Септемврийчетата пеят коледни песни и чакат подаръци интересни !!!

• 18 661
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Честити празници!

Това със зъбите е много кофти, добре че после се оправят за постоянните, аз се надявам щерката да е взела моите, че имам само две пломби засега, а до 22 год. нямах нито една.
 А това с пиенето нощем ми е странно, Ники пиеше АМ до година и половина дори и като миехме зъбите вечер тя след това пиеше млякото, сигурно са си предразположени към такива неща и затова така се е получило. За завиването спи с олекотено, или при нас с моята завивка. Снощи пак се премести при нас, трябва скоро да я отучвам, само че хич не съм свикнала да търпя драми Sad, поне не само тя е така ще се успокояваме с Вяра.

Весела  и романтична вечер!

# 136
Танче, това е положението  Joy аман от малки гостенчета  hahaha дето вика една моя приятелка : "Е тебе не те разбирам тъкмо ти порасна детето и се отърва, можеш да хойкаш вече и взе, че си "пръкна" нова "спирачка" !!!" Rolling Eyes
Ама какво да се прави  Wink иначе пък ми е весело  Mr. Green
А колкото до гушкането ..... след време ще ги молим да ги помачкаме, а те ще бягат  Cry така, че да им се кефим докато можем  thumbsup

# 137

Вяра,
поздравления за 16-те години....все така да се обичате и да си пийвате винце!  Hug

Благодаря  Wink  да ти се връща "тъпкано"  txtloves

Ей, мацки за малко да забравя да се похваля  Joy най-накрая след 9-10 мес. ходене  Rolling Eyes мойто зверче влиза в яслата (при всички лелки  Sick вече) не само без никакъв протест  Rolling Eyes ами и  newsm68 тичайки .... пу-пу-пу да не му е уроки  hahaha

# 138
О, Галя много ли боли мъдреца newsm78 Аз сега на обяд ще ходя, да ми сложи още една пломба и следващия път мъдреца ще ми вади, много ме е шубе Cry Предния път ми извади половината зъб, 4е се беше с4упил, изобщо не ме боля  Shocked

А колкото до леглото, ние сме от една година без решетки  Peace Емили много бързо свикна и много се кефи. Слу4ва се някой път да падне, ама бързо си се ка4ва и си ляга  Wink

# 139
  • София
А колкото до гушкането ..... след време ще ги молим да ги помачкаме, а те ще бягат  Cry така, че да им се кефим докато можем  thumbsup

И аз съм на това мнение!Тано заспива при нас и след това го местя!Още от начало съм махнала страничната решетка на леглото му и няма проблем за преход към и от спалнята ни.Баща му малко мрънка,че съм го глезила,но това е положението  Mr. Green Една вечер така го бяхме избутали горкия,че ме буди и казва: може ли да се преместите,че ще падна от леглото след малко. Crazy

А пък на мен от 2 дни Тано ми казва Чао и лека работа като тръгвам сутрин!
Много съм щастлива,че премина периода на плача всяка сутрин! Майка се чудеше какво да го залъгва и аз да се измъкна,защото иначе беше един рев  ooooh! искам с теб на абота,и аз да уча децата на ингийски - но вече има целувка,чао и заминавам!
 Party

Денят е хубав...поне в Пазарджик,де - използвайте го максимално! Heart Eyes

Използвам момента да честитя рожденния ден на моите кръщелници Димо и Вени на elina!
Да са все така здравички и засмени!  bouquet

# 140
  • София
О, Галя много ли боли мъдреца newsm78 Аз сега на обяд ще ходя, да ми сложи още една пломба и следващия път мъдреца ще ми вади, много ме е шубе Cry Предния път ми извади половината зъб, 4е се беше с4упил, изобщо не ме боля  Shocked

А ми Теди,много ме боля,защото ми сложиха 4 упойки като за наши хора.От това обаче става суха лигавицата и не кърви и не може да изхвърля мръсотията.Та се беше замърсило от това и бях на промивка и ми сложиха от тревата дето образува кост,но пак си ме боля после,просто вече беше поносимо.Освен това не пих антибиотик.А и мъдреца не беше израсъл,а се беше подал само малко и на долу е дълбока рана.
Иначе аз съм си вадила и други 2 мъдреца,но израсли нормално и с 1 упойка и нямах никакви проблеми.
Така че спокойно.

За решетката ние така направихме,защото не мога да си позволя да я махна и Стела да пада,защото ще си удари главата,а това при нас не трябва да става.Освена това таткото ни е майстор на леглото и е доста високо,та ще я махнем по-късничко.

# 141
Големи са сладури вече с това приказване  Joy направо могат да те "разбият" с половин дума  hahaha
Калоян от 5-6 дни като си ляга и минава наред и казва на всички : Нощ-нощ... сънища... обичай ме  Smile като последно значи обичам те  и направо ни размазва  Peace

# 142
А, Емили напоследък като я питам какви игра4ки ще си взима за навън и се хваща за главата с двете ръце и вика " Кво беше"  newsm62

И да ви се опла4а, Емили снощи каза, 4е не ме оби4ала и аз сега съм и сърдита и не и говоря  Crossing Arms А, тя вика " Ами Емили няма майка има само тате"  Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 10:42 от dorotey

# 143
  • София
Леле,Теди,закъсала си го Mr. Green

# 144
Споко, Тедо, ще й мине  Joy а и на тебе  hahaha
Калоян пък като си нарочи някой и непрекъснато ходи след него и вика : МАХ....МАХ... КЪШ...  #2gunfire
Големи са скици вече  smile3555

# 145
Емили в4ера цял ден беше в Теди ( наши приятели ) Оставих я на обяд без изобщо да и говора. Ве4ерта баща й отиде да я вземе и нашта се прибира с мисия  Crazy Извини ми се и ме гушна kiss
Големи са бонбони  lovekiss
Вярка и Емили повтаря къш,къш и маха с ръката се едно е нинджа  Wink

Последна редакция: сб, 17 фев 2007, 07:22 от dorotey

# 146
  • София
Тано постоянно гони някой...махай се,махай се....
Полудявам като чуя,но знам,че е период и ще отмине!
Другото ново тази седмица е мамка де.ба.... Crazy

Crazy  Crazy  Crazy

# 147
eй мацки пак избягахте  Joy

как са дечурлигата... преборихте ли болежките  Rolling Eyes
иде пролет  Peace айде дайте малко по-весело  hahaha

# 148
   Да кажа и аз за моето чудо,дето си го отглеждам у дома.От 3 месеца насам нещо като не й изнася,ни казва:"Къш-къш,оши тая,марш!"и размята ръце да ни пропъди.
  А сега превода:Къш-къш,още /значи  другата/ стая,марш!
  Освен това нарича себе си "кака Ели",защото била кака на бебетата в парка.Ако някой я повика по име,тя го контрира с :"Не,кака Ели е туа/това/!" и пак жестикулира,за да подсили отрицанието. Grinning

# 149
  • Стара Загора
Здравейте,
Ники казва "ти махай се" на този който й се е скарал и отива при другия.
Много е интересна като и кажа ти си сладуранка или нещо от сорта тя казва "Не аз съм Ники, Никол".

Общи условия

Активация на акаунт