Отговори
# 210
Хиляди благодарности за сърдечното посрещане!  Kissing Heartkroche моят син доста дълго ме придружаваше във WC-ами той си беше като тасманийския дявол и аз не смеех да го оставям сам дори и в кошарката/не че сега много се е кротнал.../Сиска и за мен сънят на дъщеря ми е проблем макар и по - различен от твоя. Ляга си около 20.30ч. преспива два часа и се събужда.Понякога заспива отново друг път пък се заиграва  но през останалата част от нощта се буди кажи -речи на всеки час .Просто съм жадна за сън.Ако някой може да помогне със съвет... Praynig

# 211
Здравейте,Кроче Савата е голям палавник.
Сиска и Ники си ляга късно, закусва към 11, но аз съм спокойна,като тръгне на ясла ще си влезе в ритъма.
А аз съм много ЗА спорта, подкрепям го с две ръце. Peace
Шуша от тук нататък само хубави неща да ти се случват. Hug

# 212
Привет и от мен! Hug
Стела, добре дошла в майския ни отбор!  bouquet
Валя, стискам палци Иса да се оправи бързо. PraynigА на теб желая  - кураж.
Сиска, не сте сами.Вали също си измени режима в последно време и заспива около 24 часа. #Crazy
Шуша, дано лошото остане назад и вече само  хубави неща да ти се случват. Praynig

# 213
Мамчета, много ви благодаря за съпричастността ви към проблемите ни Hug!

stella_70 , радвам се, че се присъедини към нашето голямо семейство....добре дошла wavey...
Сиска, давай смело с фитнеса-аз ходя 3 пъти седмично вече от месец и не мисля да спирам въобще....от теб зависи и най-вече от волята ти дали ще си постоянна, а и има видим резултат smile3521....
Shusha, от болести и на мен вече ми писна....хайде да минава Praynig....
megstar, и най-малкият ти мъж ли е болен?!

Накратко за нашите болести:
Направих консултация с педиатър инфекционист на горни и долни дихателни пътища и за моя радост отхвърли инжекциите и изписа доста силен АБ-Панцеф...днес отново прегледа Иса и каза, че е по-добре, но и аз го виждам...доста е бодра и взе малко да хапва....в понеделник сме пак при нея на преглед....и на каката смени АБ, защото и тя е с бронхит....да не казвам голяма дума, но най-накрая попаднах на добър специалист и занапред (дано рядко да ни се налага) само нея ще търся....

# 214
Добро утро!  bouquet

Валя, радвам се да прочета, че сте избегнали инжекциите. Дано това е правилното лечение и да се оправят бързо принцесите ти Hug

Стела, добре дошла. Не мога да ти дам съвет за спането, мога само да те успокоя, че не си сама Peace
Шуша, и аз понякога съм голям карък, като ми се заредят едни простотии... нямат край. В началото се ядосвам, но после ги приемам с усмивка, защото нервите ми трябват. След всяко зло, идва добро Peace
Мегстар, да оздравяват мъжлетата ти Heart Eyes
Дидке, всички си изпускаме нервите, хора сме, нема се косиш Wink
Мойто диване от два дни пак не спи следобед. Чааак в 22.30 заспива и цяла вечер се буди, нещо става Rolling Eyes

ихааа, днес форума ме обича, от няколко дни нещо не ме пускаше

# 215
Добро утро kaffeetrmker_2
Вале има хубави новини от теб, звучиш доста по спокойно дано бързо се въстановят принцесите ти щом е намерен цярът Praynig
megstar и твойте мъже бързо да оздравяват Praynig
stella_70 а пробвала ли си да я сложиш по късно вечер, а не в 8:30, моята дъщеря заспива към 22:30 и спи до 9:00, разбирасе нощем се пробужда пие вода няколко пъти и пак заспива.
Момичета от няколко дни боже на какво се радвам малката се събужда сутрин суха, вдигам я и я слагам на гърне и тя се изпишва там, това от 2-3 дни, а нощем се буди пие вода поне 2-3 пъти Blush много и се радвам сутрин Hug

# 216
Понякога заспива отново друг път пък се заиграва  но през останалата част от нощта се буди кажи -речи на всеки час .Просто съм жадна за сън.Ако някой може да помогне със съвет... Praynig
Съжалявам, че ще те разочаровам, обаче никой не може да помогне за това. Съвети има хиляди във форума, само пусни една търсачка. Но при някои деца нищо не действа. И моя син се буди по сто пъти нощем, и аз съм все недоспала, макар че организма ми вече се е настроил и не ми тежи така, както в началото.  От всички изчетено и споделено оставам с впечатлението и надеждата, че все някога ще отмине и това. Peace

Gita, Дени още от преди празниците си измести така режима ooooh! Не мога да го събуждам по-рано, защото аз си спя с него и се събуждам когато се събуди и той Blush Всяко чудо за три дни, и това ще отмине...

Ей, Валя, точно тези думи ми трябваха за окуражаване HugМного се радвам, че сте попаднали на добър лекар и се оправяте!

Буба, ми то това си е за радване Laughing Откакто Дени пишка в канче, ми прави впечатление че памперсите му са значително по-леки и вече не изпускат. Той си пишка и в памперса де, все още не си казва и не си иска канчето като му се пишка. Но явно понякога се стиска, защото като му го подам  има много пиш. Иначе уж разбира какво прави, като му свалим памперса сам отива и си взима канчето и си го слага на патката и вика "пиш" Simple Smile

# 217
  • Bristol
Привет момичета!
Още не мога да си оправя къщата след едноседмичното отсъствие. На малката сега и извадих дървените обувки, които взехме за нея от Холандия и се мота из хола с тях. Много интересен шум издават като стъпва по паркета  Laughing Пътуването мина много добре. В колата Ели спа почти през цялото време, а на ферибота тича като луда, но там имаше и ужасно много интересни места, където се заиграваше. Само на връщане ми беше голям проблем, защото морето беше много бурно и въпреки размерите на кораба, се клатехме наляво-надясно като перушинка. На мен ми прилоша и никакви хапчета не помогнаха Rolling Eyes На децата и съпруга нищо им нямаше  Thinking А Ели се заливаше от смях, като залиташе и падаше от вълнението Crazy Жорко ходи на кино, да гледа Ерагон за пореден път и се върна превъзбуден, в киното имало специални ефекти, люшкали ги по столовете  Laughing
Много ми хареса в Холандия и Белгия, обаче езикът, който говорят не ми допадна въобще  Crazy Хем и немски поназнайваме, обаче нищо не разбирахме. Добре че хората там говорят и английски и то на доста добро ниво  Mr. Green
stella, добре дошла! Гледам нашите герои са почти с една и съща разлика Wink Малката ползва ли залъгалка? Моята като ползваше и се будеше много често. Не че сега не се буди, но 1-2 пъти на нощ, а понякога имаме късмет и въобще да не се събуди  Whistling

# 218
Откакто Дени пишка в канче

JoyАма сте големи сладури... Joy

# 219
Валя, много се радвам, че Иса се оправя, целувки! Hug
Мегстар, оправяте ли се, ох, ако и тримата мъже са болнички, направо си представям какво ти е, надявам се вече да сте по-добре Hug
Мери, радвам се, че хубаво сте си изкарали зад граница! Интересно прекарване сте си имали с бурята в морето Simple Smile
Сиска, браво за решението да тръгнеш на фитнес!  Peace
От няколко дни все сядам да пиша, но не ми остава време - вкъщи сякаш бомба е паднала, не смогвам да си подредя къщата направо. Напоследък Пламен ужасно капризничи с храненето.  Реших, че направо си травмирам детето с моето поведение, когато отказва да се храни - ставам нервна, на моменти направо зла  Sad, викам му. Ми как да се храни детето като превръщам храненето в такъв  проблем, и аз да съм, и аз ще откажа да се храня. И май открих разковничето - той вече никак не иска аз да му подавам лъжичката, досега отлагах да се храни съвсем сам, защото ужасно цапа, но детето само ми показа, че греша като го спирам - сега цапа, маже, изсипва върху стола, мен, себе си, почти не почнал да се храни дърпа лигавника и пищи, та сега се храним и без лигавник ooooh!, важното е той да се чувства добре, защото само си представете да се храните, а до вас една смръщена и готова да се кара майка SickConfused
Сега при нас на дневен ред освен чистенето с прахосмукачка и гладенето Joy е и отключването - качвам го на едно малко столче, а той пъха ключа, потраква и натиска дръжката на вратата. Основно се забавляваме вкъщи, като излезнем навън почти не срещаме приятелчета, а той само като види детенце се втурва към него. На 1 януари бяхме на Боровец за малко, там му купихме шейна, малко неудачна според мен, защото е за  по-голямо детенце - проста пластмасова, с много ниска облегалка отзад и две дръжки, които се дърпат нагоре и действат като спирачки, но мъжът ми каза, че така щял да се научи да пази равновесие по-добре и я взехме. Пламен много се радва, спуснахме го няколко пъти, като единият път подобаващо падна, поодра се в снега и порева, но вече знае що е шейна  Grinning

# 220
  • Варна
Дона, съчувствам на гледащата майка, която въпреки гледката трябва да остане спокойна и с ведро изражение. Hug Браво на малкия притежател на шейна.
Стела, добре дошла.   bouquet
Валя, дано по-скоро да оздравява малката чаровница Иса.  bouquet
Момичета от снощи Ивчо е покрит целия с червени петна. Най-страшни и грозни са по крачетата и ръчичките, където са с неправилна форма и са се избистрили в средата с по-светла част. ще пие Зиртек и Калций с витамин Ц. Не могат да решат от какво и ще му правят кръвни изследвания, но чак в понеделник.
Казаха, че може да е от антибиотика или от прекаляване с шоколада по празниците. За последното и аз имам вина, защото като дам на сестра му и той като писне давам и на него.
Много е гадно. Дано да му мине на човечето.

# 221
благодаря ви zа съпричасността  Hug
децата ми са настинали, а мъжът ми бе опериран и сега се въzстановяв.

дидка много имам да иzпиша по въпроса с нервите, само мила ще те посъветвам, когато ти причернее вместо да се ядосаш zапочни да си пееш, аz съм си иzбрала "мила моя мамо" и при мен има ефект.
пожелавам на всички бърzо оzдравяване  bouquet

# 222
megstar, на малчовците да им минава по-бързо Praynig, а на татито успешно възстановяване...
Despina, Симона стана на такива петна точно същите както ги описваш, когато за пръв път и дадох мед (чай с мед).....беше на 3 годинки и е с установена алергия към него....така, че напълно е възможно да е от шоколада smile3521...
Дона, капризите с храненето са ми до болка познати....а сега като е болна и  държи храната в устата си и като започне да кашля представете си картинаката....и аз крещя #Cussing out -не си сама...
м_е_р_и, радвам се, че сте изкарали прекрасно почивката....докато четях как се е люшкал кораба  smile3506 ме хвана шубето.....дай снимки да гледам...
buba76_, напредвате със сухия памперс сутрин...браво на принцесата smile3501...
КатКа, как така не спи бе #Crazy?! Как издържа до толкова късно newsm78?

Ние продължаваме с лекарствата .....и двете вечер имат 37 и 2-3 температура-моля се вече да спадне Praynig....

# 223
  bouquet Честит Имен ден на Данчо на Дидка  bouquet 
Честит имен дан на всички които празнуват днес  bouquet
Вале дано нямате вече Т, и принцесите ти да оздравяват Heart Eyes
Despina да му мине бързо на малкия мъж

# 224
Честит Йордановден на всички мами които празнуват днес или имат любими хора с това име! baloni

Общи условия

Активация на акаунт