Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 16

• 33 716
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
този сутиен има ли някаква подплата, ако някой знае??
https://www.aboutyou.bg/p/lascana/sutien-7838874

# 466
  • Варна
Здравейте!

Сигурно ще ви е интересно да разберете и затова реших да споделя😊

Вчера получих яке. Уж ново и с етикет. Ноооо с използвани носни кърпи и в двата джоба🤮

Като го поразгледах подробно се вижда , че има пречупвания в областта на джобовете и на ръкавите, които няма как да са се образували ако якето е само мерено.

Това е въпросното яке.Връщам им го с всички екстри🥴

https://m.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/zimno-palto-8579267?utm_ … _campaign=product

Успешни покупки на всички!🛍🤑

Не ме учудва изобщо.
Аз писах за подобен случай,ама моето си беше направо гнусно,но с етикет.
Ехааа! Това е носено 99 дни!

# 467
Ужас ! За такъв артикул никакъв код не може да компенсира гафа, освен нов безплатен такъв.
Направо тръпна какви боксерки ще дойдат …😂
После ще пиша за кецовете и блузата Морган как са.

# 468
Досега идваха нови боксерки, моля те, вкара ми мисли в главата...брррр

# 469
Ужас ! За такъв артикул никакъв код не може да компенсира гафа, освен нов безплатен такъв.
Направо тръпна какви боксерки ще дойдат …😂
После ще пиша за кецовете и блузата Морган как са.
Ами...писах във формата им и приложих снимки. Техен служител ми отговори да го върна и ако преценят от отдела им, където работили професионалисти, ще ми върнат парите.😃
Та като запалих...
Сега чакам ваучер,с който да мога да си взема якето на същата цена.
Ама чакам...
Днес даже напомних за себе си.😂
Мисля,че трябваше и ваучер за извинение да получа,ама мен такива по принцип не ми пращат.
Ако Ви е любопитно,ще пиша за развръзката.

# 470

Въпреки, че нося С, черния ми е малък, а пък сивия ми е ок

Този е ужасен мн кофти материя

И тези са ок

# 471
Досега идваха нови боксерки, моля те, вкара ми мисли в главата...брррр
И на мен. По какво познавате че не са пробвани?🤔
Моите дойдоха с лепенки от АбаутЮ.
Ще ги пусна за всеки случай с един антибактериален препарат.

# 472
Аз се надявам да не са носени, проба няма как да се докаже .😂

# 473
Е, носени ще си личат, си мисля.

# 474
  • София
Ох извинете че се забавям, но днес помагам при внуците
РОЗОВ ШАЛ НА ТХ  - не помня кой го показа - благодаря!
Беше 23 лв
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/tommy-hilfiger/shal-8511736?utm_medium=r … _campaign=product

# 475
Аз лично съм намирала дълги женски косми по блуза, а един беше заплетен с връзката на кец, което ми подсказа, че са мерени артикули.
 А може блузата и носена да е била, знам ли. Поне имаше вид на нова.

# 476
  • Sofia
Интересно защо плаща данък за лични вещи.
Аз не бих се нарекла шопохолик, но имам много приятелки и рода в чужбина и получавам много маркови парфюми, бижута и дрехи. Отделно съм голяма претенция и често ги продавам в ОЛХ.
Мъжовете са заринати с техника и аксесоари за спорт, тийна расте и израства маркови дрехи, каквото мога, го продавам.
Имам горчив опит с дълги години подаряване на дрехи на една неблагодарница.
Та, данък няма да платя за нещо, което сме ползвали или са ми подарили.

НАП си имат правиладали това са лични вещи. Някъде беше коментирано, но над определен оборот не ги интересува лични ли са или не, щом купуваш нещо и след това го продаваш, на практика печелиш от търговия и подлежиш на облагане. Тоест ако твоят оборот им се стори търговски, може да си имаш проблеми.

# 477
Взех момичета синьото яке от ТХ. Накратко отговаря си на размера, но за мен е леко умалено. Взех си М, защото съм мерила ТХ в магазин и ми беше тясно в гърдите С, а М ми седеше леко широко навдакъде другаде. Това М обаче ми е точно навсякъде и съвсем леко ме опъва в гърдите. Размер съм между  С и М на горни дрехи, в зависимост от кройката. Иначе е чисто ново не е мерено или носене, но има някакъв лек странен аромат, ММ не го усети, но аз съм малко като хрътка Joy Може би от складовата база нещо. Та ще иска едно освежаване, но ще го задържа като цяло съм доволна.
За мен е далече от зимно обаче. Няма подплата и е тъничко, но аз го взех за пролетно-есенно, така че ми е перфектно.
Скрит текст:
https://m.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/zimno-yake-8414913?utm_mediu … ign=product 
Смятам, че леко ме разширява, но пък е яке не е блуза. Кучето също одобрява 😂

# 478
Аз поръчах дамско долно бельо и дойде носено.. беше си в пликче, всичко точно, но с разни течения и повече бельо не смея да поръчам от там..

# 479
Еееееееееееееееее вече не знам какво да кажа!

Общи условия

Активация на акаунт