Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Преди и След /Тема 4

• 36 541
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • Дубай
Здравейте!
Напълно подкрепям Софи за написаното!
Ферит е болен и смята ,че светът се върти около него.Да ,сериалът е за женкар,но смятам ,че пресолиха манджата с това вкарване на Пелин в къщата, и в леглото му...Я сега  да си представим ,че Сейран направи така ...ясно е ,какво щеше да последва...И тук идва въпросът,с какво повече е Ферит от Сейран?
Чаги, доколкото разбирам турски ,Афра е написала,че майка ѝ е пържила нещо,но какво и аз незнам.

# 451
  • Яко в Матрицата...
Малко като турлю гювеч ми е това в купата Simple Smile Иначе пише "пърженото на мама". Афра е от егейския край, може там да правят такива неща.

# 452
От сторито на Афра

# 453
  • Дубай
Ирем Алтуг е коментирала сторито на Афра.Написала е красива жена

# 454
Четох преди време, че сериалът щял да бъде представен на някакъв международен кинофестивал под името "Златно момче".  Та се зачудих за намеренията на авторите. Преръшнах всички значения (преки и преносни)на това "златно" и ... с днешна дата ми се губи връзката и с чапкън, и с това, което гледаме. Може пък накрая да стане златен. Smirk Чакане му е майката.

# 455
Времето, ще покаже развитието и замисъла им.
Дали ще вървят по-първоначален замисъл или по инерция променят сценария ,те си знаят.
Нека имама търпение и сили, ще видим.

# 456
  • Яко в Матрицата...
Четох преди време, че сериалът щял да бъде представен на някакъв международен кинофестивал под името "Златно момче".  Та се зачудих за намеренията на авторите. Преръшнах всички значения (преки и преносни)на това "златно" и ... с днешна дата ми се губи връзката и с чапкън, и с това, което гледаме. Може пък накрая да стане златен. Smirk Чакане му е майката.

Баш за Феро ефенди е това Golden Boy Simple Smile

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Golden%20Boy

# 457
Срадурчета

# 458
Добро утро! Може би пък това е замисъла на филма - да изкоренят традициите /като мюсолманска страна/. Да внушават у младите самостоятелност и независимост /като героинята Дефне и пътят на Сейран като такава личност/.

# 459
# 460
Гюнайдън в петък 

Да си напускам до сега направените.

# 461
  • София
Добро утро! Може би пък това е замисъла на филма - да изкоренят традициите /като мюсолманска страна/. Да внушават у младите самостоятелност и независимост /като героинята Дефне и пътят на Сейран като такава личност/.
Мммм, не съм толкова сигурна.
Попаднах на този репортаж и се сетих за сериала.
https://www.dw.com/bg/v-turcia-sekst-predi-braka-vse-ose-e-tabu/video-64330816

# 462
Петък е.  Честит ни Чапкънов ден.
Навсякъде е бяло и искрящо,повдига духа и те кара да мечтаем...☕❄️
Докато някой не те събуди от почивка на Малдивите:joy:

# 463
Ново на Мерт

# 464
Здравейте! 🌺
И малко Афра...

Общи условия

Активация на акаунт