Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 571
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз съм склонна да повярвам за евентуален кекс между Ферит и Пело, защото очаквам бременност.

# 421
Аз съм склонна да повярвам за евентуален кекс между Ферит и Пело, защото очаквам бременност.

Ферит ако е с ясно съзнание, никога няма да е с нея. Даже да ми го излъчат няма да го повярвам Grinning

# 422
  • София

Ферит ако е с ясно съзнание, никога няма да е с нея. Даже да ми го излъчат няма да го повярвам Grinning
Дано си права, че не ми се гледа бременност на Пело и дете от Султан.

# 423
Ето тази е страницата в която пускат информация, сцената със стрелбата явно ще е в края на епизода

# 424
Ето тази е страницата в която пускат информация, сцената със стрелбата явно ще е в края на епизода

Интересно ми е какво ще е решението .. да бъде верен може би ?
Да бъде истински мъж с жена си?
Не вярвам да е развод , защото нямаше да се пени толова , ако не я искаше, най-малкото чувството му за собственост няма да да му позволи.

# 425

Най-големият проблем между тях е,че те не комуникират добре,даже никак помежду си.
Нито той е тръгнал да води Пелин в къщата си,за да я прави втора жена,нито Сейран е толкова безчувствена към него,както смята Ферит.
За мен Ферит има огромно,лъвско сърце.Готов е да помогне на всеки и във всичко,без да си дава сметка,че от това  най-вече страда той.
Не забравям думите му към Сейран,когато я предизвика да облече нощницата,че,ако тя се опита поне малко да го опознае,или ако го познава добре,ще знае,че той ще помогне на Суна и без тя да му дава нещо в замяна.
Както и думите му във втория фрагман ,че Пелин има нужда от тях.Не от него,а от тях-това означава помощ и закрила на момичето,което семейството му познава и,което до преди няколко месеца е била негова любима.
Аз мисля,че Ферит е положителен герой,но ние като жени бързаме да го виним.Защо?Нима той вече не е прекратил интимни отношения с Пелин?Единствено и само в главата на Сейран е мисълта за това,че той все още е с нея.
Мисля,че и трябва търпение и разбиране на ситуацията,а може тогава и да разбере и да му покаже,че Пелин го мами.
Напук не е добър съветник.
И още нещо-във фрагмана Сейран казва на сестра си-трябва да им се опрем,защото иначе ще ни смачкат!
Кой,кога и защо някога е мачкал Сейран в това семейство!
И за какво мачкане става въпрос?
Тя може да се реализира и в тяхната фирма,ако пожелае.
Има хиляди други възможности,една от която с много лека ръка се отказа-а това е да учи.
Кой я мачка?Съпругът и-на когото тя не е съпруга?
Свекърва и,свекър и,дядото,девер и,снаха и?
Ифакат се опитва,но нищо не се получава.
Тези нейни думи ме изненадват.
Това все пак не е домът на баща и,нито някой от това семейство е баща и.
Но тя продължава да се чувства мачкана.
А Ферит със сигурност ако знае,че тя изпитва чувства към него ще бъде съвършено различен.
Но,това няма да го спре да помага на който и да е,включително и на Пелин.
Аз очаквам развитие от Сейран.
Но не да се занимава с моделство и да се бори после с вятърни мелници,а да бъде личност до съпруга си,да го разбира,да обича голямото му сърце и да е заедно с него!

# 426
На този етап куку Ферит, може да ме изненада с  решение бомба ако иска развод.
Тава  единствено може да е бомба за всички.
Пуска Сейран да прави каквото иска и да е щастлива, без  да рони сълзи  и прочие.
След прострелването на Кязъм,това е    логично и най-доброто решение. Да се откаже от този брак, щом не е важен за никой.
До колкото го познаваме , беше въпрос навреме. (Имам предвид, неговото упорство  винаги има граница.  Вика,крещи, опитва .. а накрая просто се примирява.)
Друг е въпроса,че  не ми се искаше  това развитие.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 16:06 от Nina_richi

# 427
Усмивке, споделям мнението ти:relieved:
За Ферит е ясно, но смятам, че Сейран също има проблеми за решаване. И двамата трябва да извървят дълъг път, да осъзнаят и излекуват собствените си болки, страхове и травми от миналото. Чак тогава ще намерят път един към друг, защото съм сигурна, че се обичат. Но една любов, без доверие, без разбирателство и уважение, не е достатъчна за щастлив живот. И двамата са пораснали в ненормална семейна среда. Няма начин това да не дава отражение в настоящето и в способността им да изграждат нормални отношения. Поведението им следва логиката на условията и средата, в която са живели.
На мен ми е интересно, дали сами ще осъзнаят необходимостта от професионална помощ, какво ще ги подтикне, кой пръв ще я потърси...

# 428

На мен ми е интересно, дали сами ще осъзнаят необходимостта от професионална помощ, какво ще ги подтикне, кой пръв ще я потърси...
Благодаря Gerit0,
аз мисля,че те имат нужда от професионална помощ,но не защото са болни,а за да се научат да комуникират заедно,да откриват чувствата и мислите си един на друг и да се доверяват един на друг
Сигурна съм,че и в истинския живот на прототипа това е била причината да се обърнат към психоложката

# 429
има и друга клюка в турските жълти страници , че актрисата Афра не се чувства като главна героиня и обмисля напускане на сериала

# 430

Благодаря Gerit0,
аз мисля,че те имат нужда от професионална помощ,но не защото са болни,а за да се научат да комуникират заедно,да откриват чувствата и мислите си един на друг и да се доверяват един на друг
Сигурна съм,че и в истинския живот на прототипа това е била причината да се обърнат към психоложката

Способността им да комуникират един с друг нормално, ще дойде тогава, когато излекуват травмите, които носят от детството си и семействата, в които са живели.

# 431
И Мерт щеше по едно време да напуска, но го опровергаха. Просто цялото напрежение се стовари наведнъж и на хората им писва. А и мисля, че целият екип предполага накъде духа вятъра, та затова. И на нас ни е къс фитила - търпението. Много слухове и то как да отсее човек истината ..

# 432
Ами като застане някой пт продукцията и каже , че никой няма да напуска , както и че сценарият се преразглежда 😂

# 433
  • Яко в Матрицата...
Мерт и Афра не са в позицията да си позволят да напуснат сериала. Не са чак такива звезди, че да определят хода на сценария. Докато някой от канала не излезе и каже, че някой акрьор напуска, не вярвайте на такива новини.

Освен това не виждам от какво трябва да се притесняват АфМер. Те са актьори и ако си гледат професионално на работата, ще играят и клонче на дърво. Добър, лош, това е Ферит. Как Каан в продължение на две години издържа да е Емир? Така и Мерт ще издържи да е Ферит, който няма такива злодейски наклонности.

# 434
В представянето на такива герои като Ферит и Емир /Рени ❣️/ се крие майсторлъка в актьорството. От самото начало Мерт и Каан са знаели, че героите им ще са с проблеми. В крайна сметка, ако Ферит беше тих и скромен съпруг, какво щяхме да гледаме? Реално и това го има. Но да спи с Пелин и да стрелят пак по някого са ми страшни клишета. Тук се корени простотията в сценария.

Общи условия

Активация на акаунт