Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 509
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • Дубай
Добре де , вие ще го гледате без субтитри ли ? Завиждам в момента на хората които говорят и разбират турски 😀 Аз ще си чакам субтитри и няма да гледам какво сте писали ,че вече достатъчно спойлери видях .
Ако разбирате руски мисля,че  има руска извучка на текущият епизод

# 511
Добре де , вие ще го гледате без субтитри ли ? Завиждам в момента на хората които говорят и разбират турски 😀 Аз ще си чакам субтитри и няма да гледам какво сте писали ,че вече достатъчно спойлери видях .

Вижте пост 502, с руска озвучка. Аз там гледам, не че всичко разбирам, ама пак е нещо.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 20:13 от stasha_s

# 512
Maria
с руска озвучка

https://turkru.tv/zimorodok-19-seriya.html

# 513
Благодаря за линка , но предпочитам да го гледам на турски с бг субтитри. За мен поне се разваля магията когато е дублиран на бг , на руски или на какъвто и да е език. Ще си почакам.

# 514
Много се изложи Ферит и продължава.
Аби се издъни яко!
Браво на Сейран и Суна!!!

# 515
Тц, тц, тц... Пельооо, Пельо Imp

# 516
Епизодът е вРъО  ....до  тук ...

# 517
  • Яко в Матрицата...
Нищо не пишете, имаше ли кекс или не? Rolling Eyes

# 518
Май че да.. Аз пропуснах тази част от яд:rolling_eyes:

# 519
  • Яко в Матрицата...
Май че да.. Аз пропуснах тази част от яд:rolling_eyes:

Не се ядосвай, Феро ефенди няма да се оправи.

# 520
Не дадоха точно , но по държанието им .. нищо не е станало.Ферит каза на майка си , че ако е искал да доведе Пелин в това имение в смисъла на негова жена е щял да го направи преди години.Сега просто иска да й помогне и се чувства виновен към нея.

# 521
Според мен е станало. Не дадоха да я отблъсква, а тя изглеждаше доволна сутринта.

# 522
Дано да е изглеждала доволна, защото са подредили апартамента й Head Band

# 523
Е не вярвам да е толкова нагъл после да погледне Сейран .За мен Ферит се промени . Поне до толкова.Само на думи е силен .Дано да съм права.. ама ако ще го шантажира с бременност  ще е голямо клише.

# 524
Цитат
Нищо не пишете, имаше ли кекс или не? Rolling Eyes
И според мен е имало. Пелин: "Люби ме Ферит", целува го, той не се дърпа. На сутринта - тя доволна, той на улицата със смрацафоцана физиономия... А на майка си каза, че понякога чувствал, че той е виновен за всичко със Сейран. Ей това "понякога" истински ме разсмя.

Общи условия

Активация на акаунт