Отговори
# 150
Момичета, досега се държах, не мислих много за раждането, но с наближаването на термина(3 дни още) започвам да де замислям и малко ме обзема паника Close Вие как се справихте/справяте с тези натрапчиви мисли? Засега ще съм секцио, яко има как с упойка, но все пак притеснението става голямо ..

# 151
Момичета, досега се държах, не мислих много за раждането, но с наближаването на термина(3 дни още) започвам да де замислям и малко ме обзема паника Close Вие как се справихте/справяте с тези натрапчиви мисли? Засега ще съм секцио, яко има как с упойка, но все пак притеснението става голямо ..

И аз го мисля последните дни много, ама главно защото вече не мога да се наведа, вечер едва ставам да отида до тоалетната... Направо все едно от днес за утре се промени всичко. Неща, които преди ядях без проблем, сега на половина ям, че ми става лошо. Добре че багажа ми е на 98% готов 😂

Ако може аз да попитам родилите вече дали са си доволни от превръзките/гащите които си взеха за след раждане? Само това ми остана да взема.

# 152
  • София
Абе и аз го мислех много, но човекът ме изненада. Нямах никакви сигнали и всичко стана толкова навреме, че още не вярвам какво се случи.
Толкова бързо раждане, за 15 минути всичко приключи и бях и зашита вече с 3 шева за щастие. Heart
Дори не знаех, че ще родя и не го мислех точно в тоя ден хаха 😁 и хоп троп както попълвах документи, след 15 мин вече се обаждах на родата да им кажа.
Просто болката е внезапна и различна от всяка друга болка,  особено без упойка, на която сепнадявах, но нямаше време дори за едно кафе Joy
Ако раждате естествено - слушайте доктора и акушерите и не викайте! 😁🫢 Пестете си силите.
Това е моят съвет и не се панирайте!

# 153

И аз имам 3 дни и да ти кажа,нямам търпение вече. Не съм спала от два месеца сигурно,всичко ме боли и ми тежи. Не ме е страх и не го мисля, просто искам да родя и всичко да е наред. Мисли си за хубави неща, свързани с бебето,настройката е много важна.  Hug

# 154
Абе и аз го мислех много, но човекът ме изненада. Нямах никакви сигнали и всичко стана толкова навреме, че още не вярвам какво се случи.
Толкова бързо раждане, за 15 минути всичко приключи и бях и зашита вече с 3 шева за щастие. Heart
Дори не знаех, че ще родя и не го мислех точно в тоя ден хаха 😁 и хоп троп както попълвах документи, след 15 мин вече се обаждах на родата да им кажа.
Просто болката е внезапна и различна от всяка друга болка,  особено без упойка, на която сепнадявах, но нямаше време дори за едно кафе Joy
Ако раждате естествено - слушайте доктора и акушерите и не викайте! 😁🫢 Пестете си силите.
А относно документите, има ли много за попълване?

# 155
Аз съм взела предварително документите за приемането, за да не се бавим, попълнила съм почти всичко, това, за което не съм сигурна, ще го попълня там. Ema87 не е много попълването, според мен, повечето неща се попълват от болницата, по-скоро е много информацията, която подписваш и е нужно време да я прочетеш - за упойките, за това дали искаш студенти, ей такива неща.

Karina-88 аз също вече нямам търпение да започва и да се свършва, обаче започна ли да го мисля ме хваща малко шубе. А и отделно всеки около мен почва да ме пита "хайде, няма ли вече, какво стана..." Това още повече ме напряга, все едно от мен зависи Angry

# 156
Аз съм взела предварително документите за приемането, за да не се бавим, попълнила съм почти всичко, това, за което не съм сигурна, ще го попълня там. Ema87 не е много попълването, според мен, повечето неща се попълват от болницата, по-скоро е много информацията, която подписваш и е нужно време да я прочетеш - за упойките, за това дали искаш студенти, ей такива неща.

Karina-88 аз също вече нямам търпение да започва и да се свършва, обаче започна ли да го мисля ме хваща малко шубе. А и отделно всеки около мен почва да ме пита "хайде, няма ли вече, какво стана..." Това още повече ме напряга, все едно от мен зависи Angry

Да и мене ме дразнят ама ще изтърпя какво да правя. Joy

# 157
  • София
А относно документите, има ли много за попълване?

Абе има си, докато прочетеш условията, на какво се съгласяваш. Поне запмен беше важнопда изчета всичко. Към 10тина страници са май или така ми се сториха. Успях да прочета отгоре отгоре само до това дали се съгласявам на различни процедури ако се наложи да ме клъцнат тук-там по вреве на ражданено амааа...така и не стигнах до там хаха. Но акохседнеш обстойно да четеш 20-30 мин сигурно ще ти отнеме да разгледаш всичко.

# 158

Да и мене ме дразнят ама ще изтърпя какво да правя. Joy
Благодаря! Ако издържа до прегледа при д-р Дяволов, който е на 07.02 ще мина през спешното да ги помоля да ги взема, за да ги попълня вкъщи! А относно питането”кога ще раждаш, още ли не си родила” направо ме побърква,  при всяко позвъняване на телефона първия въпрос е това и много се напрягам, но се опитвам да не им се развикам, че и без това си ми е нервно 😂

# 159
Аз вече при всяко вдигане на телефона или звънкане на някой, първо казвам "още не съм родила, нямам новини"Joy Няма как, хората си очакват, но не мислят, че ще се разбере, когато родим и тези въпроси са излишни Rolling Eyes
Относно документите е хубаво да си ги прочетете предварително, но не е фатално ако не успеете. Една приятелка каза, че в деня на приемане доста са й помогнали в болницата да ги попълни.

# 160
Към майките които са родили в МД София. Позволяват ли на бащата да види детето или чак на изписването? А също така позволявят ли да присъстват баби и дядовци или няма нужда да идват, да си знам да не се разкарват излишно 😂

# 161
  • София
Към майките които са родили в МД София. Позволяват ли на бащата да види детето или чак на изписването? А също така позволявят ли да присъстват баби и дядовци или няма нужда да идват, да си знам да не се разкарват излишно 😂

Попринцип не позволяват, но... Бащата може да се качи да ти остави багаж до фоайето на етажа, там има врати със стъкла и може да му покажеш бебчето  🤗

# 162
Обаче трябва нелегално да влезе, няма да го пуснат през спешното. Има един среден вход, май оттам, с асансьора. И ако го видят, разбира се, веднага ще му кажат да си ходи.
На изписването само татковци, евентуално с каки и батковци видях, друга рода не. Но дали просто тогава е нямало или не ги пускат, не знам.

# 163
Здравейте момичета, вече съм в 37г.с. и бях на тонове. Хванаха се леки контракции, но снощи имах ужасни болки долу ниско....направо си изкарах акъла, че идва момента и че ако не ме отпусне ще ходя до болницата. Cold Sweat АГ ми изписа салбутамол 4х1/2т. (за контракциите) да го пия по схема и както винаги си продължавам с магнерота 3х2т. и но-шпа 3х2т. Наблегна ми че трябва много да лежа и да забравя всякакви движения тази седмица. Също, че ако и тази вечер имам същите болки, при положение че пия хапчетата, утре ще ме вкара в болницата за задържане. Disappointed Relieved Въобще не искам да влизам в болницата, че в петък имам РД и ми е едно такова гадно.  Pensive
Трябва да задържим бебчо поне до 9.02 или най-рано до 7.02. Blue Heart
Някоя от вас пила ли е салбутамол? Трябвало да следя дали няма да получа от него сърцебиене или други симптоми и че ако всичко е наред да увелича дозата на прием с още 1 таблетка (т.е. 3х1т.). Да очаквам ли добри резултати от него или да стягам куфара? Thinking

# 164
В 37г.с.нали се водят в термин вече,не разбирам защо искат да задържат?

Общи условия

Активация на акаунт