АБВ поща

• 2 614
  • 14
  •   1
Отговори
  • Сандански
Здравейте, забелязах успешно влизане от САЩ не само при мен, но и при мои роднини. Може да погледнете влизанията си от последните дни. Друго, което забелязах е влизане няколко дни подред. Знам, че е слаба поща, но все пак а ползвам…

# 1
Ами спрете да я ползвате, защото не е сигурна.

# 2
  • София
Опит за влизане.
Не е слаба поща, бих казала че от нашите е най- устойчива.

# 3
ако имаш някой приятел от САЩ, го накарай да ти влезе, да видиш, ще се отрази ли влизането. (пробвай с нов акаунт, не с истинския ти). Или да се опита да влезе... Тия писания, че някой опитвал да ти влезе, може да са генерирани от самото АБВ, да ти покаже колко много се грижи за теб.

# 4
  • Сандански
Тия писания, че някой опитвал да ти влезе, може да са генерирани от самото АБВ, да ти покаже колко много се грижи за теб.
В случая достъпа си е успешен, не както другите неуспешни. Паролата я използвам само там и си е от сложните.

# 5
  • София
Ако опита е успешен, ти няма да имаш достъп до пощата си, еле многократен.

# 6
  • Сандански
Ако опита е успешен, ти няма да имаш достъп до пощата си, еле многократен.
Ами не знам… цяла седмица е влизано през няколко дни. Не съм забелязал нещо да е пипано.

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 22:06 от Ivaylo77

# 7
Абв е най-тъпата поща на света!
Непрекъснато се пробват и рано или късно успяват! Моята я "разбиха" преди половин година, а на мъжа ми преди няколко седмици. Не я ползвайте!

# 8
а какво да ползваме, то без поща не може в днешно време

# 9
  • София
Gmail, yahoo, msn.
Аз нямам и никога не съм имала проблеми с ABV.

# 10
а какво да ползваме, то без поща не може в днешно време

Ами аз ползвам GMAIL, примерно.
Абв не е единствената поща в света!? 😳

# 11
Какво е това разбиване и то на поща добре че не знам. Мен Gmail ме дразни може да погледнеш руската Mail.ru.

# 12
Познавам поне 5 човека, които вече нямат Фейсбук заради хакнат АБВ акаунт. Наложи се да си създават нови профили.

# 13
Аз се чудя какво да правя с това абв. Получавам важни имейли и не знам как да ги пренасоча да се получават към gmail

# 14
  • София
Аз се чудя какво да правя с това абв. Получавам важни имейли и не знам как да ги пренасоча да се получават към gmail

В Gmail, се правят всички настройки

Скрит текст:

ТОЗИ прозорец е ВАЖНО, да се попълни
както е на картинката
и да се редактира ПОРТА

Може да си сложиш друго име на папката.

Може и пожелание да ПРОВЕРЯВАШ за нови писма.

Общи условия

Активация на акаунт