Отговори
# 225
Честито, Карина и Мементо, да сте здрави с бебоците и бързо да се възстановявате!

# 226
Честити бебчета! Да са здрави и спокойнички! Мамите бързо да се
възстановят!

# 227
  • София
Момичета, да се похваля и аз. Снощи се роди нашата принцеса (в 39с+6дни, почти на термин). След дъъъълги опити за нормално раждане, накрая се наложи секцио. Пожелавам на мамите, които чакат още, безпроблемно и бързо раждане HugHeart

Честито бебче 💕

# 228
Честито на родилите мами, да растат здрави бебоците, да слушат и да спинкат.
За клексана ми го каза съдовата при която ходих. Нейната препоръка беше да слагам клексана максимално рано сутринта. Така ако е имало нещо през нощта ще знам, а ако през деня тръгне ще е минало максимално много време. Аз съм много на кантар за упойката честно казано. Но предния път се получи добре основно заради процедурите след раждането. В същото време търпя на болка, а и очаквам второто да е по-бързо. Ще видим.

# 229
Честито на родилите мами, да растат здрави бебоците, да слушат и да спинкат.
За клексана ми го каза съдовата при която ходих. Нейната препоръка беше да слагам клексана максимално рано сутринта. Така ако е имало нещо през нощта ще знам, а ако през деня тръгне ще е минало максимално много време. Аз съм много на кантар за упойката честно казано. Но предния път се получи добре основно заради процедурите след раждането. В същото време търпя на болка, а и очаквам второто да е по-бързо. Ще видим.
Аз също започнах да го слагам сутрин от 37 г.с по препоръка на АГ, той ми каза абсолютно същото.

# 230
Знаете ли колко време  след раждането е препоръчително бебчето да мине преглед  при ортопед?

# 231
Момичета, знаете ли някое приложение за следене  на контракции?

# 232
Знаете ли колко време  след раждането е препоръчително бебчето да мине преглед  при ортопед?

По спомени май на 2 месеца.
Педиатърът трябва да следи и да ти казва кога какво и да ти издава направления.

# 233
  • Враца
Здравейте, мамчета! Четох, че ако не се излекува кандидозата до раждането, бебето щяло да се зарази. На вас правили ли са ви повторни изследвания и кога са ви ги пуснали? Доста ви стана притеснено …

# 234
Здравейте, мамчета! Четох, че ако не се излекува кандидозата до раждането, бебето щяло да се зарази. На вас правили ли са ви повторни изследвания и кога са ви ги пуснали? Доста ви стана притеснено …

Аз съм с много упорита кандидоза, в момента отново лекувам, а всеки момент очаквам да родя…
Д-р ми каза да не се протеснявам, но ако се появи отново до раждането … не знам вече

# 235
Днес забелязах, че от едното оченце на бебенцето изтича секрет обилно, даже му се беше затворило оченцето залепнало.
Всеки ден почиствам с физ. р-р и стерилна марличка.
Притеснявам се, дали е нормално  това?

# 236
Hint да не е конюктивит. Малката ми дъщеря имаше като малко бебе и доктора изписа капки. С две кампания мина.
Аз още си чакам с големия корем. И както от рано имах контракции така всичко се успокои и затихна. Пак ще си дочакам явно термина.
Честито на всички нови бебенца в групата.

# 237
Hintt, може би е запушено слъзно каналче. Правят се едни масажи, очен лекар трябва да ти покаже. Моето бебе беше така, въпреки че беше естествено раждане. Казаха ми да не капя капки, само масажи. В повечето случаи се оправя от това за няколко месеца.

# 238
Обаче ако се залепва оченцето от секрета, по-скоро е конюнктивит. Наистина по-добре лекар да каже.

# 239
Момичета! Изгубих се и аз малко, но на 26.01 се роди моето малко съвършенство. Heart Родих естествено! Да, боли, но си заслужава, забравя се и после се чувстваш като герой!!

Вече сме вкъщи и кърмя изцяло - и аз като Викси имам много кърма. Ще пиша по-подробно скоро по темата, но.. И аз пробвах да махна нощното хранене една вечер и беше ад! Дадох му 40 мл вода, детето се скъса да реве и аз рева с него.. и сега никакво махане на нощно хранене и тн - важно е какво е добре за детето, не какво казва някоя книга.. Поне така мисля аз.

Иначе и моят пълни много памперси.. Ама това май е добре.

Ще пиша скоро с още детайли.

Момичетата, които са родили вече - честито! Heart

Момичетата, на които им предстои - не се страхувайте! Мислете си за позитивни неща и как скоро ще гушкате своите бебоци! При мен това помогна Heart

Общи условия

Активация на акаунт