Отговори
# 210
Момичета, тези от вас, които са родили, продължавате ли да кървите?
Аз от вчера нямам кървене, а само кафеникаво и по-светло е вече, няма кръв и се чудя дали  е нормално толкова  бързо  да се изчистя.

# 211
  • Враца
И аз искам естествено и може би с упокойка, но честно казано не мога да преценя кое е по-добрият вариант. Първо бебче ни е и сме малко като в небрано лозе. Smile

# 212
И аз искам естествено и може би с упокойка, но честно казано не мога да преценя кое е по-добрият вариант. Първо бебче ни е и сме малко като в небрано лозе. Smile
Да и аз съм така. Не мога да реша с или без упойка. Другата седмица съм на преглед и тогава ще говоря с лекаря! Дано бебчо да изчака до тогава.

# 213
  • Враца
Дай Боже, стискам палци. Hug Кажи после какво ти е казал. Blush

# 214
  • София
Момичета, тези от вас, които са родили, продължавате ли да кървите?
Аз от вчера нямам кървене, а само кафеникаво и по-светло е вече, няма кръв и се чудя дали  е нормално толкова  бързо  да се изчистя.

Аз също съм с такова кафеникаво, но понякога си прокървявам повечко, но нищо фрапиращо, не е нещо което ми пречи, дори вече съм си с нормалните превръзки.
Относно падането на тапата, моята явно е падала с дни постепенно от 34-та седмици до деня на раждането, защото на деня на раждането имах преглед сутринта и докторът направо си ми изкара кървавата последна част, така и започнах да си раждам на момента Grinning

Аз предпочитам и да се изцеждам, защото ми се напрягат гърдите повечко и не ми е комфортно, а и ми е и спокойно. Вечерно време давам от изцедената.

Не знам вашите бебоци как са, но моето постянно пръцка и ака Grinning ама наистина си ака едни хубави работи. Педито вика, че било супер на цвят, само се пъне и се чуват страшни бомби Grinning и си викам сега това на добре ли е, не е ли ама нали си ака детето...

# 215
И нашия бебчо си ака стабилно докато или след като го накърмя.
За момента  е изцяло  на кърма, мъча се, зашото3 много  заспива на гърдата докато  суче. Спинка повече заради жълтеницата, изцеждам се и вечер  давам от шише.
Ползвам протектори при кърмене, че ми разрани още  в болницата  зърната и още не са се оправили.
Иначе лимфните ми възли под мишницата са все още доста подути.  Някоя от вас има ли такъв проблем?

# 216
Влизам набързо да се похваля с нашият син. 3.550, 51 см и секцио тази сутрин проплака нашето момче Blue Heart

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 16:26 от Karina-88

# 217
  • София
Влизам най-бързо да се похваля с нашият син. 3.550, 51 см и секцио тази сутрин проплака нашето момче Blue Heart

Честита радост, Karina-88! Heart Да расте здрав и много обичан! Blue Heart

hintt -  и моят господин малко го домързява ама го събуждам, изцяло на кърма е, не давам АМ.
Иначе и той ака по всяко време на храненето и преди и след, аз в началото много се притеснявах и ми беше мъчно като се напъва, мислех, че нещо го боли, но след всяко напъване ги твори едни... Grinning
За лимфните възли - не мога да кажа, нямам за момента проблем. Понеже съм паника все ръцете са ми там опипвам се, масажирам ги... Satisfied

# 218
Karina,  честито и на теб! Hug
За колебанието при упойките- ще ви изчезне като тръгнете да раждате Satisfied
Аз също съм на клексан, нищо не са ми казвали. Нагласила съм се пак за упойка.
Още нямам разкритие, но Дяволов каза,  че няма да изкарам до края на месеца, когато е термина. А аз много се надявам да успея Grinning

# 219
Karina,  честито и на теб! Hug
За колебанието при упойките- ще ви изчезне като тръгнете да раждате Satisfied
Аз също съм на клексан, нищо не са ми казвали. Нагласила съм се пак за упойка.
Още нямам разкритие, но Дяволов каза,  че няма да изкарам до края на месеца, когато е термина. А аз много се надявам да успея Grinning
Т.е били сте на клексан и са ви сложили упойка, така ли? И вие ли ще раждате при д-р Дяволов?

# 220
Да, и с преднишната бременност бях на клексан. Слагах го вечерта, а упойка при раждането ми поставиха към 10 сутринта. Просто така се случи. Но никой нищо не ми беше казал за часове, както и сега.

# 221
На мен анестезеологът ми каза, че могат да сложат епидурална упойка, само ако са минали поне 24 часа от поставянето на Клексан 🙄 Посъветва ме да спра инжекциите няколко дни преди термина 😟

# 222
Карина Честито🤗Живи и здрави да сте,добре дошло на малкото юначе !Да расте безгрижно и щастливо 🙂Мама бързо да се възстановява !

# 223
Момичета, да се похваля и аз. Снощи се роди нашата принцеса (в 39с+6дни, почти на термин). След дъъъълги опити за нормално раждане, накрая се наложи секцио. Пожелавам на мамите, които чакат още, безпроблемно и бързо раждане HugHeart

# 224
Мементо  честито и на вас🤗важното е да сте добре.сСкорошно възстановяване и на теб.Деня започва с хубави новини!

Общи условия

Активация на акаунт