Смешки от форума 40

• 84 500
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Е как! Unus testis nullus testis е един от най-известните юридически постулати. Всички го знаят.

# 91
Падаааам JoyJoyJoy

Цитат
Цитат
Прочетете малко и за препинателни знаци.
какво оэначава

# 92
  • Варна
Цитат
Е, то в български форум ако не ти обяснят колко си тъп, когато попиташ нещо, как ще разбереш къде се намираш?
Joy

# 93
  • Down south
Цитат
Здравейте, момичета! След дълго мислене и желание най-накрая си направих миглопластика - обемна, не косъм по косъм, ако има значение. Всичкото добре - харесвам се, не съм имала зачервяване, дразнене, боцкане, подуване, НО! Още същата вечер започна да ми играе окото- горният ляв клепач и така....вече 2ра седмица...на моменти спира, но общо взето е почти постоянно. И друг път ми се е случвало, но за 5-10мин и спира, а сега това направо ме побърква! Попитах момичето, което ми ги слага, но каза че нямало връзка с екстеншъните и наистина като чета....пише от стрес, преумора и т.н. но вече толкова време...на някой случвало ли му се е нещо подобно след миглопластика? Колкото и да се харесвам така сигурно ще ги махна, защото е толкова дискомфортно....но дали ще спре...да не говорим че като тръгнах да чета в нета и за лятото око, ако ти играе вещаело нещо лошо и съвсем се филмира...ще се побъркам вече...ще съм благодарна ма всякакви съвети и мнения!

# 94
Цитат
Здравейте, момичета! След дълго мислене и желание най-накрая си направих миглопластика - обемна, не косъм по косъм, ако има значение. Всичкото добре - харесвам се, не съм имала зачервяване, дразнене, боцкане, подуване, НО! Още същата вечер започна да ми играе окото- горният ляв клепач и така....вече 2ра седмица...на моменти спира, но общо взето е почти постоянно. И друг път ми се е случвало, но за 5-10мин и спира, а сега това направо ме побърква! Попитах момичето, което ми ги слага, но каза че нямало връзка с екстеншъните и наистина като чета....пише от стрес, преумора и т.н. но вече толкова време...на някой случвало ли му се е нещо подобно след миглопластика? Колкото и да се харесвам така сигурно ще ги махна, защото е толкова дискомфортно....но дали ще спре...да не говорим че като тръгнах да чета в нета и за лятото око, ако ти играе вещаело нещо лошо и съвсем се филмира...ще се побъркам вече...ще съм благодарна ма всякакви съвети и мнения!

Прочетох го, повторих; спонтанната ми реакция беше “хм, Дейлили я мислех за умна жена”. След това погледнах коя е темата и се успокоих. В началото дори не забелязах, че цитираш някого.

# 95
Четох я тази тема и мислех да се пошегувам нещо, ама реших, че може да се филмира повече и пропуснах. Satisfied

# 96
  • Сф
Цитат

Далече са моите близки-и живите и мъртвите. Няма на кой и да подам нещо за задушница. На миналата пратих малкото да раздаде на съседа- кекс май бях  направила, върна се с 20 евро..Човека му ги дал за кекса..

# 97
Цитат
Бившата ми беше кренвирш, аз съм майонеза и стана дюнер.

# 98
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Цитат
Бившата ми беше кренвирш, аз съм майонеза и стана дюнер.
По скоро хот дог?

# 99
Не знам, чудя се дали има скрит подмисъл в тази мъдрост.

# 100
И защо точно Тя е кренвирш?😄

# 101
  • Бургас
И защо точно Тя е кренвирш?😄
Страх ме е да предположа 😄

# 102
Цитат
Не знам каква е целта на " Зелените сделки" , която засяга етеричните масла.
Факт, че не са химично съедитение, а съвсем естествен продукт. Дестилация, в която има цвят и вода.
На какво основание ще стане химичен?

# 103
Ефибуш, коя е смешката, моля да обясниш. Зле съм с химията и предполагам, че е тази част от изказването? 🙂

# 104
  • Варна
Всяко едно нещо на света е химично съединение. Така че фактът всъщност е, че са. Разбира се, има се предвид, че не са изкуствени, но така написано е много грешно.

Общи условия

Активация на акаунт