стига да си ги публикувал
Затова махнах Теините.Впрочем (може би ти тогава още не пишеше тук, не помня) имахме проблем с общия албум - някой беше изтрил цели папки оттам. Оттогава сме с парола.
Има всякакви хора.
Както и да е.
Затова махнах Теините.
.
.Тя каза,че имал толкова големи сливици,че направо нямал гърло
.Това обяснява и защо все се дави от по едра храна
/.Иначе като цяло сме добре.Другата седмица ще правим изследвания за анемия,че да видим що така мойто дете ама никога не е гладно
.
.
...ти може левент да искаш да е, но да знаеш, че пак ще е дама-обзалагам се (нали съм женска майка и принцесите са ми слабост)...
и на др. ден идвали малко деца....направо се ужасих, а тя ми обясни, че е масова практика-по-старите учели новобранките и или се пригаждаш или напускаш....възмутена съм
....
Щото фитнеса е на мое бивше гадже
. 
Ако науча къде в нашия град се предлага, веднага се записвам. Сто пъти предпочитам да подскачам или да танцувам пред тези скучни фитнес-уреди.
То всяко дете и всяка майка минават през това. Но в нашия град положението е още по-лошо от това, което чета за София. Но няма начин, трябва да се работи, а няма кой да гледа дребен. Ще го преживеем.
Щото фитнеса е на мое бивше гадже
.
Ако ти попадне програмата за тае-бо, пусни линкче. Аз ще се разровя из форума, ако проработи търсачката скоро.
Аз ходя в един дамски клуб, нямаме разни мутри около нас.
Мъже, жени, няма значение.
честито

Сестрата настоя да я събуди, за да си я взема. Оказа се, че се е наакала до ушите, измиха я и ми я дадоха. Беше премръзнала. Явно ги мият със студена вода. Лошото е, че дупето й е ужасно подсечено. Явно като не сяда на гърне, не следят дали се е наакала и стои дълго време наакана. А аз не съм я свикнала така и резултатът е налице.