Добър гастроентеролог в гр. София – 2

• 65 856
  • 343
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, може ли да ме насочите към добър гастроентеролог за онлайн консултация по документи, става въпрос за проблем, свързан най-вероятно със сраствания на тънките черва след операция. Бях се засилила към др Стефан Митев, тъй като го следя в социалните мрежи и ми изглежда адекватен, но тук прочетох не много добро мнение за него и сега съвсем се обърках към кого да се обърна

# 316
  • София
Здравейте, може ли да ме насочите към добър гастроентеролог за онлайн консултация по документи, става въпрос за проблем, свързан най-вероятно със сраствания на тънките черва след операция. Бях се засилила към др Стефан Митев, тъй като го следя в социалните мрежи и ми изглежда адекватен, но тук прочетох не много добро мнение за него и сега съвсем се обърках към кого да се обърна
Той май и не консултира, а само скопии прави.
Вижте в Halee. Гледам, че и Карагьозов даже има.

# 317

Има го в healee, даже консултацията му е доста скъпа, 75 евро, та затова се зачудих дали си струва и да не ми отговори с 2 изречения 🤯 ще проверя и другия лелар, който казахте, благодаря

# 318

Има го в healee, даже консултацията му е доста скъпа, 75 евро, та затова се зачудих дали си струва и да не ми отговори с 2 изречения 🤯 ще проверя и другия лелар, който казахте, благодаря

Изобщо не се колебайте за Карагьозов. Това е може би най-добрият в гастроентерологията. Не случайно е толкова трудно да се уреди операция при него. За Стефан Митев и аз съм чула не особено добри отзиви.

# 319
  • София
Карагьозов НЕ прави и онлайн консултации вече. Опитах, платих, но ми върнаха отговор да се свържа с хора от екипа му и ми върнаха парите. Колегите му са много млади и затова изобщо не съм се насочвала към тях.

# 320
Карагьозов НЕ прави и онлайн консултации вече. Опитах, платих, но ми върнаха отговор да се свържа с хора от екипа му и ми върнаха парите. Колегите му са много млади и затова изобщо не съм се насочвала към тях.

Здравейте, и аз щях да оставя обратна връзка, че не се осъществи онлайн консултацията за съжаление с проф. Карагьозов. Група, ако имате препоръки за друг лекар бих била благодарна - става въпрос за сраствания на тънки черва след друга операция и чести случаи на чревна непроходимост, изготвяне на хранителен режим.

# 321
Дали ще е по-ефективно да се потърси диетолог за хранителен режим? Гастроентеролозите и без друго не се справят добре.

# 322
Дали ще е по-ефективно да се потърси диетолог за хранителен режим? Гастроентеролозите и без друго не се справят добре.

И аз си го помислих това, но ми се иска да изпишат и някаква лекарствена терапия, както и при спешни случаи в начален етап какво да се направи, за да не се стига до болница, затова гледах уж гастроентеролози с профил диететика, но засега не намирам ☹️

# 323
При сраствания аз бих мислила в посока болничен прием в гастроентерология, за да се направят пълни изследвания, образна диагностика и да се определи терапия и диета.

# 324
  • София
Аз съм в такова положение със сраствания от операция в детска възраст . До преди 5 години всяка година ме приемаха по 1-2 пъти в болница с чревна непроходимост и съмнение за преплитане на червата. Операциите ми се разминаваха на косъм.
Какво се промени - с елиминирането на глутена преди 5 г. нещата вече изглеждат съвсем различно. За този период съм имала 2-3 леки кризи, с които съм се справяла в домашни условия със спазмолитици.
Започнах този хранителен режим заради Хашимото с т.нар. елиминираща диета, а се оказа, че се отрази много благотворно на червата. Не пречи да опитате. Иначе преди изпадах в такива кризи на чревна непроходимост от какво ли не -ядки, боб, ябълки с кора, череши, зеле:(…и т.н. Сега хапвам всичко и дъвча внимателно и продължотелно.
Оперативното отстраняване на срастванията води до нови сраствания. Това ми го каза коремен хирург от ВМА, така че само в краен случай прибягват до повторна операция.

# 325
# 326
Скиорче, това е голям успех, браво. Как се проявяваше чревната непроходимост при теб?

# 327
Skiorche, да не би и ти да имаш SIBO, като мен? Точно от споменатите храни и аз съм получавала страшни кризи, при които все едно червата ми спират да се движат и се получава някакъв блокаж. И по ден-два се е случвало да съм така. Никога, обаче, не съм имала операция на червата, за щастие. Simple Smile

# 328
  • София

Здравейте, и аз щях да оставя обратна връзка, че не се осъществи онлайн консултацията за съжаление с проф. Карагьозов. Група, ако имате препоръки за друг лекар бих била благодарна - става въпрос за сраствания на тънки черва след друга операция и чести случаи на чревна непроходимост, изготвяне на хранителен режим.
За обстоен преглед и хранителни насоки, може да опитате при д-р Герасим Темелков. Не знам как се справя с ендоскопиите, защото така или иначе изпитвам невъобразим ужас от тях, но за преглед и консултация го препоръчвам.

# 329
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт