Има ли Господ и вярвате ли в него?

• 63 234
  • 1 388
  •   1
Отговори
# 1 170
Идеята ми е: ако за вярващите това е Божа работа, а за невярващите - просто Природа, с начало и край, какво да правя с камъчетата.
Да продължа ли да си ги редя в градинката?

Разбира се, че ще продължиш да се редиш камъчетата.

На първо четене Откровението ми откри 2 алтернативи - или приемаш антихриста или умираш. Дали наистина е така?  newsm78
Имплантирания чип, за който говорите при повреда /чисто механична или електронна/ не изключва възможност да даде отражение на физическото тяло - рани, обриви - направо сбъдване на пророчеството.
Освен това, този "печат " е чисто физически, а духовния такъв? Или той е без значение?!
Изобщо материал за хипотези и предположения, колкото искаш.
Не мога да си представя, какво е било през 666 година  ooooh!

Затова по-сигурно и безопасно е да чакаш сбъдването на пророчеството, отколкото да предполагаш и да предричаш някакви имена, защото могат да се намерят много имена, съдържащи в себе си гореозначеното число, и все пак този въпрос ще остане неразрешен.
Свети Ириней Лионски (ок.130—ок.202)

# 1 171

... Разбира се, че ще продължиш да се редиш камъчетата...

Не, не.
Аз промених малко "темата" на gerik за Антихриста.

Последните ми отпратки бяха тези:
http://www.cybersecurity.ru/prognoz/24047.html (на руски - много добре написано, познавателно и приятно за четене)
http://dnes.dir.bg/2007/05/08/news1652919.html (на български - като бегло съобщение)

Идеята ми беше, че и нас, вкупом със Слънцето и Земята ни, ни чака това.
За вярващите то е работа на Бог, за невярващите - на сляпата Природа, обаче ефектът за тия, дето си редят днес пътечки в градинките е един и същ.

# 1 172
извинете но не разбрах връзката между антихриста и избухването на суперновата??

# 1 173
извинете но не разбрах връзката между антихриста и избухването на суперновата??

Ми няма връзка.
Между Антихриста и Свръхновата няма.

Гери прави връзка между темата за Господ и подтемата за Антихриста.
Аз - между темата за Господ и новините за края на една звезда.
Защото ме подсети за края на всичко.

(Все ще те питам - ти нарочно ли пишеш с различни цветове?
Според настроенията ти ли са цветовете, или според отношението към този, на когото пишеш... Въпросът ми няма връзка с нищо, обсъждано дотук, да знаеш.

# 1 174
Grinning не според цвета на подписа ми. сега нямам такъв и само болдвам текста. затова и из старите ми мнения има я лилави, я червени, я кафяви или зелени.

# 1 175

... Разбира се, че ще продължиш да се редиш камъчетата...

Не, не.
Аз промених малко "темата" на gerik за Антихриста.

Последните ми отпратки бяха тези:
http://www.cybersecurity.ru/prognoz/24047.html (на руски - много добре написано, познавателно и приятно за четене)
http://dnes.dir.bg/2007/05/08/news1652919.html (на български - като бегло съобщение)

Идеята ми беше, че и нас, вкупом със Слънцето и Земята ни, ни чака това.
За вярващите то е работа на Бог, за невярващите - на сляпата Природа, обаче ефектът за тия, дето си редят днес пътечки в градинките е един и същ.

Това на нашето Слънце и Земята няма да се случи. Каквото и да стане обаче, ефектът няма да е един и същ за всички Hug

# 1 176
Идеята ми е: ако за вярващите това е Божа работа, а за невярващите - просто Природа, с начало и край, какво да правя с камъчетата.
Да продължа ли да си ги редя в градинката?

Разбира се, че ще продължиш да се редиш камъчетата.

На първо четене Откровението ми откри 2 алтернативи - или приемаш антихриста или умираш. Дали наистина е така?  newsm78
Имплантирания чип, за който говорите при повреда /чисто механична или електронна/ не изключва възможност да даде отражение на физическото тяло - рани, обриви - направо сбъдване на пророчеството.
Освен това, този "печат " е чисто физически, а духовния такъв? Или той е без значение?!
Изобщо материал за хипотези и предположения, колкото искаш.
Не мога да си представя, какво е било през 666 година  ooooh!

Затова по-сигурно и безопасно е да чакаш сбъдването на пророчеството, отколкото да предполагаш и да предричаш някакви имена, защото могат да се намерят много имена, съдържащи в себе си гореозначеното число, и все пак този въпрос ще остане неразрешен.
Свети Ириней Лионски (ок.130—ок.202)

Да,  чипа е механичен и наистина е доказано, че при повреда се стига до такива "язви", каквито са описани в Откровението.

Да, той е механичен, защото ще бъде част от новия световен ред и икономика.Тъй като Антихрист ще се изяви като велик световен лидер, обединител, ратуващ за мир и  братство м/у хората.Но това само за 3,5 години.Ще има просперитет, ще се случат много неща, които ще го утвърдят на позицията му.Единствено запознатите с  Божието слово биха могли да му се противопоставят и да разпознаят кой стои зад този фалшив образ.

Да, който приеме чипа обрича себе си на гибел, не само физически, н о и духовно.Тази дрънкулка има и своето духовно измерение.Ако приемеш навсякъде , където се разписваш да  слагаш и 666, ти просто изповядваш неговото господство над теб.Ще се търгува и живее само  притежавайки този номер/белег/.ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГО ПРИЕМАТ, ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ СИСТЕМАТА. Дори да имаш скътани пари, злато, диаманти...те няма да са ти  от полза.Щом нямаш чипа , ти си аут.А това е равносилно на глад, мизерия и укриване от един момент нататък.Защото звяра няма да е вечно търпелив.Вярващите няма да мълчат и ще му станат неудобни.Света помни вече  репетиции за идването на  Антихриста /Хитлер например/.

Започваме, или завършваме молитвата си в името на Отец , Син и Св. Дух. Когато приемеш чипа ще правиш всичко Naughty в името на 666/човека обявил се за бог/ Звяра.Това е, няма мърдане.Той може да имитира Бог във почти всичко, но не е Бог  и това ще се види п/з Голямата скръб.

В периода на Голямата скръб има 2 х 3,5 г. Във втората половина ще се разрази Божия гняв над  дявола/Антихриста, Звяра и Лъжепророка/ и неговите  поклонници.Ще бъде страшно.Ами да, някой питаше защо Бог бил страшен.Ще бъде, за тези, които  се отрекат от Него.

Добрата новина е, че Бог е и ще бъде с нас и тогава.Ако го носим в сърцата си и устоим до края, ще бъдем завинаги с Него.Той ще ни даде сили, защото  го е правил винаги и го прави и днес.

# 1 177
Наскоро гледах по Дискавъри филм за Нютон. Той изчислил, че Второто пришествие на Христос ще бъде 2060 година. Аз не гледам никога насериозно на подобен род прогнози, но ако този чип е печата на Антихрист, нищо чудно, да е бил прав.

# 1 178
не знам защо но този чип...нещо ...не знам. пишеха преди че всички кредитни карти номера им започвал с 666 и всичките били включени в някакъв компютър в брюксел, абе някои неща ми се виждат тенденциозни.

# 1 179
не знам защо но този чип...нещо ...не знам. пишеха преди че всички кредитни карти номера им започвал с 666 и всичките били включени в някакъв компютър в брюксел, абе някои неща ми се виждат тенденциозни.
Така е. Може само да предполагаме...

# 1 180
За тия, които вярват, а още не са прочели:

http://sofia.dir.bg/2007/05/11/news1666050.html

# 1 181
http://www.posledno-vreme.hit.bg/

И все пак видимия печат - било то чип, белег, знак .......... е последното нещо. Преди това подпечатват душата - нежно, изискано, деликатно. Дявола е интелигентен и не е за подценяване.

# 1 182
http://www.posledno-vreme.hit.bg/

И все пак видимия печат - било то чип, белег, знак .......... е последното нещо. Преди това подпечатват душата - нежно, изискано, деликатно. Дявола е интелигентен и не е за подценяване.
Благодаря ти много за споделеният сайт, наистина  bouquet А материала на други езици дали може да се намери? Интересува ме италиански или английски. Благодаря ти о6те веднъж.

# 1 183
Не мога да ви разбера, мами...

Това с този чип е  стара история.... Поне е на едно 2-3 години - откак аз я знам,а представете си докато аз я науча преди това колко живот е имала още......

# 1 184
Стара история, ама 4овек просто има склонноста да позабравя, особено жизненоважните не6та.

Общи условия

Активация на акаунт