Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 35 996
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
  • София
ЧРД на Мерт! Желая му много успешни проекти.

Серията не мога да кажа, че беше блестяща, по-скоро очаквана. За мен Ферит спа с Пелин, не можа да ѝ откаже, затова не показаха и че я отблъсква.
Противно на повечето мнения смятам, че Сейран не трябваше да се връща в къщата. Събра си куфара и хубаво беше решила. Ще я оценят само когато я загубят. Другото е бошлав работа.
Ще изчакам превода, за да имам пълна картинка на събитията.

# 631
  • Бургас
Ако има  и малко истина в това, което се тиражира в интернет пространството, 20 серия ще бъде отново с "нахвърлян" материал, поне до 23 - за която се говори, че сценариста ще бъде сменен....А какво стана с гостуването на героите от "Омер"? И тях нещо ги позабравиха Yum

Скрит текст:
Бирсен / на която никак не вярвам Neutral Face /ни предупреждава да сме в очакване на събития, които ще ни накарат да затаим дъх...Очакват ни сцени на мафиотски разправии, и нов ключов герой – Вахит.Той ще бъде изигран от Мехмет Ерсен.

Да очакваме зашеметяващо и шокиращо развитие в отношенията между Ферит и Сейран?!

# 632
Тия родители на Пелин къде са, че толкова серии не се появиха и чуха?

# 633
Ако ще вкарват толкова мафия започва да прилича на "домът , в който си се родил..." и там започнаха с чепата любов на Демет и Ибрахим и като вкараха мафията всичко доби диво-черни краски. Дано не се подхлъзнат по тази плоскост. Сигурно си имат бандити, ама щяхме да гледаме за любов, а не за престъпници. Замислих се, че въпреки "избелването" на Кязъм не мога да не го свържа с утвърждаването на "традиционните" ценности. По-добре простак и меркантилен тип от Антеп, отколкото бандит от Истанбул... А Суна колкото ми е симпатична, толкова не понасям как върти очи на всички. Много от вас искат да видят Сейран да тряска врати, да напуска...Да я  ценят заради това. В живота това много не работи, освен, че временно носи адреналин. Впоследствие именно напусналия губи най-много. На мен ми харесва, че Сейран остава и се  бори, макар и да реве на пода на банята. Тя вече веднъж опита да се върне при баща си и не изтрая и няколко часа. Хубав ден!

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 10:15 от victoria vassileva

# 634
Не вярвам Ферит да тръгне да се развежда, освен ако не реши, че прекалено много вреди вече на Сейран и от любов да го направи. Иначе не виждам причина.

Този сериал "Йомер" интересен ли е?

# 635
Не вярвам Ферит да тръгне да се развежда, освен ако не реши, че прекалено много вреди вече на Сейран и от любов да го направи. Иначе не виждам причина.

Този сериал "Йомер" интересен ли е?
На мен ми е малко бавен и муден. Също така много тъжен. Актьорите са много добри, но картината за мен е тежка.

# 636
Много от вас искат да видят Сейран да тряска врати, да напуска...Да я  ценят заради това. В живота това много не работи, освен, че временно носи адреналин. Впоследствие именно напусналия губи най-много. На мен ми харесва, че Сейран остава и се  бори, макар и да реве на пода на банята. Тя вече веднъж опита да се върне при баща си и не изтрая и няколко часа. Хубав ден!

Няма по- резонна причина да напуснеш мъжа, който е довел любовницата си в спалнята ви и се хилят на дивана, докато ти плачеш в банята. За какво да се бориш, виждаш ли смисъл, заслужава ли си? Веднъж се поддаде на чувствата си и се върна, какво се промени, освен че той стана по- нагъл.
Огромния натиск върху това 19 годишно момиче, товарът на очакванията към нея, неуважението с което се сблъсква, буквално задушават и мен.
Ако не умеят да ценят присъствието ти, то е време да си тръгнеш. Така мисля аз.

# 637
Juliya* , докато си влюбен всичко прави смисъл. Тежко е на пода на банята, но още по-тежко, направо непоносимо ще е да я върнат в Антеп и да я преженят за някой 60 годишен с 4 деца на твоя възраст. Тук Суна я съветва правилно, въпреки че си гледа и своя интерес. Освен това ни показаха различната гледна точка на Ферит, за която мисля че не излъга Кязъм. Определено ситуацията не е стандартна, но да си тръгнеш е много лесно. Да си тръгнеш и да си влюбен- направо невъзможно. И Сейран се бори както може. Пак повтарям, тряскането на врати и чувството, че си прав и много обиден работи за момента. Но последствиета са завинаги. Жените трябва да са по-мъдри и Сейран извървява този сложен път да разбере другия.

# 638
# 639
  • Яко в Матрицата...
Мисля си, че някоя от страните ще поиска развод, но той няма да се състои точно сега в този момент. Ифакат и Орхан подеха въпроса с развода, но на другата везна сложиха думите на Суна и Кязъм, че ако сега се разделят, връщане назад няма. Заради това си мисля, че Сейран няма да си тръгне. Суна правилно я посъветва да мисли, преди да направи каквото и да е било. Дори не трябва да мисли за другите, а за себе си. Добре ли ще е за нея да се откаже от възможностите, които предлагат Дефне и Ефе? Не, разбира се.

# 640
Да излезе под наем, стига пак баща ѝ да разреши. А Ефе няма начин да не ѝ даде аванс.

# 641
Момичете, гледали ли сте филма досега? Баща им не им даваше храна, всичко беше под ключ- вие я изпратихте под наем. В Истанбул, където измамниците от цяла Турция и света са се събрали за такива рибки-бананки. Тук живеете в друга действителност, в която е относително безопасно. Само момиче в Истанбул ще оцелее трудно, невъзможно. Дори опитната Пело го закъсва, както виждаме. "Работодателите" като Ефе също не са алтруисти. Това са семейноцентрични общества, особено за жените. След една възраст, на която е Сейран, или си жена на  някого , или за обществото нещо не ти е наред и си лека жена. Толкова.

# 642
Абсолютно сте права victoria vassileva
Непрекъснато говорим за това,как трябва,или не трябва да постъпи Сейран,Ферит и останалите персонажи във филма,гледайки и пречупвайки събитията през нашия си мироглед
Забравяме,че това се случва в Турция.
Колкото и да са се осъвременили,те все още си остават със съвсем различен от нашия начин на живот,на постъпки,решения и действия.
Мисля,че оттук-нататък Сейран винаги ще бъде свързвана с името Корхан /за добро,или за лошо/.
Аз също съм на мнението,че тя трябва да се бори за семейството си,макар и да вярвам,че тази борба не би трябвало да продължи много дълго време,защото Ферит е готов.
Те са още много млади,много дълъг път имат да извървят,много още промени ще има в характерите им.
И с още много по-тежки житейски проблеми могат да се сблъскат.
Например-проблемът на Асуман е много по-тежък от този на Сейран.
Проблемът на майка и-също
Казвате да напусне Ферит?А защо нищо не говорим за нейната майка?
Нима нейната съдба е по-добра?Или по-щастлива?
Това,че Кязъм не и е изневерявал може ли да компенсира всичко останало?
Не,не бих посъватвала Сейран да се развежда ако е моя дъщеря
Бих я посъветвала да намери път към съпруга си и да го накара да разбере,че тя е единствена.

# 643
  • Яко в Матрицата...
Не съм съвсем съгласна. Сейран винаги е искала да е независима. Когато е виждала смисъл, е заставала пред баща си и е отстоявала, това което желае. Ако има финансова независимост, тя може и да се изнесе, пълнолетна е. Дали ще го направи е съвсем отделна тема. Вече няколко серии не виждам как СейФер ще се състоят, но поне виждам борбата на Сейран да отстоява себе си.

В Турция наистина много държат на семейството, уважението и респектът към по-възрастните са издигнати в култ, но Сейран само с 5 приказки каза на Гюлгюн, че не вижда семейството на Корханови като идеал за такова. Дори нейното е по-добро от тяхното, въпреки страха и липсата на любов и внимание, в които е израснала. В Корханови всеки е сам за себе си, уважението и респектът са фалшиви. А пък от устата на Орхан думи като 'семейство', 'уважение' и 'доверие' прозвучаха ужасно.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 12:52 от Reni - BG

# 644

Общи условия

Активация на акаунт