Смешки от форума 40

• 84 511
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Според мен в случая не става въпрос за къпещите се  в парфюм. Тях никой не може да ги трае освен самите те себе си.

Според господина омъжена жена не трябва да си слага изобщо парфюм.

# 151
А аз реших, че се е задушил няколко пъти от разни колежки и затова спонтанно се е изказал неточно, или по-точно нефокусирано към точния проблем.

# 152
Зачетох се аз в темата. Баш си мисли, че парфюмираната жена си търси секс.

# 153
Възможно е и така да е. Но пак мисли едностранно. Когато жената тръгва да съблазнява някого тя несъмнено използва и парфюм, и грим, и дрехи и прочее. Но не само тогава Wink За една жена е също токова важно да бъде възприета от околните жени, даже да и завиждат, че е по-хубава, нагиздена и т.н. Тоест парфюмирането има поне два аспекта, а можем да добавим и трети - ей така, заради самата себе си Simple Smile

Между другото забелязала съм нещо относно втория аспект - когато някоя жена си направи по-така прическа по някакъв повод жените масово ахкат, а мъжете много често гледат тъпо и изобщо не намират промяната за положителна Simple Smile

# 154
А позволено ли е къпането с ароматизирани шампоани  и сапуни или да поръчам домашен от село? А кремове? Или да мина на свинска мас? Объркана съм...

# 155
  • Deutschland/HE
Нека поне е преварен зехтин, а не къпана свинска мас Simple Smile

# 156
Ако мъжът ти е вегетарианец - само зехтин. Ако сложиш свинска мас, значи е за някой друг, който не е. Търсиш си тогава нещо....

# 157
Че то по тая логика, ако излезеш миришеща на манджа... егати какъв лов на мъже ще пада тогава Joy Те повечето кълват на вкусна храна, познавам и няколко дето даже казват че това им е приоритетът Grinning

# 158
Ами то тук във форума един плачеше, че нямало вече кой да прави хубава мусака.
 Да не е същият с въпросния коментар?

# 159
  • Далечният изток
Не е.

# 160
Вече ме обърквате.Не може с парфюм щот съм омъжена. Ама не може и на готвено, че не се знае кой какво търси🤔
На джибре мо'е ли да намирисва една жена или и туй е ходене на лов?

# 161
Ами то знае ли вече човек - накрая ще излезе че парфюм си имаш, манджа си имаш, пиячка си имаш... и тия горките мъжове само са единия секс ги търсиш! Да ги ожалиш направо, сигурно те пък съвсем са объркани вече Grinning

# 162
Цитат
Хайде момите може да искат още една щипка сексапил, белким хванат някой, ама омъжените?
И не разбрах сега, за себе си ли го правите, или за да правите впечатление на околните? И с каква цел е това впечатление?
Е, с к'ва цел?За чуждо,бе!
Цитат
Между другото забелязала съм нещо относно втория аспект - когато някоя жена си направи по-така прическа по някакъв повод жените масово ахкат, а мъжете много често гледат тъпо и изобщо не намират промяната за положителна
Жените подхвърлят коментари,че не е случайно.Има нещо тук. Wink Ако е и отслабнала напоследък,със сигурност!

# 163
  • Бургас

На джибре мо'е ли да намирисва една жена или и туй е ходене на лов?
Ха! Ей,това е въпроса!? 😱🤔😂

# 164
За омъжените, парфюм само с аромат на мусака. 😁

Общи условия

Активация на акаунт