Отговори
# 90
Да се похваля, смених първия памперс, с пот на гърба и вид на убита, но! Успях! 😁🥲🫢😂
Бравоооооо! 🥳🍾🙌

# 91
Да се похваля вчера в 20:55 се роди Пламен - 4кг 54см. Раждането мина бързо и гладко - естествено раждане беше.

# 92
Да се похваля вчера в 20:55 се роди Пламен - 4кг 54см. Раждането мина бързо и гладко - естествено раждане беше.
Жив и здрав да е бебока, голям мъж се е родил.🍀🍀🍀 Много да ви радва!

# 93
Викси, честито! Бързо възстановяване :heart

Утре ми е датата, последно си оправям някои неща с багажа и ще се мотам из вкъщи Simple Smile 38+4 съм

Little Miss Ratatouille. Успех днес,дано всичко мине перфектно Flowers HibiscusHug

Пиши като можеш как си и как мина секциото.

# 94

Честито, да е здрав и да расте безгрижно!
А това първо раждане ли е?

# 95
Честит Пламен и тук Simple Smile Здраве и да ви се получи кърменето ви пожелавам! Да се гледате с кеф Simple Smile

# 96
Честита рожбичка! Да сте живи и здрави и много щастливи!!!

# 97
Честито на всички за бебоците 🌻
Аз днес бях на преглед. Терминът ми е 10.02,но по ехограф излиза, че моето голямо момче вече е 4100 гр., а по обиколки върви дори 2 седмици напред. Знам си аз от предишни прегледи, че върви голям, но вече започвам да се притеснявам. Докторът каза, че вече е напълно готов да излиза и дробчетата са развити, щом хълца толкова често (това като инфо за останалите хълцащи в групата 😁). Надявам се тези дни моят да излиза, защото вече ми е невъобразимо тежко, а и това тегло ме плаши хаха. Каката се роди 4 кг и това ми е лимитът 😂
Ще видим. Един въпрос към вече раждали те - какво беше разминаването ехограф - реално родено бебе при вас? При първото ми раждане я мериха 3600 гр по ехограф, а се роди 4 кг, чак докторът тогава се изненада. Сега ми се иска да е обратния случай 😁

# 98
Второ раждане ми е.
Каката се роди 4кг и 52см. При приема в спешното я измериха 3400.
Юнака го мериха 3600 1 ден преди да родя и той е 4кг но 54см

# 99
Измерен 2500 в петък 20.01 в МД София при приемането, роден в неделя 22.01. -  3070.
Обаче имаше едно момиче с измерено бебе 3 кг, а при раждането същата нощ - 4кг. Целият етаж говореше за нея.
Не се шашкайте де, това зависи колко добри са апаратите. В МД не са от най-добрите.

# 100
  • Враца
Олеее, колко е вълнуващо да чуеш толкова добри новини за толкова кратък период. Heart Eyes Честито на всички мами! Да са ви живи и здравички бебочетата и много да ви радват! Heart
Аз ще съм секцио най-вероятно /сега съм в 35+5г.с./ и ми е доста притеснено вече - надявам се всичко да мине добре.

# 101
Аз като бях на тонове оня ден, малко бях и учебно пособие за студентите после на ехограф 😄 Учеха ги децата какво да гледат, как да работят с апарата и тн, та чух моя наблюдаващ да им казва, че новите им ехографи, които са с 3D софтуера давали отклонения до 700 грама, за разлика от старите, които давали отклонения до 300гр, и това било по-скоро от софтуера не от машината, и нали да си правят статистики колко им го дава и после колко се ражда, за да може да взимат адекватни решения.

# 102
Как заваляха бебенца в темата... Честито на мамите, да растат и пухкавеят бебоците. А на останалите леко раждане!

# 103
Да, от софтуера е. Трябва да му се правят ъпдейти, а те явно са скъпи и държавните болници нямат винаги средствата.

# 104
Привет, аз вчера бях на тонове и на ехограф - оказа се, че госпожицата в 37 г.с. + 4 е 3500 гр. Disappointed Relieved
Лекарката, която ще води раждането, каза, че е привърженик на нормалното раждане, не на всяка цена разбира се, а аз започнах да се притеснявам малко.
Притеснявам се и че няма да успеем да си облечем всички дрешки, че с тези размери Grinning

Общи условия

Активация на акаунт