Тъмнокафяво кръвотечение при менструация

• 423
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Този месец ми е първи след спиране на противозачатъчни, приемани 4 години с цел контрацепция. Не сме се пазили с ММ, тъй като гинеколожката каза , че може веднага да работим за бебе , но явно не са се случили този месец нещата, тъй като днес точно на датата ми дойде. Но засега имам само едно слабо тъмно кафяво почти черно течение и болки си имам ниско долу, повече вляво. Та въпроса ми е дали на някоя от вас след спиране на противозачатъчни първата менструация е била подобна? И също така дали на третия ден от този цикъл мога да си пусна хормони, за да видя какво е положението или да изчакам още някой месец? Благодаря!

# 1
Нищо не се знае. Изчакайте другия месец. След хормонални препарати нещата винаги са малко странни. Нищо притеснително. . И все пак, след като не сте имали протекция и тест за бременност все пак. Всичко е възможно.

# 2
Здравейте! Може ли да Ви попитам за съвет. Трябваше да ми дойде на 18 но не ми идва...два дена преди тази дата направих тест излезе отрицателен, след два дена на 20 направих тест пак отрицателен иначе миналата седмица имах дискомфорт в областта на пъпа и леко подуване. Въпроса ми е може ли да съм бременна? Тази седмица ще отида да си направя кръвен тест за бременост. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт