Отговори
# 105
Радвай се!С много добри кг и колкото е по голямо е по лесно🤗
Момичета търсих актуална тема,но не намерих за хемороиди.От една седмица ми се появиха външни и болят много!Има ли някой ,който да се е борил с подобен проблем?

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 14:56 от tornado790

# 106
Здравейте и от мен с термин 23.02 съм
Днес бях на консултация и при ехографа съм на 36 седмици, а бебето върви с две седмици напред
Притесни ме това, че е голямо
Иначе се очертава нормално раждане
Другата седмица ще ми измерят и таза

# 107
Привет, аз вчера бях на тонове и на ехограф - оказа се, че госпожицата в 37 г.с. + 4 е 3500 гр. Disappointed Relieved
Лекарката, която ще води раждането, каза, че е привърженик на нормалното раждане, не на всяка цена разбира се, а аз започнах да се притеснявам малко.
Притеснявам се и че няма да успеем да си облечем всички дрешки, че с тези размери Grinning
.

Споделям ти болката. На мен дрешките ми ги даде брат ми повечето, а тяхното се роди 3.100, ние преди да се родим сме вече по-тежки. Ама аз за това взех и по-големи размери за всеки случай, въпреки, че и генеколога и акушерката ми казаха, да не го мисля, и че малкия размер ще си му е добре като на новородено.

# 108
Здравейте и от мен с термин 23.02 съм
Днес бях на консултация и при ехографа съм на 36 седмици, а бебето върви с две седмици напред
Притесни ме това, че е голямо
Иначе се очертава нормално раждане
Другата седмица ще ми измерят и таза

Севи споко,и моя върви 2седмици напред. Но това е по апарат, дават отклонения така или иначе. За таза моя не е мръднал ама аз съм секцио така или иначе. Но за килограми не се притеснявай

# 109
По-лесно е след раждането, защото си е като отгледано бебе 😁 но за раждането(ако е естествено) не смея да твърдя, че е по-лесно 😂

Радвай се!С много добри кг и колкото е по голямо е по лесно🤗

# 110
Честити бебчета на всички!
Да са здрави и спокойни, а на мамите - бързо и леко възстановяване!
Ако бебчо дочака, имам планово секцио за 15 февруари. Днес го мериха 2900 гр. Утре почвам 36 г.с.

# 111
  • София
Честити бебенца на останалите и чакаме и от следващите, пожелавам вии безпроблемни раждания и здрави човечета ❤️
Ние с дребчо се разбираме вече, слушаме се, хаха.
Относно д-р Дяволов и екипът му - нямам думи! Бързи, страхотни хора, спокойни и весели!
Ако някоя е имала колебание - няма място за такова! Hands Pray

Аз се надявам утре да ни изпишат както по план и вече да сме си вкъщи!
Исках да питам вие какво ще подготвите за доктора и екипа? Или само за доктора?
Аз разбрах, че д-р Дяволов не пие, така че алкохолът отпада, но тъй като е доста зает и трудно да отида само за един подарък утре, мисля да си запазя час в МЦ Славчев при него и там да му го занесем лично. А на изписването само за екипа тук. Не знам как да процедирам като цяло.

# 112
Ние миналата година му занесохме бутилка уиски (не знаехме, че не пие) и картичка вътре с пари. Отидохме в МЦ Славчев и влязохме между пациентите за 2 минути.

# 113
Ами бутилка хубав алкохол и бонбони са си класика, но пък знам, че лекарите са заринати с такива подаръци.
А мислили сте как ще протече изписването - ще поканите ли бабите и дядовците или ще ви чакат вкъщи, пък може да си бъдете и само с бащата и бебока?
Има ли също някакви обичаи/ традиции, които ще спазите?

Още нещо - Дейзи е от най-активните тук обикновено, а днес никаква я няма, предполагам, че утре и тя ще се похвали с хубави новини! Blush

# 114
И Little Miss Ratatouille я няма,чакаме и нея да се похвали Hug

# 115
Ами бутилка хубав алкохол и бонбони са си класика, но пък знам, че лекарите са заринати с такива подаръци.
А мислили сте как ще протече изписването - ще поканите ли бабите и дядовците или ще ви чакат вкъщи, пък може да си бъдете и само с бащата и бебока?
Има ли също някакви обичаи/ традиции, които ще спазите?

Още нещо - Дейзи е от най-активните тук обикновено, а днес никаква я няма, предполагам, че утре и тя ще се похвали с хубави новини! Blush

На изписването искам само мъжът ми да присъства, така и сме се разбрали. Не искам излишни емоции, снимки и т.н. пред болницата. А вкъщи свекървата ще ни посрещне с погача(имало някакъв обичай) и само родителите ни ще присъстват - без роднини, познати и т.н. Възможно по-скромно искам да мине всичко, за да си починем аз, бебето и мъжа.
А относно подаръците - слушала съм, че на доктори и акушерки им е писнало от сладки и алкохол, много се радвали на солени неща - пици, питки, мини банички и т.н, както и ако някой направи дарение с дрешки в неонатологията (за държавните болници е в голяма помощ), та мислим нещо в този вариант.

# 116
  • София
Ами със сигурност са заринати, но да, хаха...малко е така, но важен е жестът в случая.
Ще видим днес как ще е и ще оставя разни неща. 😁

# 117
Привет и от мен!

На 25.01. се роди и моето малко голямо момче - 3480кг, 51 см в 38+5.

# 118
Привет и от мен!

На 25.01. се роди и моето малко голямо момче - 3480кг, 51 см в 38+5.

Честита рожбичкаа!!! Жив и здрав да ви е и вие покрай него!!!

# 119
Честита рожба, Мис ❤ Да бъде здрав и щастлив!

И нас би трябвало да ни изпишат днес.
Ще правя същото като Викси - почерпка за двата екипа. Дадох снощи и малка почерпка за санитарките.
Същото се чудя и за д-р. Гърчев. Какво, кога..  Някой ако знае на какво би се зарадвал, да каже, моля.

Общи условия

Активация на акаунт