Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 33 724
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Оле това с бельото ме уби! Направо не смея да поръчам...

# 481

Въпреки, че нося С, черния ми е малък, а пък сивия ми е ок

Този е ужасен мн кофти материя

И тези са ок

Материята на панталона е 95% памук и 5% еластан. Защо не ви допада?
Аз го имам в синьо и черно и честно казано съм много доволна.

# 482
относно бельото някои сайтове не позволяват връщане, например waikiki

и мен ме уби това с носеното и после върнато бельо, егати хората има.

ама и тези от сайта трябва по-внимателно да проверяват какво им се връща

# 483
Аз мисля, че изобщо не проверяват.

# 484
Здравейте, чета ви и поръчвам от споделените линкове. Благодаря Simple Smile
Пускам линк за една мъжка тениска , за няма 9 лв. на Jack & Jones

https://m.aboutyou.bg/p/jack-jones/teniska-booster-8563921?utm_m … _campaign=product

И давам код за суичъри -15% , ако на някой му трябва, да пише.

# 485
Кой ме урочаса, кой. Поръчах черен сутиен доста секси за 18 лева, получих бял, памучен, за кърмене. Най лошото е, че май не е лош и може да си го оставя. Но черния вече е 70 лева и го няма. Сега се чудя какво да правя.

# 486
Ще ти кажа, но на лични.
Хич няма да улеснявам повече балконските тарикати.

# 487
  • София
Кой ме урочаса, кой. Поръчах черен сутиен доста секси за 18 лева, получих бял, памучен, за кърмене. Най лошото е, че май не е лош и може да си го оставя. Но черния вече е 70 лева и го няма. Сега се чудя какво да правя.

Кой размер е този за кърмене? Аз съм 85С и все дебна, а.рядко успявам да хвана нещо. Ако се откажеш от него и е моят размер, не го връщай, вземам го веднага.

# 488
Уморихте ме с бельото. Вчера получих комплект от три чифта бикини и без да гледам много много ги метнах с другото пране в пералнята. Сега съм в чуденка.

# 489
Имам код за -15% за панталони, ако на някого му е необходим,да пише.

# 490
  • София
По-добре е да се връща бельо, но трябва и някой да го проверява. Отвратително е да получиш носено бельо. Редовно взимам по два номера. Мереният си остава, но преди това с налагане съм преценила кой да пробвам. А от Уайкики си останах с един спортен сутиен, който е малък. Подмятам го вкъщи, а е толкова хубав. Все се каня да го пусна в ОЛХ, но съм такава "търговка", че все не се наканвам. Joy И разбира се, повече не смея да поръчвам бельо от Уайкики.

# 491
Оххх, момичета, какви чудеса ми говорите за бельото. Scream Поръчах на девойката си няколко стринг-а и се чудя дали въобще да и́ ги показвам, когато пристигнат или направо да ги засилвам обратно.
Малко съм Ви заблудила, като отчитах вчера поръчки от 20-и - всъщност се оказа, че са от 19-и. Днес пристигнаха още, но ще ги отварям довечера у дома и след това ще дам инфо.

# 492
Поръчах тениската за ММ на Дж&Дж. На 9лв са също бялата и бежовата. Падна ми се код за панталони за 25%. Ако някой го иска, пращам го на лично.

# 493
Дай да го пробвам за панталоните, ако не намалява, няма да го ползвам и ще ти кажа.

# 494
  • Пловдив
Преди няколко поста помолих за код за бельо.. Обаче това, което прочетох тотално ме отказа.

Чак не мога да го проумея..още повече, че жени го правят. Без думи съм.

Общи условия

Активация на акаунт