Отговори
# 105
Честито Рождество Христово и от мен!Да бъде здраве,щастие и и дните да са щедри!В дома ви топлина да лее и нека празничната светлина да грее!  bouquet
Честито и на именниците днес!  bouquetДа са здрави и щастливи! Wink
Гита,честита годишнина!  bouquetМного любов и семейно щастие ви желая! Wink
Вали също получи много играчки - акумулаторен джип, багер с дистанционно, строителен център, танк, пъзел, китара. Simple Smile
Катка, стискам палци за прегледа! Praynig

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 14:39 от Ксения

# 106
Деспина а,ма стига вече с тия болести! Дано всичко е ок.
Гита честита годишнина!Много любов ви желая.

# 107
Ние ще сме на една вила в Иваняне! Малката ще е при свеки.

# 108
  • Mediterraneo
Момичета, слагайте лентичките!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=152465.0

# 109
Весела Коледа и от мен, бъдете здрави, щастливи, усмихнати, обичливи и да имате много радостни дни! Heart Eyes

# 110
Честито и на днешните именници!  bouquetДа са здрави и успешни през Новата Година!

Гита,честита трета годишнина от сватбата!Още много години любов и семейно благоденствие! Heart Eyes  bouquet
И кажи какво става при теб,ако е удобно разбира се! BlushОправи ли се положението или бебчето ще изчака по-добри времена!
Катка,съчувствам ти мила,дано бързо премине гадния период! PraynigНа мен ми става кофти ,но не е нищо съществено!
Даката току що намери една паспортна снимка на баща си и не спира да я целува,че и на мен ми я дава и ми натиска главата! CrazyГоляма любов брей! Flutter
Деспина,и аз ви пожелавам от здраве да не се оттървете през следващата година!

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 18:13 от Дидка-ръжената питка

# 111
  • Варна
Момичета, благодаря за пожеланията. За съжаление от днес и Ивчо е с антибиотик и нещо не виждам светлина в тунела. На голямата бяха предписали Аугментин, сега ще пие Клацид. Иво пък ще пие Аугментин от по-ниска концентрация. Въобще зимата у дома става като в една добре заредена аптека и пак не можем да се оттървем от болести и вируси.

# 112
Деспина, някакви имуностимуланти давала ли си, няма ли да помогнат за стабилизиране на имунитета, особено за каката? Thinking Мъжът ми много боледуваше, всяка година задължително по няколко пъти, докато не пи Респивакс- няколко приема по схема направи и оттогава се разминава само с леки настинки.
Бързо да се оправяте Hug

# 113
Ми... ние вдигнахме температура 38. Да видим ще повтори ли през нощта или беше еднократно. Направо ми иде пусти кътник да бръкна с клещите да го издърпам  #Crazy
В тоя ред на мисли за зъбите имам питанка: по книжка излизат 16 зъбаци и после към 2, 2.5 години излизат останалите 4 кътника - при положение че на нас ни излиза сега има ли повод да се притеснявам че в устата няма място за този зъб? ако някой има идея..... Fairy май вашия тати беше зъболекар или бъркам  Embarassed - имаше един такъв специалист сред нас задочно - нека каже мнение.

Честито на именниците днес!

Гита честита годишнина! Много любов и безоблачен семеен живот ти пожелавам!

# 114
Честито на всички именици!!!
Благодаря ви, за милите пожелания за слънчицата ми  bouquet!!! Много сте мили!!!

Гита, честита годишнина-желая ви винаги да плувате в море от любов newsm51!!!
Дона, честита прическа на Пламъчко ....и да го пазиш много да не го вземе някоя мързелана, а той да се сдухва от чистене и гладене smile3506......
Камиж, мина ли ти зъбчето newsm78?
Дидке-питке, много го глезиш вашия тати с тоя ден на бащата smile3534.....
Катка, какво каза доки smile3543?
Тиа, на тази нова година ще сме у нас...честно да ти кажа омръзна ми по заведения все да празнуваме....
Деспина, пак ли са болни бе Shocked?! Ох, дано да минава по-бързо.....че днес и Иса ми накашля 2-3 пъти-дано не е настинала в ресторанта, където празнувахме имения ден....

А ето малко снимки  photoи от имения ден на Иса и на татито ни....
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=89004

# 115
Добро утро!

Аз набързо....

Доки каза, че има полоден сак, който напълно си отговаря на седмиците. Още е малко рано за пулса. Но тъй като имам напрежение в матката (разбирайте и зацапване) е добре да не вдигам Станислава, а най-добре е някой да ми помага да я гледам Rolling Eyes. Изписа ми Утрогестан.
Хубав ден на всички  bouquet

# 116
В тоя ред на мисли за зъбите имам питанка: по книжка излизат 16 зъбаци и после към 2, 2.5 години излизат останалите 4 кътника - при положение че на нас ни излиза сега има ли повод да се притеснявам че в устата няма място за този зъб? ако някой има идея.....
Аз за зъбките пък нищо не съм чела, но Tia Марти има вече 17 зъба и чакаме 18тия, запецнал по трасето и да ти кажа хич не ми се вижда да няма място за тези кътници в устата му.

КатКа да се пазиш и щом трябва да избягваш тежките работи.

Деспина дано малките се оправят бързо, че лоша работа по празници с болести, а и децата да се мъчат.

Валя Иса е много сладичка именичка

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 09:42 от Kremenchen

# 117
Валя,голяма прелест е тая твойта щерка Heart Eyes.Благодаря ви момичета за пожеланията Hug!Дидке,не се оправи при мен полужението и всичко вече окончателно приключи/в петък ми правиха кюртаж/ Sad.Ще пробваме отново,но най-рано след една година Confused.Пожелавам на болничките дечица да се оправят Praynig.Нашия тати е болен,вдига температура,кашли,хремав,ама не се спря и пак хукна по работа Confused.Ние с малкото одържаме фронта Grinning,добре че поне за това се е метнал на мен,а не е кекав като баща си Grinning.
Катка ,и аз силно ти препоръчвам да се пазиш много и да внимаш,поне първите два-три месеца.

# 118
Айде на по кафенце   food010 newsm64 kaffeetrmker_2 morning
Валя, малката е много порастнала и красива.
Деспина, пробвай да им давашмед с лимон всяла сутрин. HugНа мен много ми помагаше като бях малка.
Катка почивай си повече.
Зъбчето го лекуваме, но още ме наболява.Зъболекарката каза,че ми се възпаляваткорените, нервите са извадени.

# 119
как да си сложим лентичка?

Общи условия

Активация на акаунт