Септемврийчетата пеят коледни песни и чакат подаръци интересни !!!

• 18 402
  • 251
  •   1
Отговори
# 180
Галя,
гледай си детето ... това е едниственото,което мога да ти кажа!  Praynig
Или намери жена,която да се грижи за Стела ако евентуално започнеш работа!  Grinning
Галка и аз съм с две ръце за мнението на Гвен Peace

# 181
Ние пък днес ходихме на лекар и се оказа гнойна ангина Rolling Eyes "Купон" са сефте .....и сега антибиотик.....ама искам да ви питам как ги лъжете децата да пият тия сиропи щото при мене е много трудно нещо, изпива 3 мл сироп в продължение на 30 мин и издивявам и се уморявам да повтарям по 1000 пъти "айде още малко" и тем подобни....
Още нещо да ви питам ....днес следобяд изпи първата дозичка от антибиотика, ама сега тая вечер пак вдигна 39.6 Т  Rolling Eyes Sad  и колко време това.....тоя антибиотик дали вече след втори,трети прием вече трябва да почне да действа....колко време при гнойна ангина се качва Т ?! То при всеки е различно де , ама все пак да се ориентирам, това му е първото по сериозно боледяване.... Rolling Eyes Ще го пие 10 дена антибиотика и после на преглед пак,....абе кошмарно, не може и да диша от сополи..............Преди малко заспа, мъжа ми го разтриваше цяла вечер с оцет, давах и Панадол пак....през 5 часа му давам, някъде.............Казвайте съвети тези дето сте преминали през това,плийз  Praynig  bouquet А в 5 ч сутринта трябва да го будя за антибиотика пак  Tired Tired Tired как ще стане тая работа незнам, най-много да се разсърди и да не иска да го пие  #Cussing out
Галя, какво да ти кажа на тебе, ако много прекалено често ти боледува детето , Гвен ти е дала съвет вече.....въпреки,че ако само сополи няма нужда от притеснение, ....е понякога минават и за по-дълъг период от време, на нас ни се е случвало ,ама ще минат, с тях само дано се разминете  Hug
Айде поздрави!

# 182
  • София
Момичета,много благодаря за съветите.
не мога да намеря жена,защото аз сега ще си търся нова работа и заплатата няма да е такаква,за да си позволя да плащам на жена.Трябва да почна работа,защото психически вече не издържам,финансово разбира се най-вече.
Знам,че детето ми е най-важно но все пак и аз трябва да съм добре,за да я гледам пълноценно.
Незнам......много е сложно.
Измислила съм варинат да я дам на яслата и да видя как е.През това време ще мога да си търся работа и да се наглася.Ако не съм доволна ор яслата тогава да си намеря гледачка,ако работата си заслужава.Защото по принцип яслата е много хубава и са малко деца.Дг вече е друго нещо,там са мноооого деца.

# 183
  • Стара Загора
Галя, в нашата ясла незнам как ги дресират обаче много слушат, моята вкъщи се катери по маси по столове, като я взема от ясла  все едно е била вързана, така тича по алеята едва я стигам.

# 184
Галка, какво да ти кажа  newsm78 аз май съм от малкото майки дето са фенове на ДГ  Joy Според мен ако имате наблизо читава ясла може да опиташ да я дадеш и да видиш как ще е  newsm78
1. в яслата са по по-малко деца в група, отколкото в ДГ
2. определено им обръщат повече внимание и време (зависи от хората, разбира се)
3. децата са по-малки и съответно не толко агресивни (поне не умишлено)
4. смятам, че ако им обясниш ситуацията, ще я пазят и внимават за нея (в нашата градина едно от хлапетата като се появи след счупване на крачето, много внимаваха и я гледаха с "4 очи", непрекъснато обясняваха на децата, че трябва да я пазят, а като съдя по моя Коко  - определено го бяха разбрали  Wink)

Незнам, но все в един момент ще се наложи да опиташ, щом изкрейзваш, а и финансово не е без значение  Sick

# 185
Мими, АБ-ка почва да действа след поне 3 приема  #Crazy, а за съжаление при гнойна ангина се дига висока Т ... така, че търпение му е майката  Sick
Мойте пият сиропите без проблем ( в повечето случаи )  Joy но когато не искат минавам на варианта - спринцовка - като го стисна и му го стрелна директно в гърлото ... няма къде да мърда и да плюе  Sick
опитай ефекта е поразителен и безотказен  Peace

# 186
Танче, мисля, че те всички деца ... с леки изкл. ... слушат много повече в ДГ  Joy а после у дома ни правят хахави  #Shocked
Моя змей там само го хвалят  Hug е с уговорката, че е голям инат и проклетия  Sick ама то си е с характер чудото  hahaha А в къщи не слуша хич, особено мен ме прави разногледа  #Silly

# 187
Ей, Холи, къде изчезна пак бре жена, откак се премести на другия край на Канадата  Joy никаква те няма  newsm78 минеш за малко и се запилееш пак  Sad
Кажи как сте ... какви ги върши снахата  Joy

# 188
  • Стара Загора
Вяра, не ми тежи че е палава, аз много неща  й разрешавам. Но заспиването късно вечер ме мори много, до година и десет месеца беше ангелче заспиваше в 20-21 най- късно, а сега ако заспи преди 10 сме супер щастливи с баща й да се видим половин час на спокойствие.

# 189
Мен също най-големия тормоз ми е късното заспиване, а и последната му фаза   #Crazy в момента е досаден като конска муха  Joy като те задърпа да те води нанякъде или да му дадеш нещо и не спира докато не стане неговата  Twisted Evil

# 190
  • София
Аз май не съм ви казала,че Тано вече пети ден е при баба си в Чирпан!  Laughing
Направо не мога да повярвам,че толкова време не сме заедно...вкъщи - тихо,пусто...подредено... Е,и аз си поотдъхнах малко,пък и поскитах на воля...  Mr. Green
На майка също добре й си отрази почивката...
Нямам търпение утре да ида да си го взема... Heart Eyes

Ей, Холи, къде изчезна пак бре жена, откак се премести на другия край на Канадата  Joy никаква те няма  newsm78 минеш за малко и се запилееш пак  Sad
Кажи как сте ... какви ги върши снахата  Joy

Ще пише,ще пише... и аз я чакам с нетърпение  Heart Eyes

# 191
Брей как се разписали булките 
Мимис явно има някаква вирусна гнойна ангина, 4е доста хора са болни  newsm78
tanya_p А аз какво да кажа като от 2 месеца изобщо не спи на обяд, а ве4ер ляга към 10-11-12  Tired На обед ляга изглежда 2-3 анимаций и изобщо не заспива
Спря да спи и това си е. А и хи4 не яде това дете, незнам вие как сте но тя не кусва нищо цял ден. От ве4ерята хапва 5 лъж. и то с голям зор. По4нах  витамини на Тайс, промяна в апетита няма. Като ги изпием ще купя някви по скъпи4ки та белкем по4не да яде  Thinking

# 192
  • София
dorotey,
Тано също беше много зле с яденето.Много бях доволна от витамини Апетон,български са между другото....но не ги намерих по аптеките,когато трябваше да взема още едно шише. Сега му давам Мулти Саностол ... Хапва, не се оплаквам...
Но е на сухо ядене.Филия с нещо(масло и салам),принцеса с кайма или кашкавал,печено пилешко,свинско и агнешко,печени или пържени картофи,зеленчуци и плодове на корем .... манджа - ТЦ  Crazy

# 193
А ние сме на обратното, плодове и зелен4уци изобщо не хапва. Яде само пилешки пут4ета без хляб

# 194
  • София
И Стела е много зле с яденето.Вече изпихме едно шише Апетон и има напредък.За деня се събира да си изяде супата и манджата от кухнята+млякото вечер и разни сухи неща предимно луканка.Пак не е много ,но е значително повече от нищо,че така бяхме 2 месеца.Сега ще купувам от скъпия сироп уж да се стегнем за яслата.

И да се оплача - Стела е болна от вируса с повръщане и разстройство.Цяла нощ се измъчи милата от 2 до 7 през 20 мин се надуваше да изкара нещо,но само стомашни сокове.Голяма мъка и ужас беше.Сега със спринцовка я насилваме да пие течности,че нищо не иска.Иначе е бодра и си играе.

Общи условия

Активация на акаунт