Нашите кухни - тема 93

• 48 015
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Да се вайкаш за камък или плот и чак здравето... Айде по-ведро 😉
 цял ден слагам гипсокартон на тавана в кухнята със сина, че ММ е със екнат кръст, ей така е да ти се вземе здравето 🤣😁
Утре ще шпакловам и ще ми мрънкат, че е криво 😁😁😁
Развесели ме.Аз за картоните и шпакловките не съм споменавана тук.Питаш ли ме 35 квадрата таван и още колко стени.Да не си мислиш,че имам бригада с майстори.Много задобрях,особено в шпакловките Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 22:38 от hblagoeva

# 376
Моят е черен гумен, нищо му няма за сега... Но употребата е минимална
😂 😂 😂 Аз още не мога да се оправя с дървения си плот... Като си говорим за здраве, той ще ми го вземе, не знам колко пъти мажа с масла и още му треперя на всяка капка.
😂 😂 😂
Имам две дървени маси, два скрина и една витрина. Преди седмица чистих и мазах с препарат масите. Ама трябвало с кръгови движения и по специфичен начин се захваща парцала. Ръцете още ме болят и се чудя да захващам ли да чистя другата дървена покъщнина. Grinning

# 377
  • София
Чистене не ме притеснява, за сега се боря изобщо да ги направя годни за ползване, т. е. да са защитени от мокрене, после е лесно.

# 378
Над туй прозорче се чудя да е шкафове или да е полички някакви...
Аранжировката е временна 😁😁😁

# 379
Според мен някакви не много дълбоки отворени рафтове. Шкафове биха го затулили още повече заради издаването им напред.

# 380
Така....моите дългоочаквани вратички днес ми ги слагат. Планувах да ви се похваля днес, но уви няма да е хъхъхъ. В Турция объркали размерите на 6 вратички за чекмеджетата.......та, ще чакам още някоя и друга седмица хъхъхъ. Да сме живи и здрави, толкова време бях без вратички, ще изчакам още месец хъхъхъ.

# 381
Сподели без чекмеджетата.Как е боядисването?Не за друго,но в крайна сметка и аз май там ще ги поръчам,единствено и само заради цената.

# 382
Поръчах вратичките от колос.бг. Турски са. Корпуса и всичко друго ние си правихме.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 15:53 от Реа

# 383
Много приятна кухня се е получила-жива, истинска! Плочките, плота и гърбът просто са създадени един за друг!
С кеф да си я ползваш, като се доокомплектоваш!

# 384
Честито. Много е хубава.

# 385
В горната част има и още един ъглов отворен шкаф (рафт) който другият път ще го сложат, за да изглежда напълно готова.

# 386
Супер,да ви е честита и със здраве да си я ползвате!
Без вратички е по -добре,отколкото без нищо.С нетърпение очаквам да ми монтират корпуса другата седмица,че да си прибера посудата😆

# 387
На мен без вратички ми беше адски удобно. Всичко виждах къде е и беше лесно като се разхвърлям в кухнята Simple Smile, но беше адски грозно, имам снимки, но няма да ви го покажа Simple Smile
Бързо обаче свикнах с вратичките. Smirk Стила подхожда, защото живея в къща и навсякъде е почти такъв.
Като стане напълно ще пуснах пак снимки.

# 388
Реа , страхотна кухня. Браво! Със здраве да си я ползвате.

И в нашата кухня ще има прозорец.
Аз все още не мога да си представя горните прозорци около прозореца. Все ми се струва, че някак странно ще стърчат около прозореца...
Не искам отворени полици - не ме бива в подреждането Sad.

# 389
В горната част има и още един ъглов отворен шкаф (рафт) който другият път ще го сложат, за да изглежда напълно готова.
Реа, какъв цвят е мивката? Черна? А дръжките?
Дано фурната не прецака съседната вратичка...
Иначе е супер. Подът е заспал. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт