Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 43 734
  • 271
  •   2
Отговори
# 90
  • София
За  Александър Кацаров имате ли някакви отзиви?
На 4- ти имам час при него и ще дам отзив. Така или иначе, няма по- ранни часове за него 😊

# 91
Здравейте, за д-р Георгиева от Вита имате ли впечатления?
Става въпрос за гастроскопия и колоноскопия

# 92
Доротея Станчева е възможно най-ужасният гастроентеролог, който познавам. Същата схема - откри 18292 проблема. Изписа билкови боклуци от рода на д-р Бах за 200лв, които стигат за по-малко от месец - ефект НУЛЕВ. Накрая се оказа, че просто съм с нервен стомах и ми няма абсолютно нищо. Да кажа, че тя държи МЦ ПАНСАНУС и САНУС 2000. И на най-големия си враг не бих я препоръчала Simple Smile.

# 93
  • в страната на чудесата
Е що, тя има доволни пациенти
Сега не успяла при вас, идете и и кажете, че не ви помага терапията и.

# 94
  • столицата
Е що, тя има доволни пациенти
Сега не успяла при вас, идете и и кажете, че не ви помага терапията и.
Срещу още 100-150лв Anguished

# 95
  • в страната на чудесата
Ясно.
Може мейл…

# 96
И аз търся добър гастроентеролог в София за гастроскопия и може би колоноскопия. Какво ви е мнението за д-р Мороховец ?

# 97
  • софия
И аз търся добър гастроентеролог в София за гастроскопия и може би колоноскопия. Какво ви е мнението за д-р Мороховец ?
Аз съм доволна от нея. След операция на жлъчката ме следи в Нео клиник

# 98
  • Beyond the stars
Само положителни впечатления от https://superdoc.bg/lekar/evelina-atanasova
Изключително съпричастна, заинтересована и мила. Малко такива лекари срещам последните години.

# 99
А някой правил ли е гастроскопия при д-р Мороховец ? Доволни ли сте ? Добър диагностик ли е?

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 15:30 от Bondy07

# 100
Здравейте, и аз да разкажа за нашите премеждия с "прехваления" Николай Кацаров от Болница Здравето. Тъщата имаше оплаквания и кръв в изпраженията. Миналата година си направи колоно и гастроскопия при Николай Кацаров. Уж някакви полипи махал... но проблемите продължиха и отиде пак при него. Пак срещу пари и безумен преглед, "нищо ти няма имаш хемороиди". Оплакванията ескалираха и направихме ново гастро и колоноскопия в Сити Клиник и там я диагностицираха с рак на дебелото черво и то 7 см.
А наглеца Николай Кацаров заяви, че са и объркали диагнозата в Сити Клиник след като вече я оперирахме във ВМА.
Обръщам внимание, че при това "светило" се чака за преглед 6 месеца... абе майка плаче грамофон свири ни е цялата родна картина в здравеопазването. Хубава вечер

# 101
  • софия
А някой правил ли е гастроскопия при д-р Мороховец ? Доволни ли сте ? Добър диагностик ли е?
да, прави ми и гастроскопия в Софиямед. Това, което откри се оказа същото, което видяха на операциията

# 102
  • София /Абсурдистан
Отличен диагностик е. Аз съм доволна. Сложи ми правилната диагноза след като няколко други пишман специалисти не успяха и ме излекува много бързо. Но други процедури не съм правила.

# 103
Здравейте, и аз да разкажа за нашите премеждия с "прехваления" Николай Кацаров от Болница Здравето. Тъщата имаше оплаквания и кръв в изпраженията. Миналата година си направи колоно и гастроскопия при Николай Кацаров. Уж някакви полипи махал... но проблемите продължиха и отиде пак при него. Пак срещу пари и безумен преглед, "нищо ти няма имаш хемороиди". Оплакванията ескалираха и направихме ново гастро и колоноскопия в Сити Клиник и там я диагностицираха с рак на дебелото черво и то 7 см.
Здравейте, съжалявам за премеждията и пожелавам успех в лечението.
Бих искала да попитам кой лекар прави колоноскопията и гастроскопията в Сити клиник?

# 104
В Сити клиник я прави д-р Александър Маринов. Още на ехографа се усъмни, че ония "сладур" Николай Кацаров е объркал нещо....

Общи условия

Активация на акаунт