Хитринки за всякакъв случай - 34

• 51 458
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Напръсках стената със Саво против мухъл, но се получи това стичане надолу, което  не е изсъхнало до този момент и може би ще си остане така...
Имате ли идея как да го премахна или трябва да боядисвам?

# 706
По каква причина пръска със Саво?

# 707
За да премахна мухъл, но може би трябваше на гъбичката да напръскам...

# 708
Първо трябва да се рвши проблема с мухала, после да се маже, защото пак ще избие.

# 709
На квартира съм и скоро ще се местя, та проблема да си го решава хазяйна, той си е наясно.
Дали има някакъв трик, който ще ми спести мазането?

# 710
Не ползвай гъба, мухъл не се търка че се разнася още повече. Изчакай да изсъхне и тогава го мисли. То по-скоро по-бели да останат следите където се е стекло, отколкото обратното.

# 711
за първи път се запознавам с чугунени съдове, ако трябва да съм честна залгам на тефлонови, въпреки, че знам за вредата от тях Sad

# 712
Не ползвай гъба, мухъл не се търка че се разнася още повече. Изчакай да изсъхне и тогава го мисли. То по-скоро по-бели да останат следите където се е стекло, отколкото обратното.
Може би не е изсъхнало ли още?

# 713
Поне на снимката ми изглежда че не е, но все пак не съм аз пред стената че да кажа със сигурност.

# 714
Опитай да измиеш с гъбка и оцет. Оцетът ще неутрализира основата и после ще се забърше лесно в мокра кърпа.

# 715
Здравейте! Опитвам се да почистя лак за коса от пластмасови диадема и фиби, за жалост без успех! Пробвах да измия с веро- не става, опитах да избърша с ацетон - също без успех 😒. Идея как мога да се справя?

# 716
Ацетонът може да повреди пластмасата и да си решиш проблема по сталински, много набързо и да не трябва да ги мислиш повече Grinning
Спирт, евентуално. Това ако по-топла вода със сапун или препарат за чинии не помогнат, за тях може и да трябва да се понакиснат.

# 717
  • София
Лак за коса съм почиствала от гребен със сапун и топла вода.

# 718
С препарат за прозорци на спиртна основа, а ако не става - с препарат за чистачки на кола, ама пробвай да не повреди пластмасата.

С разреден препарат за автостъкла се трият упорити замърсявания и много мръсни прозорци.

# 719
С топлата вода и сапуна не стана, ще пробвам със спирта и евентуално с течността за чистачки. Благодаря за бързите отговори!:sunflower:

Общи условия

Активация на акаунт