Има ли Господ и вярвате ли в него?

• 63 015
  • 1 388
  •   1
Отговори
# 780
# 781
# 782
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Hug djeli   bouquet

# 783
Дидка радвам се че ти е харесало клипчето но в действителност е много готино а за музиката да не говорим . Flowers Bouquet

# 784
  bouquet  bouquet  bouquetПри това с любимата ми изпълнителка  bouquet

# 785
Сега ако ми кажете чия е музиката, направо ви обичам. Много ми харесва!

# 786
  • по пътя на светлината
Рзплакахте ме тази сутрин!Вярвам в Бог и не веднъж съм се отправяла към Него и Той е отговарял на молитвите ми.В последно време нямам възможност да ходя на църква,но пък всеки ден му благодаря за всеотдайноста му спрямо семейството ми,близки и познати!Независимо под каква форма съществува-знам,че има сила която бди над нас!Няма нищо по хубаво да излееш душата си пред Него!  bouquet

# 787
  • София
Да вярвам.

# 788
  bouquet  bouquet  bouquetПри това с любимата ми изпълнителка  bouquet
Сега ако ми кажете чия е музиката, направо ви обичам. Много ми харесва!
gerik.. И аз бих искала да знам коя е....

# 789
# 790
Извинете, момичета, може и да сте го обсъждали на предишните страници, но заглавието на тази тема направо ми боде очите Rolling Eyes
Какво значи "Има ли Господ и вярвате ли в него?" Какво се предполага, че трябва да се отговори?
"Има Господ, но не вярвам в него"
"Няма Господ, но вярвам в него"
Въпросът трябва да е или само "Има ли Господ?", или само "Вярвате ли в Господ?"

За себе си отговарям, че вярвам в Бог, значи го има, следователно няма да тръгна да се съмнявам в съществуването му. Това би било обидно за Него.

# 791
# 792
да има Господ и вярвам в него. Ходя редовно на църква и се старая да живея според това, в което вярвам и така смятам да уча и децата си. Вярата ми носи увереност и спокойствие макар че трудностите винаги може да съществуват, но знам, че Бог отговаря на молитвите ни и ни отговаря по най-добрият за нас начин и когато Той прецени.

# 793
  • Linz
Извинете, момичета, може и да сте го обсъждали на предишните страници, но заглавието на тази тема направо ми боде очите Rolling Eyes
Какво значи "Има ли Господ и вярвате ли в него?" Какво се предполага, че трябва да се отговори?
"Има Господ, но не вярвам в него"
"Няма Господ, но вярвам в него"
Въпросът трябва да е или само "Има ли Господ?", или само "Вярвате ли в Господ?"

Не си прочела въпроса на автората... ето какво съдържа:

Аз незнам дали има Господ-Бог,но силно вярвам в него.
Laughing Laughing Laughing

# 794
Да вярвам в Господ.

Общи условия

Активация на акаунт