Септемврийчетата пеят коледни песни и чакат подаръци интересни !!!

• 18 455
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Къпинче,
добре дошла при нас!
Не съм те засичала друг път! Hug
Разкажи за себе си...
...дали нещо не бъркам... Embarassed

# 151
Благодаря ви!Срам-не срам ще кажа,че досега май newsm78 не бях писала тук-при вас.От ноември 2006 г.съм във форума,в началото четях в "Отчетни 2004 г.",но закратко,отвях се в "Нашите деца " и се застоях там.Едва наскоро се сетих,че имаше и "Отчетни",влязох,прочетох и видях,че вие сте си близки,знаете се добре.Сверих си часовника относно постиженията и особеностите на наборчетата и си казах :"Е,ще напиша и аз нещо за моето,пък ако ми обърне някой вним-е-обърне,ако не-не."Важното е да обменяме опита си и да разказваме за "бисерчетата"на децата ни.
  На 34 г. съм,с педагог.образование,живея във Варна от раждането си,омъжена от 3 години,с 1 дете-септемврийче.Всъщност аз,детето и мъжа ми все сме септемврийци.Аз на 28.09.,бащата и дъщерята на  9.09.
  Сетих се-писах в отчетни по градове/за Варна/.И там е задушевно,всички се знаят и тече диалог,но аз не можах да се включа активно,оттеглих се и си останах рееща се по другите подфоруми.

# 152
  • София
Дано ти хареса при нас... Hug
Това,че всички сте раждани през септември е много интересно! Thinking  Grinning

Като каза бисерчета и се сетих:
Днес Тано изпусна една чаша,погледна ме и каза:
  -Спокойно,Кате!

Crazy  Crazy  Crazy

# 153
  • Стара Загора
Къпинче ние сме малко и се знаем понякога забравяме да пишем, но понякога сме много активни.
Ние тази сутрин се успахме и мъжът ми закъсня за работа, ама като ни гледал как сладко спим с малката и не искал да ни буди. Казах му селдващия път да я грабва и да я  облича, аз да подремна че по- трудно ще ми остава от сега нататък. Чакаме бебе N:2 първите дни на октомври.

Ники мина периода да казва на име нямаше чичо, кака, леля само на имена.
До скоро

# 154
Ей здравейте, много ви се радвам като се разпишете  Joy

Къпинче , добре дошла в нашта малка и готина  Peace дружинка  welcome Може да останахме малко от голямата банда, но пък сме най-сериозните и най-печените  newsm68
Кат умря циганката да се похвалим самички   Wink

Чакаме бебе N:2 първите дни на октомври.

Танче ...  newsm78 правилно ли съм разбрала... че ще влизаш в отбора на мамите с 2 "змейчета"  Hug БРАВО на тебе - голям си смелчага  yes Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам от сърце  thumbsup

# 155
Благодаря ви ,момичета, за приема!
Моето чудо тази сутрин за пореден път си надраска ръцете и краката,докато бе на гърнето.Станала и взела 1 флумастер от масата и давай.Само като ме видя,че влизам, и веднага замръзна в очакване-дали ще има или не наказание.Не е нужно да ви обяснявам,че добре съзнава какво върши и кое не е редно и забранено.Големи хитряги са тези 2-3годишните.Да се чуди човек на изобретателността им.
    Моята дъщеря явно кара вече бебешкия пуберитет,защото белите и своеволията й доста зачестиха.У нас все разправии-докога ли ще издържат съседите?! ooooh! newsm78

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 13:02 от Къпинче

# 156
Добре дошла и от мен Къпинче  Grinning

Аааа, за Танчето аз вече знам  Grinning , верно си е смелчага...пу пу пу  дано да е мъж този път Praynig пожелавам й го от сърце Blush .Е, пък и момиче да е няма да го върнат Mr. Green Бабите ще и помагат иначе няма начин, да са живи и здрави  Grinning

Жорко оня ден ...разхождаме се навън и изведнъж вика " Гожа ..... има големи цици" - Госпожата едната от яслата имала големи цици, ха ха ха  hahaha направо ме разби, от къде му е хрумнало незнам Shocked Joy

# 157
  • София
Лека бременност и от мен!   bouquet
Поздравления!  bouquet

# 158
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета, да ми стискате палци всичко да е наред Simple Smile
Ники трета нощ е със сух памперс, а снощи сме заспали с нея и си спа с гащички, но си беше суха, проблема е че заспива в 12, през няколко вечери се излъгва и заспива в девет, ама то е щото е много изморена.  Май ще  продължа да й слагам памперс след като заспи за по - сигурно. Мъжът ми каза че преди да заспи пишка по съвсем мъничко , но си сяда на гърнето. Може в яслата като ги слагат преди сън и да си е свикнала.
Вчера й купих един BABY пъзел, дебел картон с 2,3, или 4 големи парчета и много се забавлява.
Хубав ден

# 159
Стискаме и още как   thumbsup
Леле тия памперси  Rolling Eyes незнам изобщо кога ще ги махнем  newsm78 Калоян хем не иска да ги слагам, хем и не казва навреме Sick а и аз нямам нито време, нито нерви да го гоня с гърнето  Mr. Green та май ще останем последни от бандата без "събуто" дупе  hahaha

# 160
И да ви се оплача #Cussing out
Калоян от няколко дни кашля малко, ама си ходи на ясла, щото според джи-пито е по-скоро на алергична почва кашлицата и се дере допълнително от раздразненото гърло  Shocked
Та вчера като го взимал брат му от ясла - някаква майка му се карала и мърморила Каква майка имали, вместо да си вземела болнични и да си гледа децата, то Калоян все болен бил ходел на ДГ  Shocked и разни подобни  #2gunfire после звънала на госпожата и вдигнала скандал и на нея, че ме търпели, как  нейното дете щяло да се опази здраво до септември за детската градина при такова безхаберие #Shocked
Като ми каза Криси направо  полудях  smile3511 аз, че съм джаста-праста и не се шашкам от едни сополи си е така, ама чак пък да ходи болен все  Thinking той изобщо не боледува толко често, та камо ли и да е в градината болен  no
Да не говорим, че въпросните майка и дъщеря изобщо не ги познавам, а това значи че не ги засичам сутрин и вечер та да знаят Коко как ходи  #Crazy
Сутринта пуснах молба, че няма да ходи по дом.причини и го пратих на баба му, че да не тормозят довечера пак Криси, че снощи беше видимо приатеснен   Naughty Говорих с г-жата, тя каза, че от тяхна страна нямало проблем, ама тая майка била голяма скандалджийка и все проблеми създавала, да не й обръщам внимание, те вече не й се връзвали и не се разпрявали с нея  Rolling Eyes
Ама аз съм бясна, щото ми тормози хлапетата и се чудя дали да не я видя в понеделник коя е и да й тегля една, както си знам  smile3513

# 161
  • Стара Загора
Вяра, няма да се палшиш когато си реши детенце за памперса, Ники я оставях вечер по гащи обаче се напишкваше сваляше гащите и си обикаляше по голо дупе, после по празниците коледните изцяло с памперс си беше 10 дни и януари нещо й щракна в мозъчето и като  каза не на памперса, 3-4 дни се бях видяла в чудо от пране, но оттогава си върши всичко в гърнето и то без наша помощ.
А пък тая майак дето се развикала на големия ти син думи нямам, по - добре с госпожите да беше говорила какво ще тормози детето.

# 162
  • София
Добре Дошла на Къпинка!Ние сме много добички и се радваме на всеки,който пише при нас Heart Eyes.
Танче, Честито!Стискам палци да е лека и безпроблемна  Praynig

При нас нищо ново.незнам дали писах,но като сме у нас гледаме Мечо Пух по цял ден.Съответно знаем вече какво ще стане във всеки един момент и казва репликите преди героите.Добре че тези дни е много топло,та сме навън повече време,че хич не искам да виси пред телевизора по цял ден.

# 163
Мане колко сте изписали Аз от скитня немога да седна, само обикаляме с Емили. Много готино време   Nature Sunny
tanya_p   Лека бременност и от нас  Wink
И ние взехме на Емили един пъзел и много се забавлява  Peace
Нещо хи4 не слуша от няколко дни, за най-малкото и по4ва да реве и да се сърди  ooooh!
Ей да ви се похваля, в4ера ми сложиха последната пломба, сега остава да си махна зъбния камък и една коронка и съм готова  newsm44
Ставам, 4е ми по4ва "Модна къща"   Нещо съм се побъркала по този филм  Crazy Много ме кефи

# 164
  • Велико Търново
Здравейте всички  Hug

Аз пак зачезнах, но чета , само дето нямам време да пиша.
Мисля да сменям работата и ще се видя май в приключение, ама нищо - дано да е за добро.
А пък вие ако можете, ми стискайте палци  Simple Smile Simple Smile

Къпинче, добре дошла  Grinning

Таня, честито !!! Лека и безпроблемна бременност !

Общи условия

Активация на акаунт