Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 528
  • 762
  •   1
Отговори
# 495

Не вярвам на очите си, пуснали са Ön izleme Joy Доживях Joy

Кязъм пита Ферит, какво място заемат в неговите мисли, в ума му. И Феро бей отговаря:

Вие сте моето семейство. Сейран е моето семейство. Моята съпруга. Кълна ти се, на теб се кълна, ако дори най-малкото нещо се случи на теб, на Суна, на мама Есме, на леля Хатуч, на Сейран, ще подпаля света! Кълна се!
Ау,какво чуват ушите ми?!Този човек наистина има сериозни психологически проблеми,след всичко,което направи...тези думи просто не струват😁😁😁

А според мен струват Smirk

Цитат
Вие сте моето семейство.
И за мен е искрен. Копнежът му по истинско семейство не подлежи на съмнение. Друг е въпросът как ще го постигне, защото не знае как засега.

Кате, както винаги Hands Thumbsup

# 496
И на мен ми изгледжа много искрен.

# 497
Няма как да не се замисля, защо ни пуснаха точно този откъс с това затрогващо откровение от Ферит.
Знаем, че веднага след това ще се стреля, и че Кязъм ще пострада.
Ще подпали ли светът Ферит и как? Това ще има ли връзка с решението бомба, което ни подсказаха, че ще вземе?

# 498
Никак не му вярвам на Ферит.  Какво ще  пали? Може да стане малко сериозен и отговорен след случая.Blush

Може ли да не вярваш на тези очи Simple Smile

Много ме трогва това момче в моментите когато е просто Ферит. Такъв го виждам, понякога пред Сейро, пред Аби, пред Халис и сега пред Кязъм.

Трогва ме,да. Точно заради този Ферит,все гредам да го оправдая, да се  хвана за нещо и да не намразя образа...
Като,че ли прекали с глупостите.
Да красиви думи,всеки може да ги реди... Малко хвърлени на вятъра.
Нека започне да вкарва действия. Като каже обичам  Сейран,искам дете, ще сме принц и принцеса...  Да не го гледам 10 епизода как тича след  Пело,като пълен шизофреник.
И обяснява на Сейран как Пелин ще е вечно в живота му.Rolling Eyes
Добре,че засега не е тръгнал по Султан Frowning
Всъщност всичко което ръси на Сейран, не го мисли. Гледа само  да я нарани.Явно очаква,заплахите му да подействат снизходително, да го моли.... Не  е попадал на такъв антепски камък...
 Ще оглави мафията Joy

# 499
  • Яко в Матрицата...
Феновете сега викат - може ли да се случи нещо на Сейран, спешно е Joy

# 500
  • Дубай
Абсолютно не казвам ,че не е честен ,но момичета ,нека бъдем обективни, като жени☺️😉
Ферит не направи просто грешки,той сам се закопа ...Като се има  предвид какво стори, и какво престои,  милите и трогващи думи според мен не струват!
Дела си трябват ,дела!Ако наистина държи на семейството си,на Сейран да се взима в ръце и да покаже с действия ,че ги обича и уважава.На думи всички са силни.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 19:26 от I.V

# 501
Сега чакам да се падне на главата и да го събудят сц. Това трябва да е предела за него.Rolling Eyes

# 502
# 503
Стана ми мъчно за Ферко
Аз ли съм биполярна или от него прихващам?
Мерт ме просълзи... 🥺

# 504
  • Дубай
Стана ми мъчно за Ферко
Аз ли съм биполярна или от него прихващам?
Мерт ме просълзи... 🥺
Той човека ,наистина играе  от сърце и душа ама ,Ферко мен не може ме омилостиви така лесно.Трябва много да се потруди 😁

# 505
  • Яко в Матрицата...
Мен пък веднага ме умилостиви, Мерт е много, много убедителен Heart Eyes

# 506
  • Дубай
Добър актьор си е Мерт ,няма спор👍Персонажът  Ферит в реала ,и ден не  бих търпяла😁

# 507
Добре де , вие ще го гледате без субтитри ли ? Завиждам в момента на хората които говорят и разбират турски 😀 Аз ще си чакам субтитри и няма да гледам какво сте писали ,че вече достатъчно спойлери видях .

# 508
Има шанс за Феро.  Не е безнадежден случай:hugs:Heart
 Мерт е  велик Sunglasses

# 509
Добър вечер на всички и приятно гледане. Просто все се чудя каква е логиката след започване на серията да пуснат веднага реклама🤬 тъпотия пълна😒

Общи условия

Активация на акаунт