добре дошла при нас!
Не съм те засичала друг път!

Разкажи за себе си...
...дали нещо не бъркам...
не бях писала тук-при вас.От ноември 2006 г.съм във форума,в началото четях в "Отчетни 2004 г.",но закратко,отвях се в "Нашите деца " и се застоях там.Едва наскоро се сетих,че имаше и "Отчетни",влязох,прочетох и видях,че вие сте си близки,знаете се добре.Сверих си часовника относно постиженията и особеностите на наборчетата и си казах :"Е,ще напиша и аз нещо за моето,пък ако ми обърне някой вним-е-обърне,ако не-не."Важното е да обменяме опита си и да разказваме за "бисерчетата"на децата ни.
дружинка
Може да останахме малко от голямата банда, но пък сме най-сериозните и най-печените 

правилно ли съм разбрала... че ще влизаш в отбора на мамите с 2 "змейчета"
БРАВО на тебе - голям си смелчага
Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам от сърце

, верно си е смелчага...пу пу пу дано да е мъж този път
пожелавам й го от сърце
.Е, пък и момиче да е няма да го върнат 
направо ме разби, от къде му е хрумнало незнам

после звънала на госпожата и вдигнала скандал и на нея, че ме търпели, как нейното дете щяло да се опази здраво до септември за детската градина при такова безхаберие
аз, че съм джаста-праста и не се шашкам от едни сополи си е така, ама чак пък да ходи болен все
той изобщо не боледува толко често, та камо ли и да е в градината болен

Говорих с г-жата, тя каза, че от тяхна страна нямало проблем, ама тая майка била голяма скандалджийка и все проблеми създавала, да не й обръщам внимание, те вече не й се връзвали и не се разпрявали с нея
.

Много ме кефи