Смешки от форума 40

• 84 511
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ама, ха. Ще ми се парфюмират те. И то за работа Rage

# 136
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
EmmaT кой е тоя учуден човек?

# 137
Дано не види мъжът ми, че бюджетът за парфюми рязко ще изчезне Joy

# 138
Темата е бисер до бисер, но конкретно този е от тук нататък - https://bg-mam.ma/p/1529958/46112699

# 139
Тая вечер съм на родителска среща, мога или не мога да се парфюмирам?😂Е там има и татковци, ама....... 😂
Ако се парфюмирам, задължително ли означава, че съм на лов за мъже? Сезона открит ли е? 😂 😂 😂

# 140
Тоз господин с парфюмите ме утрепа!
По същата логика, жените без мъже трябва ли вечер да се къпят/подмиват преди да си легнат?! Laughing
Не че нещо, ама нали няма кой да ги мирише....JoyJoyJoy

# 141
Joy Joy Сисли, беее

# 142
Никакво къпане, на Великден  и после по Коледа.

# 143
Е, що? Може да прескачат вечерният душ, направо сутринта та да не миришат в офиса. И без това не трябва да се парфюмират за работа. Joy

# 144
Ей това си харесах от същата тема Joy
Цитат
Е как, тогава мъжкия му мозък ще намери обяснение - тя е неомъжена и се парфюмирала щото се надява някой да натисне стопа на асансьора
Обаче сега съм леко объркана коя и каква съм: мома не съм, парфюм слагам всяка сутрин преди работа и не ползвам асансьор Flushed

# 145
Ужас! Не може да има толкова (не знам как точно да го нарека) плосък мъж.

Тая вечер съм на родителска среща, мога или не мога да се парфюмирам?😂Е там има и татковци, ама....... 😂
Ако се парфюмирам, задължително ли означава, че съм на лов за мъже? Сезона открит ли е? 😂 😂 😂

Само, ако има асансьор. Иначе къде и кой ще натисне Стоп-а?!?

# 146
Ако ми е мъж, да ме е утрепал до сега. Независимо от сезона. Joy
Оказва се, че не се парфюмирам само преди да вляза да се къпя. Но не е сигурно дали по навик и за там няма да се фъсна някой път. Joy

# 147
Хм, аз да разбирам ли че вечер ако изляза без парфюм, не се знае за какъв съм тръгнала и аз... щом като само на лов за мъжове се слагат такива неща? Grinning

# 148
Развратница такава!!! Чакаш само някой да натисне Стопа, аааа?!?!!

# 149
Всъщност въпросът може и да е оправдан, но е изложен по мъжки и затова е смешен. Аз лично много пъти съм се питала "защо някои жени СЕ КЪПЯТ в парфюм". Влизаш няколко минути след нея в асансьора и все едно си на ароматерапия. Минава покрай бюрото ти и чак ти иде да се закашляш от този ароматен шлейф, носещ се зад нея. И ако е хубав парфюм иди дойди, ама ако е нещо, което не понасяш, си е жива мъка да работиш с такива субекти.
Изобщо за мен идеята на парфюма е да е загатнат, да има едва доловимо усещане, а не да те удря в носа.

Общи условия

Активация на акаунт