирчета, които слагат на нокторезачките Joy
Преди години имаха колекция с по-тънка,мека гривна и си беше точно като синджирче на конкторезачка.Напоследък си мислех и аз,че много ми допада закопчалката на сегашният модел и сега се отказах.Sad До тук вече от 2 модела се отказвам.Не заради нещо конкретно.Уж ми допада и после не ми харесва.Моята гривна със закопчалка сърце поне 1 път годишно се отваря.Само осиг.верижка ме спасява.От 2 седмици не съм я слагала.Сърдита съм и.Дъщерята има 3 гривни с др.закопчалки и не е имала проблем.Дано и да няма.
Детелинката от новата колекция е разкошна.Точно зимата ми се искаше нещо такова.Беше ми носталгично,сетих се,че от преди ковид не сме се събирали за St. Patrick's Day.То и хората не са тук.

Общи условия

Активация на акаунт