Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 34 020
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Ами според мен силно намалените артикули са връщани, има шанс да се уцели кофти продукт, особено от единичните. Явно всякакви хора има.
Боксерки съм взимала много пъти и винаги са били супер, в кутия, нови, перфектни. Надявам се и сега да са така.

# 496
  • София
A дали всичко което е мн намалено е зле?

# 497
  • БГ
Здравейте, няколко кода Simple Smile

Hug

# 498
Поръчах тениската за ММ на Дж&Дж. На 9лв са също бялата и бежовата. Падна ми се код за панталони за 25%. Ако някой го иска, пращам го на лично.
И аз поръчах, имаме една тъмносиня, която се пере минимум веднъж в седмицата целогодишно, а не са мръднали материя и цвят.
И спортни долнища и якета имаме, оказаха се качествени.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 17:53 от Mateah

# 499
Преди няколко поста помолих за код за бельо.. Обаче това, което прочетох тотално ме отказа.

Чак не мога да го проумея..още повече, че жени го правят. Без думи съм.
Не се косѝ, май код за бельо няма.

# 500
  • София
Не съм поръчвала бельо от About you, но съм поръчвала бански от Фешън дейс и го върнах. Но беше с предпазна лента, а и ново бельо(бикини) и бански меря върху бельото с което съм.

# 501
Код Galia25 още работи за над 100лв, използвах го току що.

# 502
  • София
Това за бельото е отвратително, както и с носените якета. Бикини, бански винаги меря върху моето бельо.
Днес пристигнаха Тамарисите, ония изгодните за 59 лв. Едва ги довлякох вкъщи, защото ги бяха обединили в една поръчка ( 40 и 41номер) и ми връчиха един огромен тежък кашон в Еконт.  Не са моите обувки това. Широки са за моя крак дори с ортопедичната ми стелка. Сега чакам голямата дъщеря да ги мери след училище, тя е с нормален крак, а не свръх тесен като моя.

# 503
Ауу..потресох се за използваните дрехи, пречупени обувки да, преживявам, то и в магазин пробват преди мен, но това с гащЯтЯ..брр. Иначе Лудото Ленче получи Ragwear Natalka кафяво, изчерпано е, не слагам линк и тръгвам с него да събирам децата. Мн ми хареса.

# 504
И двете остават.
Кецовете пристигнаха грижливо увити надлъж и нашир с брандирана хартия, първоначално помислих, че ще са ми малки , но не, даже ми хлопат леко. Отговарят си на номера.
Блузата Морган е разкош, мисля , че е леко умалена, на мен ми е идея по- къса, но е толкова нежна и красива материя, че я оставям.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 18:31 от Mateah

# 505
Добра е казваш, и аз я поръчах.

# 506
Получих си днес маратонките Mustang и ботушите Rieker. За мен си отговарят точно на номера. Ботушите съвсем леко теснеят заради подплатата, но изглеждат много топли, кожата е мека и предполагам леко ще се отпуснат

# 507
По повод гледането от балкона, аз 99% от времето съм точно зяпач от балкона. Не живея в България, вашите кодове, включително инфлуенсърски не действат при нас, вероятно и обратното важи, често и това което е с култово намаление в България, тук не е, но си казвам че понякога си грабвам идея- къде за някоя марка, която не съм пробвала преди, къде за някоя конкретна дрешка. А и намаленията обикновено са по едно и също време, плюс минус ден. Та моля не "изхвърляйте" балкОнджиите 🤣

# 508
  • София
Днес получих този пуловер размер М. Хубав е, но е голям и ще го връщам. Според мен отговаря на Л. Беше около 16 лв. Ако някой проявява интерес да каже.

https://www.aboutyou.bg/p/only/pulover-jennie-4867354

Би трябвало да дойде и размер С. Дано той е добре.

# 509
Пристигнаха боти Gabor

В отлично състояние за останал единичен размер, кутията е поочукана, но не ми е важно, получавала съм и в разкъсана кутия.
Дясната усещам е имало най-много опит за мерене, защото обувката е тясна и повече не е могло явно. Кожата е плътна и стегната, ще искат отъпкване
Скрит текст:

По повод носене на дреха и връщане, няма гаранция дали продукта е единична бройка писано ли е да се премята от човек на човек.
Връщах скоро парка заради силната миризма на парфюм, имаше доволно бройки.
Последната парка на regwear сефте беше в оригинален найлон с логото, оризова хартия на връзки, ципове, при сгъвки

Общи условия

Активация на акаунт