Смешки от форума 40

• 84 515
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Или на кисело зеле?
Развалена риба 😂

# 166
Еййй, отворихте работа на парфюмерийните компании Joy

# 167
  • Майничка
Да обобщим:
Омъжените - натурално о(без)мирисани, няма какво толкова да пращат сигнали. Свободните - според натюрела и целта:
- на парфюм: на лов за изживявания съм,
- на манджа: готова съм да те приютя и нахраня,
- на джибри: търся си компания за чашка.

# 168
За последните две - нова пазарна ниша за производство на аромати.

# 169
Цитат
Искам мъжът ми да ме гледа както ме гледа котката Heart Казах му го, а той ми отговори, че нямало нужда, понеже имал палци и можел да си отваря консервите сам Joy Романтик ми е той...

# 170
Вие се смеете с джибрите, но имам парфюм, от хубава марка, купен на сляпо. Пишеше, че е цитрусов, в съставките беше изброен и пелин. Тоя парфюм се отваря с миризмата на някогашната жълта лимонада 1:1, а постепенно се разгръща до миризма на джибри. Няколко пъти го мъчих, но не мога да го поднося. С тая миризма и за подарък не става и само го подмятам из къщи. На всичкото отгоре е стограмка.
.

# 171
Вие се смеете с джибрите, но имам парфюм, от хубава марка, купен на сляпо. Пишеше, че е цитрусов, в съставките беше изброен и пелин. Тоя парфюм се отваря с миризмата на някогашната жълта лимонада 1:1, а постепенно се разгръща до миризма на джибри. Няколко пъти го мъчих, но не мога да го поднося. С тая миризма и за подарък не става и само го подмятам из къщи. На всичкото отгоре е стограмка.
.

Нямаш ли някоя “приятелка” да и го подариш?

# 172
  • Германия
.

Вкъщи използваме такива неуспешни подаръци/покупки като ароматизатор в тоалетната. Mr. Green Виж, ако и за това не става...

# 173
  • Бургас
.
С тоя парфУм - пръскаш се с него и отиваш у кварталната кръчма 😂

# 174
  • Далечният изток
Въобще не се пръскай. Опъваш 1 мастика и ефектът е същия. Това е много миризливо пиене Grinning

# 175
Миризливо че чак ужасТ... става и за репелент! Няма да те налази и накаца ни комар, ни мъж, ни нищо! Grinning

# 176
Идея си немаш колко мъже кълват на мастичка 😂😂😂

# 177
А пък колко жени…😂

# 178
Да ви види chris78  какви ги пишете само ...

# 179
  • Сф
Цитат
На всяка възраст една жена може да има ухажори и "преследвачи" от всякакви възрастови групи. Важното е качеството на тези ухажори.  
Ако въпросът пък е защо само 30-35 годишни са преследвачите, а няма 50-60-70-годишни - отговорът е, защото мъжете на пазара намаляват след определена възраст.

Общи условия

Активация на акаунт