Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 35 998
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
От историята на Мерт Heart Eyes

# 616
  • Яко в Матрицата...

Kuzum - агънцето ми Wink
Режисьорката и тя имала рожден ден Birthday

# 617

Kuzum - агънцето ми Wink
Режисьорката и тя имала рожден ден Birthday

В болницата ли снимат? Мерт не е с болнични дрехи, вероятно все пак Кязъм е раненият

# 618
На мен най ми хареса, когато Кязъм баба скочи на мафиота, все едно е тренирал карате 10 години минимум. Joy Joy Joy

# 619
Афра го нарича агънце, той нея розичке, ама много готини Kissing Heart

И на мен ми прилича на болница, даже жената отзад е с бяла престилка.

Има в момента туит GülümAfra KuzumMert Hug

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 18:08 от Мис ЧагиЗо

# 620
  • Яко в Матрицата...
Режисьорката нямала рожден ден, Афра се е пошегувала. Явно защото е окупирала тортата и свещичките  Joy

Снеже, няма такава главичка Joy

# 621
Ако не друго, поне на екранната партньорка да сподели снимката и отговори Joy Sunglasses Animal Paw Prints

Кой ли е ранения, щом като снимат в болницата Thinking

# 622
Кязъм е с доказано твърда глава Joy
Ако счупиш носа на боса на мафията, няма как да не стрелят по теб. Но той луд и не се усеща Joy Зетя, та зетя, да не ми го пипате Joy и "този чичо ли ме нарече" Joy

Замислих се над подсказката, че Сертер ще се изправи срещу ново лице. Чудя се, чудя се....Smirk и ми хрумва Абидин!
Имаше намеци, че е бил човек от подземния свят, че не се гордее с миналото си, а очевидно все още има хора, които са му верни, като сервитьора. Работата му в имението прилича на бягство, смирението му е отработено с времето, не мисля че по природа е такъв.
Доста унизен беше в последно време от Орхан и Ифакат. Непрекъснатото натякване да си знае мястото, да не мечтае излишно в съчетание с пламналата любов в сърцето му и съмненията, дали я заслужава... Да не скъса с познатото ни амплоа, както скъса гривната на Суна?

# 623
От Серенай

Бейби фейс
И Сером 😂😂😂 отговора на Мерт

Направо сини оченца за Гюлюма😎

Зад кадър може да си стои както иска ще видите Ферит е ранения

# 624
  • Яко в Матрицата...
Джули, а аз се чудя за бомба гиби решението в личния живот. В тази серия много говориха за развод, та си мисля, че може би ще реши да се разведе..:

# 625
# 626
След всичките му изцепки, това ще е най-разумното. Но от него не очакваме нормални и логични действия.  Така,че религиозния брак с Пело е вероятен. 
Развода е въпрос на време, дали сега или в края на сезона. Ще е голям смях, той да иска, Сейран да не му дава. Тя вече е напълно наясно с него, щом и извънбрачно дете няма да я учуди.
Всичко ще е видяла..Confused Ификат, ще се зарадва най-много на развода. 
Как се кефи на Пелинка ....
Ако снимат романтични серии за Св.Валентин с мъченицата ли ще празнува?Confused
Според мен мафията едва ли ще изстреля един куршум.  Възможно е и двамата да са ранени.

Кюзъм е като петле. Много е  добър актьора Hug Всичко му си отдава. Всичките му мимики и физиономии  нямат равни.
Яд ме е за Аби. Беше ясно,че има много тайни, отдавна загатват.
Няма как да има толкова идеален образ,клонящ  към нормален герой, в този сериал.

# 627
Джули, а аз се чудя за бомба гиби решението в личния живот. В тази серия много говориха за развод, та си мисля, че може би ще реши да се разведе..:

Ааа, не съм съгласна. Сейран трябва да поиска развод, а не той. За Ферит и съгласието за развод би било бомба.

# 628
Според мен пък ще вземе решението да признае на Сейран чувствата си или да й докаже по някакъв начин , че нещата с Пельо са приключили.След разговора с Кязъм  изобщо не мисля , че в главата му се върти идеята за развод.

# 629
Не мисля, че е бил в мафиятя. Защо си мисля, че каза, че е бил военен и не е щастлив от това което се е налагало да прави. 🤔
За момчето от ресторанта каза- "едно от момчета ми сега е сервитьор там" .

Замислих се над подсказката, че Сертер ще се изправи срещу ново лице. Чудя се, чудя се....Smirk и ми хрумва Абидин!
Имаше намеци, че е бил човек от подземния свят, че не се гордее с миналото си, а очевидно все още има хора, които са му верни, като сервитьора. Работата му в имението прилича на бягство, смирението му е отработено с времето, не мисля че по природа е такъв.

Общи условия

Активация на акаунт