Смешки от форума 40

• 84 704
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
"имам човек, приятел на човек в НОЙ
бързо действа, мое намери стар ковчег, бе, мой..." Trollface

# 556
На това ли викат "от умрял писмо" или пак нещо аз не съм разбрала? Grinning

# 557
Па може и да е "повиквателна" 😂 😂 😂 за кораба майка

# 558
Тая тема ми е сред любимите най-вече заради коментарите Joy Пишете, не се жалете  Hug

# 559
  • София
Цитат
Здравейте, имам следния проблем, от Ной получих писмо...

Леле... Сериозен проблем наистина, чак настръхнах! Simple Smile

Да не се притеснява! Пощенският гълъб се е отплеснал покрай разни там 4Г - 5Г и е отишъл на място, различно от предварително планираното. Оня ден говорих с Ной - каза ми, че вече няколко писма пристигат не при този, при когото трябва. Най-конфузното е било, когато е пратил писмо с текст "Писна ми да стоя в тоя ковчег и да те чакам. Няма ли да идваш вече, както се бяхме договорили?" /ама вместо при доставчика на консерви отишло при някакъв възрастен човек/. Добре, че е оцелял след шока!

# 560
Цитат
Здравейте! Някой бил ли е в WELL PALACE SIDE 5* (Side)? Набелязали смо го, оценките са добри, но въпреки това, някак си ми се иска и мнение от първо число.

Потребителката се интересува от мнение от първо число, от букинг или първо лице вече не стига Simple Smile

# 561
  • here and now
Цитат
С предишното ми дете се черпехме, но не защото е приключило 7 клас, а защото го приеха в желаното училище. Със сегашното ще е по същия начин.

# 562
Ахъъъм, след 7 клас вече не е нейно, става нечие чуждо.

# 563
Ахъъъм, след 7 клас вече не е нейно, става нечие чуждо.
Честно, добре че го написа, че бая се чудих къде е проблема. А той бил в мен, спя още.

# 564
Щом прочетох мнение, че родителите с деца, ходещи на ясла, не могат да се нарекат семейство, то до 7 клас - ехееее - какво да го броим вече. 😁 Като го вкараш и в желаната гимназия, запразняваш, стига толкоз.

# 565
Щом прочетох мнение, че родителите с деца, ходещи на ясла, не могат да се нарекат семейство, ......

А защо?

Коя е темата?

# 566
Цитат
Баба ми беше изпратила дядо ми да откъсне няколко салатки от градината, той и изкоренил игликите!
Предполагам нещо като примроуз капрезе.

# 567
Soul free, темата е "Какво е семейство и какво го определя като такова?".

Дори без липса на партньор, дори при наличие на партньор, доста от децата, за съжаление, не са отглеждани, през по-голямата част от времето от родителите си. Реално има много, които са оставени по 10 часа в ясли и градини, както и има много деца, които са много по-привързани към баби и дядовци, отколкото към тези, които са ги създали. Масовата картинка не е много за пример. Тогава подобни семейства, истински семейства ли са?

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 10:22 от Enter Sandman

# 568
Мхм, сигурна бях за автора на това. Този профил изцяло се е посветил по един такъв характерно тролски начин на громенето на всяка идея за ясла, градини и пр. И провокира където свари.

# 569
Ааа, Руми я знам. Тя не отговаря на въпроси, които не ѝ изнасят.

Общи условия

Активация на акаунт