Септемврийчетата пеят коледни песни и чакат подаръци интересни !!!

• 18 409
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
Привет,моми4ета-кокичета! Grinning

Отдавна не сме писали,но все не остава време.Признавам понякога ви хвърлям по едно очо  Mr. Green но не остава време за писане.

Добре дошла на новата мама Къпинка  bouquet

Ние вече памперс през деня не слагаме,но вечер си пишка в него и туйто. ooooh! Даже забелязвам,че ако и преЗ деня й сложа,като излизаме за по-дълго пак пикае вътре. Crossing Arms като я питам защо пиша в гащите,тя отговаря,че не пишала в гащите ,а в памперса. Crazy

Таня,лека и безпроблемна и от мен.Късмет ти желая! Hug

Холи и тя е станала голяма бърборана и вече си водим разговори,много е смешна. Laughing

Сега изчезвам,че нещо много се е усмирила в другата стая,явно прави някоя беля. Crazy Чао и до скоро. Heart Eyes

# 166
  • София
Привет на групата от Канада!  Hug Поизгубихте се малко...  Cry
Радвам се,че сте добре...това с памперса е много смешно!
Естествено,че детето не пикае на гащите,а на памперса...ама и ти какви въпроси задаваш!? Mr. Green

# 167
Аз да питам , за ходещите на градина ....за 8- ми март само китки ли на госпожите или...?!? Вярка я кажи, че ти си ветеран с градините  Mr. Green Аз си мислех само букетчета да са, че и без това ще надуят цените и сигурно едно стръкче зюмбюл ще го продават по 2-3 лв Crossing Arms .... Ама то май ще трябват китки за лелята дето е на смяна, че не върви иначе?!

# 168
Че сме ветерани  Peace обаче още не сме били на такъв ден  Rolling Eyes
Аз също се чудех какво да им взема  newsm78
Със сигурност засега знам само, че ще е и за 3-те госпожи  Wink да няма сърдити ... те да си ги раздадат  Joy
Дву-умя се между цветя и нещо дребно за подарък, защото наистина цветята ги надуват яко за 8-ми март, както обикновено, а и ще трябва да ги взема предния ден като прибирам Калоян от ДГ  #Crazy и незнам как ще се носим  Thinking Та май ще мина на вариант 2 - дребни подаръчета, които мога да взема няколко дни по-рано  thumbsup

# 169
Че сме ветерани  Peace обаче още не сме били на такъв ден  Rolling Eyes
Аз също се чудех какво да им взема  newsm78
Със сигурност засега знам само, че ще е и за 3-те госпожи  Wink да няма сърдити ... те да си ги раздадат  Joy
Дву-умя се между цветя и нещо дребно за подарък, защото наистина цветята ги надуват яко за 8-ми март, както обикновено, а и ще трябва да ги взема предния ден като прибирам Калоян от ДГ  #Crazy и незнам как ще се носим  Thinking Та май ще мина на вариант 2 - дребни подаръчета, които мога да взема няколко дни по-рано  thumbsup
О`кей, ама какво ако е символичен подарък  newsm78 , някакво сувенирче, нещо подобно ...!? newsm78 в чуденка съм, и на трите еднакво ли ..............

# 170
  • Стара Загора
Здравейте,
аз мисля цветя да им взема, хич ме няма да мисля подаръци.
Утре имат тържество в яслата и ще им носим почерпка от мен се искат соленки разни, госпожата каза че една тарелка стига сигурно някакви солени бисквити ще взема. Миналата седмица ги снимаха и нямам търпение да станат снимките, защото малката с мен на фото не иска да отиде, а цифровия ни се развали и нямам скорошна снимка.
Хубав ден

# 171
A моя змей пак не е дал онзи ден да го снимат  #2gunfire фотографа го е гонил през половината градина и накрая се е предал  Joy
Стигнах до извода, че снимки от ДГ ще има само когато "Нане" едната г-жа е на смяна, само тя някак го прилъгва  hahaha

# 172
Ние ще се разминем утре с баба Марта в градината  Sad , тъкмо изкара за сефте един пълен месец без да е болен и се зарадвах и сега ето, следобяд бил с Т  .Тая вечер пак имаше  близо 39 град.  Sad  Rolling Eyes Утре педито е следобяд на работа и отиваме, убедена съм ,че пак му е червено гърлото и сливиците  Tired . Хубавото е, че поне има апетит и си хапва  Simple Smile,Вързах му мартеничката още тази вечер като заспа,та утре да се изненада  Grinning, и ние също се накичихме вече  Grinning
Май само аз не спя все още  Mr. Green Айде ЧЕСТИТА ВИ БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ И ВИНАГИ ЗАСМЕНИ и вие и дечковците!!!
Поздрави от нас!

# 173
Честита Баба Марта
Много здраве на всички ви  Hug
И ние се заки4ихме рано, рано. Емили в4ера като ги купувахме хи4 не им обърна внимание, но днес много се кефи и е като коледна елхи4ка  Grinning

# 174
  • Велико Търново
Честита Баба Марта !!!!!

Да сте бели и червени, здрави и засмени !!!!  Simple Smile

Бобо не ми даде да му завържа мартеничка, най-много се впечатли от една мартеница, която е нещо като пате и голяма колкото малка  плюшена играчка  Simple Smile Simple Smile , разнася си я напред-назад и това е  Simple Smile

# 175
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  да сте бели и червени и винаги засмени  lovekiss

И Калоян сутринта направи цирк с мартениците, не дава да му сложа изобщо, накрая му вързах с 300 зора една на ръчичката и му мушнах якето без да види  hahaha обаче в ДГ като го съблякох и я видя  #Shocked леле какъв вой нададе  smile3514 та я махнах, а тази от якето я откачи и я понесе навътре размахвайки я в едната ръка  Joy, а в другата носи мартениците за госпожите  Laughing ама не ги дава  Sick А тя жената вика "е нищо после като ги метне някъде ще си ги получим" Mr. Green Абе зверче си е - това е положението  yes

# 176
  • Стара Загора
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Големи са образи с тези мартеници, Ники сутринта я вързах обаче падна докато се обувахме, после един съсед й подари и аз й казвам хайде да я закичим, тя не дава, но после склони поне човека се зарадва като видя че я закачихме. Носеше в ръка няколкото които пробвах по - рано да й закача, добре че ги остави в колата, защото с тия безопасни игли по тях госпожите нямаше хич да им се радват.

Мимис, да оздравява бързо Гого.

Аз днес ходих да си правя изследвания и добре че лаборантката се смили над мен и сви една епруветка да ми източи наведнъж кръв, понеже антитела правят   на малко места в града и се разминах с едно убождане. Имахме разправии със свекървата къде да запишем малката на ясла, аз искам в нашия квартал, тя държи да я срещу работата, но там пък приемат само 20 деца и е близо до центъра и наплива е голям, накрая казах на мъжа ми като искате подавайте и без това няма да ни вземат, така че да ходи той да се занимава.

Хубав ден

# 177
  • София
Честита баба Марта!
Много здрави да сте всички!

Стела е със сополи от няколко дена,ама течат якоооо......Вчера бяхме на контролен преглед за главата.За сега всичко е по план.Само че доктора каза че опасността от удар по главата си остава,а това се случва в яслата.И сега пак съм на кантар да я давам ли.Психически вече не издържам без работа,а и мъжа ми покрай мен Mr. Green,финансово също.Фактически,ако се случва нещо то може да е и ако аз я гледам..........Ох,незнам.... Rolling Eyes

# 178
  • София
Честита Ви Баба Марта и от мен!
Да сте румени - червени,
весели - засмени!

Само ако ми видите ръцете...окичена съм с мартеници...
Децата просто ме разбиха тази година,друг път не съм имала толкова мартеници!
Утре ще е втори тур...  Mr. Green ...сладури!

# 179
  • София
Галя,
гледай си детето ... това е едниственото,което мога да ти кажа!  Praynig
Или намери жена,която да се грижи за Стела ако евентуално започнеш работа!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт